Редуктил - тема 7

• 66 410
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
За добро или за зло, реших да се запася.Преди 3 дни си поръчах 3 опаковки Линдаска 15 мг. и ми ги доставиха + 2/защото сега пия  втора опак./ - общо ще станат 5 месеца.  Достатъчно време, за да има ефект и надявам се след това да мога да задържа кг.
Иначе днес имах ужасно главоболие, не минах без Аналгин.  Трудно заспивам, понякога се събуждам към 2 - 3 ч. през ноща и после няма заспиване. И краката ми все така си останаха студени.  Всичко друго при мен е добре.
 Не забравяйте да се отчитате като смъквате по някое килце. Давайте стимул ....
        Hug Hug Hug
ЧЕРВЕНА РОЗА, аз когато не мога да спя добре пия 1-2 хапченца (продават го и на капки) "мента-глог-валериан". Това са билки, които успокояват и не привикваш към тях. При мен проблемите със съня не са със заспиването, а с ранното събуждане. И аз като теб се будя през нощта по няколко пъти- после пак заспивам, но това ти разбива съня. Сутрин ставам рано по принцип-в 6.30, но аз се будя от 5ч...така че ми се събират много малко часове сън. А бях чела една статия, че е заблуда, че от малкото сън се слабее... така, че когато ми се събере няколко дни да не мога да спя добре, накрая вземам "мента-глог-валериан" и се оправят нещата.
А що се отнася до студените крака... не знам дали е от редуктила... на мен краката ми вечер като си легна също са ледени и спя с чорапки Simple Smile

# 556
Ми пусни търсачка или напиши в Гугъл редуктил, излизат теми тук от 2007, в коите се обсъжда купуването му на цена около 150 лева и то свободно, без рецепта(иначе и аз не си спомням)
А скандала май беше с ЛиДА, която се продаваше по аптеките и я забраниха

Няма намерение да споря, но аз имам запис как от една телевизия  правиха репортаж точно за Редуктила и ме питаха дали го давам без рецепта. Все пак аптеката ми е от 17 години и искам да ви кажа, че преди не се спазваше строго режимът на отпускане на лекарства по лекарско предписание .
С лидата случаят е друг.

# 557
ОК, и аз не искам да споря  Hug, просто това прочетох

# 558
ОК, и аз не искам да споря  Hug, просто това прочетох
Няма проблем   bouquet Само се препотих три пъти пред камерата.Тогава и мазиндолът не беше по зелена рецепта.
Ако мога ще го кача записа, че е  на касетка. Беше доста отдавна.

# 559
  • Варна
Намерих Линдакса  Peace
В аптеката не бяха чували, че не трябва да я продават  Rolling Eyes

# 560
А колко струва Линдакса?

# 561
Определено е страничен ефект от Редуктила. По принцип спя като бебче, непробудно 7 - 8 часа, а краката и ръцете винаги са ми били топли. Но това да му е проблема, ще го понеса стига да има ефект. И аз си лягам памучни чорапки и като ми се стоплят краката ги махам.
Наистина възлагам големи надежди на Редуктила, засега нещата вървят добре, дано и занапред да е така.  От както го започнах само веднъж ми е ставало зле / моите кризи/, но бързо се оправих. А преди ден през аз съм на легло.

# 562
Намерих Линдакса  Peace
В аптеката не бяха чували, че не трябва да я продават  Rolling Eyes
          И аз като питах в аптеката нищо не знаеха. Peace
    Между другото , снощи говорих с моята докторка относно статията ,която някой беше
    пуснал по -напред в темата.Та тя ми каза ,че щом статията не е научна,няма какво да се
    шашкам.А и фармацефтичните компании,когато си правят конкуренция,също си погаждат разни номерца.
   Нищо чудно,ако в действителност спрат лекарствата ,за които писаха,след време да излезе
  друг продукт на пазара. Peace

# 563
  • Варна
А и фармацефтичните компании,когато си правят конкуренция,също си погаждат разни номерца.
   Нищо чудно,ако в действителност спрат лекарствата ,за които писаха,след време да излезе

Аз си помислих същото  Twisted Evil
Fyre да не са закъсали с клиентите  Laughing

# 564
А и фармацефтичните компании,когато си правят конкуренция,също си погаждат разни номерца.

Ами то с Ксеникала не стана ли точно така, сега пуснали някво Али се казва и било подобно,а малко преди да го пуснат писаха разни такива неща за Ксеникала

# 565
Е тово го най-обичам тъкма написах отговор и поста ми изчезна.
Детенце ме е болно и за това не влизах тези дни!
Отшумяха всечко,което чуствах първете дни и сега си пия Редуктила и това е нищо по-различно не ми се случва!
Хубав ден!

# 566
Привет слабеещи момичета  Hug,надявам се да приемете един нов член във вашта банда  Wink.
Отказах цигарите на 01.10.2008 год.,до лятото на 2009 качих около 5 килца и тогава реших да взема мерки.Случайно намерих вашата тема ,прочетох я и реших да си купя Лида 15.Взех първата кутийка от аптеката уж там няма да е фалшива -изпих я и нищо  Sad,взех втора кутийка....пак никакви странични реакции-спя като вол,нито сухота,нито изпотяване нито глад-напротив почнах да качвам.Но аз тъпа и упорита,реших че Лидата не ми действа и взех Редуктил-но пак същото  Confused изпих цяла опаковка това е още един месец и нищо-главата ми все в хладилника навряна.... Rolling Eyes и за тези три месеца качих 10 кила  ShockedСледователно спрях всички хапчета и се отчаях нацяло ,апетита си ми стоеше а аз дебелеех ли дебелеех....Това до преди три седмица когато случайно пиехме кафе с една приятелка и тя ми сподели че имала да сваля 2 кила глистата и с глиста и пиела Лида.Тогава аз започнах да оплювам тези хапчета....,но какво се оказа че аз съм пила фалшивитеееееее SickИ така веднага купих новата Лида и се вписвам веднага във вашите редици на отслабващи  PeaceЗа три седмици 5 кг.-много съм доволна  Crazy.Вода не мога да пия но се наливам с чайчета ,загубих апетит и съм страшно мотивирана , не че не ям нищо -  определено си избирам храната  Flutter.

Имам растройство от три дена само вечер-направо не мога да се сдържам...каквото хапна излиза до 2 минути  ooooh!това нормално ли е ?И дали е от Лидата или да търся др.причини?

Извинете ме за дългият пост  Hug
Успешна седмица на всички с по някое и др.килце надолу  Heart Eyes

# 567
Привет слабеещи момичета  Hug,надявам се да приемете един нов член във вашта банда  Wink.
Отказах цигарите на 01.10.2008 год.,до лятото на 2009 качих около 5 килца и тогава реших да взема мерки.Случайно намерих вашата тема ,прочетох я и реших да си купя Лида 15.Взех първата кутийка от аптеката уж там няма да е фалшива -изпих я и нищо  Sad,взех втора кутийка....пак никакви странични реакции-спя като вол,нито сухота,нито изпотяване нито глад-напротив почнах да качвам.Но аз тъпа и упорита,реших че Лидата не ми действа и взех Редуктил-но пак същото  Confused изпих цяла опаковка това е още един месец и нищо-главата ми все в хладилника навряна.... Rolling Eyes и за тези три месеца качих 10 кила  ShockedСледователно спрях всички хапчета и се отчаях нацяло ,апетита си ми стоеше а аз дебелеех ли дебелеех....Това до преди три седмица когато случайно пиехме кафе с една приятелка и тя ми сподели че имала да сваля 2 кила глистата и с глиста и пиела Лида.Тогава аз започнах да оплювам тези хапчета....,но какво се оказа че аз съм пила фалшивитеееееее SickИ така веднага купих новата Лида и се вписвам веднага във вашите редици на отслабващи  PeaceЗа три седмици 5 кг.-много съм доволна  Crazy.Вода не мога да пия но се наливам с чайчета ,загубих апетит и съм страшно мотивирана , не че не ям нищо -  определено си избирам храната  Flutter.

Имам растройство от три дена само вечер-направо не мога да се сдържам...каквото хапна излиза до 2 минути  ooooh!това нормално ли е ?И дали е от Лидата или да търся др.причини?

Извинете ме за дългият пост  Hug
Успешна седмица на всички с по някое и др.килце надолу  Heart Eyes
този пост може би не е за тук ЛИДА И ЛИНДАКСА 10или 15 са различни таблетки Peace
премести се в "китайски капсули за отслабване" Peace

# 568
Според мен ако не отслабваш от тези хапчета, значи проблема е някакъв друг- медицински
Посети ендокринолог, аз се чувсвтам много зле от тези хапчета и въпреки предписанието мисля да не ги пия, а да се тровя на своя глава, че и да няма ефект....

# 569
Привет на всички дами от темата. С пожелание за успешна седмица и още няколко килца надолу.
Аз за уикенда едва 800гр. съм смъкнала но важното е че не съм качила. Вече съм 67.6 Simple Smile))
Давайте и вашите резултати

Общи условия

Активация на акаунт