Редуктил - тема 7

• 66 416
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
              ЧЕРВЕНА РОЗА-5 -благодаря и на теб.  bouquet
         Аз имам да смъквам около 10 кг. ,май ще си доизпия опаковката. Wink

# 541
И аз бях в болница, изписа ми го лекар, обаче все пак не съм убедена че е най- добрия за мен медикамент

# 542
Здравей Bobimon! Здравейте и на всички останали момичета.
Аз от днес започнах Редуктил 15, така че имаш съмишленик в борбата с килограмите.
Пих го преди 3 години за около 3 месеца и ефекта беше -10кг. (от 62 на 52кг.) като го съчетавах и с фитнес. За съжаление след едно море и рязкото спиране на приема на редуктила килограмите ми се върнаха ДВОЙНО за няма и месец.
Сега вече 3-та година съм 70кг. и никакви диети и тренировки не помагат.
Бях се зарекла да не го започвам, но.....
За разлика от всички вас както преди, така и сега приемам хапчето към 17ч. Защото на мен проблема ми с преяждането е вечер към 20ч., тъй като през деня почти не се сещам за храна.
Надявам се да имам успех, стискам палци и на вас килограмите да не бъдат толкова упорити и да изчезват по-бързичко.
Въпроса е търпение и ГОЛЯЯЯЯЯЯМ ИНАТ.
Започвам да следя темата и ще пиша за резултати.

# 543
И как се чувстваше като го пиеш толкова късно ?

# 544
Идеално ми беше. Вземам го тогава защото ефекта му при мен е за 3-4 часа след което все едно не съм го пила и съм адски гладна до вечерта.
Единствения страничен ефект е сухотата в устата. Спя си като бебе.
Вчера в 17 взех първото си хапче. След около час започна дйствието му, но не мога да кажа че загубих напълно апетита си.
Хапнах, но определено не в обичайното за мен количество. И днес сутринта съм много доволна от кантара вече съм 68.6кг. Simple Smile))

newsm44

# 545
Четох теми от 2006-2007 година, когато е струвало доста, по 150 лева, и е било без лекарско предписание, колко хора са го пили...сега колко лекари го изписват, почти не съм чула друго хапче за отслабване да изписват, и изведнъж го забраняват  newsm78 де да знам
Иначе нещо на мен не ми действа толкова много да отслабвам, просто аз не ям много, не ми е това проблема като че ли, а главоболието ме мъчи и май като доизпия опаковката няма да го пия, макар че мислех 6 месеца newsm78
По мои спомени редуктилът не е бил никога на свободна продажба. Преди години се беше завихрил отново скандал с него. Имаше няколко смъртни случая, но после се установи, че хората са починали от друго. Знае ли човек дали това не е кампания на конкурентна фирма. Факт е, че продажбите на един друг препарат за отслабване / доста скъпичък/ спаднаха.   newsm78

# 546
Ми пусни търсачка или напиши в Гугъл редуктил, излизат теми тук от 2007, в коите се обсъжда купуването му на цена около 150 лева и то свободно, без рецепта(иначе и аз не си спомням)
А скандала май беше с ЛиДА, която се продаваше по аптеките и я забраниха

# 547
Да така е. Аз го пих през 2006-2007, в аптеките цената му варираше 0т 120 до 180лв. Дори в една по-известна в СЗ аптека ме изумиха с цена от 233лв. на 15мг.
Добре че имах познат лекар, които ми го носеше за 40лв.

# 548
Здравейте днес съм много отнесена и ми се повдига за това ще бъда кратка.Записвам се само да кажа как се чуствам

# 549
Здравейте днес съм много отнесена и ми се повдига за това ще бъда кратка.Записвам се само да кажа как се чуствам
             Дано се оправиш скоро. Peace
             А повдигането,свързано ли е с хапчетата ?

# 550
  • Варна
Момичета и аз се записвам в темата с въпросче - Продават ли все още Линдакса ?
Вчера си взех рецепта, но лекарката ми каза, че най-вероятно няма да намеря  Sad

# 551
Момичета и аз се записвам в темата с въпросче - Продават ли все още Линдакса ?
Вчера си взех рецепта, но лекарката ми каза, че най-вероятно няма да намеря  Sad
            Скоро не съм си купувала,но все пак има шанс да го намериш.
            А докторката щом предполага че няма да го намериш,защо тогава
            ти го е изписала?  newsm78

# 552
  • Варна
Поисках рецепта и тя ми даде, но после звънна на нейна позната /дистрибутор/ и разбрахме, че се изтегляло от аптечната мрежа.
Дано да са запазили някоя кутийка в аптеките  Praynig иначе ни принуждават да купуваме китайските хапчета.
Преди години съм пила Мазиндол и много се надявам да дейстава така добре и Линдаксата.

# 553
За добро или за зло, реших да се запася.Преди 3 дни си поръчах 3 опаковки Линдаска 15 мг. и ми ги доставиха + 2/защото сега пия  втора опак./ - общо ще станат 5 месеца.  Достатъчно време, за да има ефект и надявам се след това да мога да задържа кг.
Иначе днес имах ужасно главоболие, не минах без Аналгин.  Трудно заспивам, понякога се събуждам към 2 - 3 ч. през ноща и после няма заспиване. И краката ми все така си останаха студени.  Всичко друго при мен е добре.
 Не забравяйте да се отчитате като смъквате по някое килце. Давайте стимул ....
        Hug Hug Hug

# 554
Здравейте отслабващи момичета   bouquet
не съм се записвала скоро но ви следя стриктно,то не съм се и теглила но май съм нещо в застой,може и от цикъла да е .Аз тъкмо се зарадвах че ще пия евтин линдакс от българия те сега го спирали,пуу че съм късметлийка,иначе вторник съм на лекар за едни резултати кръвни да си взема и ще говоря с мойта докторка какво се чува за редуктила тук
приятна събота и неделя от мен и повече минуси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт