Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на потребителя за количката Hauck - Condor All in One?
Къде мога да намеря количката Hauck - Condor All in One?
Какво мисли друг потребител за цената на количката Haack Condor All in One?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на потребителя за количката Hauck - Condor All in One?
-
Къде мога да намеря количката Hauck - Condor All in One?
-
Какво мисли друг потребител за цената на количката Haack Condor All in One?
-
Какво е мнението на потребителя относно даването на подкупи в болница?
-
Какви са мненията на потребителите относно цените за раждане в частни клиники?
много добре ми се отразиха 500 км щофиране! Днес бях на ЖК , бебка изобщо не се и кани да се обръща, та докторка каза, че ако не се обърне до сругата седмица, че ме пише за секцио и пак почна да ме хваща шубето! Нощес сънувах, че съм родила - близнаци!!! Голям спор му дръпнах с лекарите, как е възможно да не са видели, че са две и че ние за едно не сме измислили име, та камоли за две бебета
Чак се чудя как може мозъка ми да роди такава шуротия!
На всичко отгоре ми държат сметка за това какво съм купила и тн. , което много ме дразни, защото парите са си мои. Сега даже се опитват да ми налагат да не раждам с екип, нещо на което аз държа заради това,че ще е секцио. Било скъпо и неоправдано. Подчертавам, че те няма да плащат раждането. 

и изчезвам
. А zа тая баня и стаята му опявам от 8 месеца вече и дежурния отговор е "Спокойно, има време"
(не знам ти имаш ли, но аз нямам и всичко от 0 трябваше да взимаме). Соня е супер сладко
, след малко отивам да паzарувам