Правили ли са ви хороскоп?

• 697 693
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 260
Весела Димитрова се казва, 60лв струваше за час и половина консултация.Но аз имах въпроси по определени аспекти, иначе хороскоп общ и тълкуване струва 70лв.Поиска предварително да и кажа няколко важни години в живота ми.Раждане на деца, сватба, развод и т.н.Ако имаш въпроси Барелина, питай😊

# 1 261
Аз искам да изкажа възхищение от Илиана. Очарована съм от нея и като човек. 2 часа протече консултацията - натален хороскоп, ректификация, прогнози. Обясни ми подробно всичко, за което попитах. Не си скъпеше думите. И най-вече това защо на пръв поглед хороскопът изглежда по един начин, а в живота нещата са доста по-различни. За прогнозите може да се каже след 1,5 - 2 години дали е била точна. Хубав ден на всички  bouquet

# 1 262
За Илиана   Peace Получих отговори на много въпроси които ме интересуваха.

# 1 263
Дайте повече информация за Илиана, моля Grinning
От кой град е, цени и т.н.

# 1 264
Дайте повече информация за Илиана, моля Grinning
От кой град е, цени и т.н.
От София, но прави консултации и по Skype. 80 лв беше при мен. Писано е за нея по-напред в темата.

# 1 265
Уф, хич не го любя този скайп, предпочитам личен контакт Peace

# 1 266
  • в 1001-та нощ
Илиана и при мен за 6г. няма нито една грешна прогноза  Peace

# 1 267
Може ли координати на Илиана?

# 1 268
  • В.Търново
Може ли координати на Илиана?
И аз искам кординати, моля. Simple Smile

# 1 269
Дайте ги в темата направо. Все пак това работи жената. В нета има мейл и телефон, но не знам колко са актуални.
Илиана Магерова
0885 536 982
imagerova@abv.bg

# 1 270
Колко време предварително давате данните си на Илиана Магерова и как протича разговора по скайп - за определен период ли ви прави прогноза /например за година, както е при Вотей/ или по предварително зададена от вас сфера, или как? И колко време продължава?

# 1 271
Би трябвало да е актуален. Бях писала мейл на Вотей и днес ме е препратила към Илиана с телефона по-горе.

# 1 272
Колко време предварително давате данните си на Илиана Магерова и как протича разговора по скайп - за определен период ли ви прави прогноза /например за година, както е при Вотей/ или по предварително зададена от вас сфера, или как? И колко време продължава?

Данните ги дадох в момента, когато се свързах с нея. Не поиска предварително, каза че не и е необходимо да оглежда хороскопа. Прогнозата е за сферата, която интересува човека. Може да провери и за повече от година, поне при мен беше така.

# 1 273
Благодаря  Hug

# 1 274
Може ли някой да ми даде информация за Илиана Магерова - препоръча ми я точно Адриана Вотей, 2 пъти се опитвам да се запиша при нея и двата пъти ми пише, че близките 2 мес е мн заета и ми препоръчва в Сф тази  Илиана ? Някой ходил ли е лри нея

Общи условия

Активация на акаунт