Правили ли са ви хороскоп?

• 697 767
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 245
Преди две години ходих при Антоанета Георгиева, от прогнозите , които убедено ми направи за бъдещето , нито една не се сбъдна! Жалко, много и вярвах, но уви- нищо! Молбата ми е, ако имате информация , за астролог, който да е добър  в прогнозите , да го препоръчате! Благодаря  Simple Smile

# 1 246
Някой правил ли е скоро ректификация и колко е струвала тя?

# 1 247
На мен ми я правиха безплатно,  т.е. към таксата за изготвянето не съм доплащала!
п.п. не знам дали да казвам, да не става реклама, но се консултирах с Анелия Лечева от Пловдив. доволна съм

# 1 248
  • София
Преди две години ходих при Антоанета Георгиева, от прогнозите , които убедено ми направи за бъдещето , нито една не се сбъдна! Жалко, много и вярвах, но уви- нищо! Молбата ми е, ако имате информация , за астролог, който да е добър  в прогнозите , да го препоръчате! Благодаря  Simple Smile

Подкрепям те, пълен провал са прогнозите на Антоанета Георгиева.

# 1 249
  • София
Някой скоро консултирал ли се е с Вотей? Нови отзиви за нея?

# 1 250
Някой скоро консултирал ли се е с Вотей? Нови отзиви за нея?
Декември мислих да правя хороскоп при нея, но получих 4 негативни отзива за нея в ЛС и се отказах.

# 1 251
  • ES
Аз си правих скоро при Вотей. Сега чакам да се видим ще се потвърдят ли прогнозите й.
Без да влизам в подробности, искам само да споделя, че съм напълно съгласна с Блу Кафе, макар, че тя говори за друг астролог. Както всичко вече и това е станало един голям бизнес.

# 1 252
Гери, прави ли ти ректификация?

# 1 253
  • ES
На мен ми бяха правили преди това ректификация и долу горе знаех часа, но да, уточнявахме го. Даже мисля, че половината разговор беше за това.

# 1 254
Това е добре, защото може да е като оправдание при неверни прогнози.

# 1 255
  • София
Странно е това за Адриана, и жалко, ако е така. Прослушвах тези дни записите от разговора ми (единствен) с нея през 2012, просто е изумително точна. Коментира неща, които аз по никакъв начин интуитивно не можех да доловя и които излязоха на бял свят цели години след това....

# 1 256
Rafiqa, ако преди 4 години прогнозите и са били изумително точни, ме съмнява сега да не са. На твое място бих и се доверила отново. Simple Smile

# 1 257
  • ES
Странно е това за Адриана, и жалко, ако е така. Прослушвах тези дни записите от разговора ми (единствен) с нея през 2012, просто е изумително точна. Коментира неща, които аз по никакъв начин интуитивно не можех да доловя и които излязоха на бял свят цели години след това....
Дано и при мен е била толкова точно колкото и при теб.  Peace Все още не могада кажа.

При мен друго остави горчив вкус в устата, може би защото очакванията ми за един сеанс с астролог са били други. Аз очаквах да е нещо като при психолог, а бях много напрегната по време на и още по-напрегната като свършихме разговора. Не ми е казала лоши неща. Но се чувствах все едно я притеснявам с разговора и тя го прави с големи усилия. Още повече разговора се води по скайп, което допълнително губи усещането от прекия контакт. Съветите,които ми даваше сякаш бяха нейни лични, а не по картата, която вижда. Многото въпроси, които ми зададе сигурно са нещо нормално, с цел да се уточни часа на раждане.

# 1 258
Аз точно заради личния контакт с астролога исках да е от Бургас, не желаех по скайп или телефон.Срещата беше час и половина, но мина като 10 мин, каза ми толкова неща, някои от които интуитивно съм долавяла, много хубави предстоящи събития, да видим дали ще се сбъднат Grinning
От срещата излязох изключително доволна и щастлива, все едно имах крила.Дори и никоя от прогнозите да не сбъдне, за мен беше като сеанс при психолог  Grinning

# 1 259
Ekatrina, дай повече инфо. При кой ходи, какво те пита/каза, колко струваше? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт