Правили ли са ви хороскоп?

• 698 063
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 335
Така де, но нали й е ректифицирана картата от Гали.

# 1 336
Така, но явно неточно.

# 1 337
  • в 1001-та нощ
Аз останах с впечатление, че тя вярва на регистрите и едва ли е платила и за ректификация. А за Гали е написала, че според нея е 5 мин по-рано. Не останах с впечатление, че Гали й е ректифицирала картата. А и не съм убедена дали има достатъчно материал, като значими житейски събития, за да се направи по-категорична ректификация.

Относно волята и моя опит - за себе си съм била безсилна да променя предвидените събития. А съм искала и съм саботирала целенасочено прогнозите. По един или друг начин, обаче е ставало това, което е било прогнозирано. Има разни теории какво определя това, доколко сме свободни да избираме, но за себе си виждам, че мърдане няма Simple Smile

# 1 338
Калиника, по картата ти аз също смятам, че е нужна ректификация. По дирекции събитието брак би трябвало да е настъпило преди две години, а сега да си бременна или да си родила тази година. Бременна ли си?
По това събитие, часът е 20:11.

Здравейте, благодаря за отделеното време и усилия. Не съм бременна. Тя Гали по скайп ми беше задала няколко въпроса и спомена, че 19 55 е най-вероятният час. Не знам дали това важи като ректификация.

Всичко ми е много странно, защото пък с час 20 беше разчела точно годината на старт на съвместен живот с първия ми приятел, както и началото на краха на връзката ни. А и Гали не ми е разчела брак за 2014
според час 20...

И за да стане кашата пълна Full Moon, преди две години имах провалена сватба. Явно съм сложен случай  newsm78 Някоя от вас би ли могла въпреки това да ми направи тази точна ректификация? Не очаквам естествено да е безвъзмездно. Просто не бих дала повече пари на комерсиални, известни атролози с надути фиксирани тарифи...А и Вие такова внимание ми обърнахте.

# 1 339
Тя Гали по скайп ми беше задала няколко въпроса и спомена, че 19 55 е най-вероятният час. Не знам дали това важи като ректификация.
Това е ректификацията. Задават ти въпроси за събития и после ги гледат на картата, за да се уточни часът ти на раждане. Ако не я направят, може да ти е грешен часът на раждане, а от там и прогнозите. Досега не съм плащала отделно за нея, а си е била включена в цената на хороскопа.

# 1 340
И за да стане кашата пълна Full Moon, преди две години имах провалена сватба. Явно съм сложен случай  newsm78 Някоя от вас би ли могла въпреки това да ми направи тази точна ректификация? Не очаквам естествено да е безвъзмездно. Просто не бих дала повече пари на комерсиални, известни атролози с надути фиксирани тарифи...А и Вие такова внимание ми обърнахте.

Калиника, така съм по-съгласна с час 20:00 и пак може да мръдне с някоя минута, сега е късно да гледам. При този час за 2014 дирекционно Слънце застава на мидпойнта Марс/Плутон точно пред К7, нормално е да няма сватба и връзка дори. Слъннцето е мъжът в картата на жената.
През май 2016 Слънцето е навлязло вече в 7 дом и е на добро място, а Марс е застанал на МП Слънце/Луна.

# 1 341
Kallinike, за да се направи прецизна прогноза, трябва да се извърши проверка на рожденото време. Часовете, записани в регистрите, в повечето случаи са малко позакръглени. Не е изключено фактическото време на раждане да е малко по-късно, не е задължително да бъде по-ранно от записаното. Без ректификация точна прогноза е невъзможна, някои и с ректификация не успяват.

По-горе дамите вече предположиха евентуално по-късен час. Мама може всичко да помни, но някои детайли може и да й убягват, особено в толкова стресиращ и изпълнен с адреналин момент.

Наистина няма логика в годината на брака да е нямало индикации за това, особено по дирекции. Всъщност ти сама споделяш, че при теб брачният период е започнал по-рано, преди две години си имала провалена сватба. Дирекция на Слънце към Десцендента може и да не даде брак, това може да бъде някоя значима връзка. Особено при така поставено и аспектирано Слънце. Не е изключено именно тогава Слънцето да е минавало през върха на 7 дом по дирекция и женихът да си е плюл на петите или нещо друго да е провалило плановете ви. Кога се случва това, през 2014 година ли? Помниш ли точния момент, имало ли е нещо интересно през месец юли? При малко по-късен час на раждане не е изключено да е имало и дирекция на Марс към Десцендента. В твоята карта той е в лъчите на Слънцето, вероятно невидим и в квадратура със Сатурн. И в случая Марс в комбинация с Меркурий и Сатурн описва и фигурата на съпруга. Той с какво се занимава? Нещо занаятчийско има ли или да е тип "играч"?

В хороскопа ти има силно влияние на Венера и Плутон в 7 дом, съчетано с подкрепящ аспект от ъглов Юпитер. За теб наистина е важно да създадеш семейство, да имаш свой дом. Тригонът между Юпитер и Венера е точен по градус. Такива жени рядко остават сами и без мъж, който да ги подкрепя. Особено със съвпад на Венера и Плутон в дома на партньорските отношения. И в повечето случаи очакванията са съпругът да им осигури и от пиле мляко.

Най-съществена заплаха за розовото бъдеще на брака е вроденият сприхав нрав, съчетан с огромно желание да се водят спорове и дебати, в които ти да си печелившата страна. Винаги и с всякакви средства. Между другото, имаш добра карта за юрист. Тоя капацитет трябва да се използва за нещо полезно.  Sunglasses

# 1 342
Относно волята и моя опит - за себе си съм била безсилна да променя предвидените събития. А съм искала и съм саботирала целенасочено прогнозите. По един или друг начин, обаче е ставало това, което е било прогнозирано. Има разни теории какво определя това, доколко сме свободни да избираме, но за себе си виждам, че мърдане няма Simple Smile

Прекалено е млада още, а това е типично за възрастта. С трупането на житейски опит гледната точка се променя. Да изчака да мине сатурновият възврат (там цяло тау ще се активира) и опозицията на Уран към Венера и тогава ще видим дали няма да е на друго мнение.

# 1 343
Kallinike, за да се направи прецизна прогноза, трябва да се извърши проверка на рожденото време. Часовете, записани в регистрите, в повечето случаи са малко позакръглени. Не е изключено фактическото време на раждане да е малко по-късно, не е задължително да бъде по-ранно от записаното. Без ректификация точна прогноза е невъзможна, някои и с ректификация не успяват.

По-горе дамите вече предположиха евентуално по-късен час. Мама може всичко да помни, но някои детайли може и да й убягват, особено в толкова стресиращ и изпълнен с адреналин момент.

Наистина няма логика в годината на брака да е нямало индикации за това, особено по дирекции. Всъщност ти сама споделяш, че при теб брачният период е започнал по-рано, преди две години си имала провалена сватба. Дирекция на Слънце към Десцендента може и да не даде брак, това може да бъде някоя значима връзка. Особено при така поставено и аспектирано Слънце. Не е изключено именно тогава Слънцето да е минавало през върха на 7 дом по дирекция и женихът да си е плюл на петите или нещо друго да е провалило плановете ви. Кога се случва това, през 2014 година ли? Помниш ли точния момент, имало ли е нещо интересно през месец юли? При малко по-късен час на раждане не е изключено да е имало и дирекция на Марс към Десцендента. В твоята карта той е в лъчите на Слънцето, вероятно невидим и в квадратура със Сатурн. И в случая Марс в комбинация с Меркурий и Сатурн описва и фигурата на съпруга. Той с какво се занимава? Нещо занаятчийско има ли или да е тип "играч"?

В хороскопа ти има силно влияние на Венера и Плутон в 7 дом, съчетано с подкрепящ аспект от ъглов Юпитер. За теб наистина е важно да създадеш семейство, да имаш свой дом. Тригонът между Юпитер и Венера е точен по градус. Такива жени рядко остават сами и без мъж, който да ги подкрепя. Особено със съвпад на Венера и Плутон в дома на партньорските отношения. И в повечето случаи очакванията са съпругът да им осигури и от пиле мляко.

Най-съществена заплаха за розовото бъдеще на брака е вроденият сприхав нрав, съчетан с огромно желание да се водят спорове и дебати, в които ти да си печелившата страна. Винаги и с всякакви средства. Между другото, имаш добра карта за юрист. Тоя капацитет трябва да се използва за нещо полезно.  Sunglasses

Извинявай Greene, аз съм пълен лаик. Под Сатурнов възврат възрастта 28-29 години ли имаш предвид или нещо друго?

Sotis , много благодаря за подробния анализ, абсолютно вярно описание. Втората ми специалност е право, иначе съм консултант по професия.

Имах насрочена сватба за август 2014, мисля че я отменихме март по комплексни причини (неразбирателство, родители, пари, трети лица и тн.). Може би вече лятото (юли, август) съм осъзнала за себе си, че няма никакъв шанс. Иначе окончателният край дойде октомври, а за юли конкретно нищо друго не се сещам.

Мъжът ми е софтуерен инженер, конкретно Data Scientist, пък за развлечение обича да си майстори  Grinning Какво е тип "играч", womanizer ли имаш предвид?

# 1 344
Мъжът ми е софтуерен инженер, конкретно Data Scientist, пък за развлечение обича да си майстори  Grinning Какво е тип "играч", womanizer ли имаш предвид?

Не, нищо свързано с жените. Интересно ми беше да разбера за професията и с какво си изкарва хляба. И най-вече да проверя какъв ще е модерният прочит на едно антично тълкуване. Софтуърен или хардуърен инженер звучи съвсем на място.

И на мен ми се струва, че има някаква неточност в часа ти на раждане, като по-вероятен е малко по-къснен час, повече отговаря на споменатото от теб събитие.

# 1 345
Извинявай Greene, аз съм пълен лаик. Под Сатурнов възврат възрастта 28-29 години ли имаш предвид или нещо друго?

Точно така. Тогава транзитен Сатурн прави съвпад с наталния Сатурн... и става много интересно.  Mr. Green

# 1 346
Чак пък много интересно Simple Smile На мен нищо инетерсно не ми се е случило тогава, съвсем нормално ежедневие. А и не на всеки на 29 му се случват изключителин неща  Peace

# 1 347
  • в 1001-та нощ
Е, тя е написала защо:

...Да изчака да мине сатурновият възврат (там цяло тау ще се активира) и опозицията на Уран към Венера и тогава ще видим дали няма да е на друго мнение.

# 1 348
Алена, явно много обичаш да обясняваш чужди казуси. Simple Smile Прочела съм, спокойно. Репликата ми е по принцип.  Hug

# 1 349
  • в 1001-та нощ
Обичам да чета смислени постове, от които има какво да науча или да видя още една гледна точка. Нямам много време за писане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт