Правили ли са ви хороскоп?

• 699 298
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 135
Аз недоумявам защо да не се прави на деца? Има толкова важни неща, които трябва да се знаят, оставете приказките, ами това в каква сфера да насочиш детето си да се развива, музика, танци, езици, математика, актьорство...

Аз доколкото съм разбрал, май поне да не е първите дни след раждането.
Но за по-нататък не смятам, че е проблем, даже може да е полезно!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 13:48 от Галактион

# 136
Разбира се, че може. В Индия, като се роди дете, първото, което правят  близките му е да отидат на астролог за да му се направи хороскоп.
Незнам какви причини се изтъкват тук за това, че "не може". Thinking 
Между другото индийската астрология е много точна и конкретна. В нея липсват разните психологически интерпретации, "проработки" на планети, "висше и нисше нива" и т.н присъщи на някои от западните школи.

# 137
Във връзка с темата, искам да попитам - някоя от вас ходила ли е при астроложката на в-к 24 часа - Кети Мартинова? Ако да - доволни ли сте, и дали може да ми пуснете нейни координати?
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 138
Адриана Вотей ми направи астрологична прогноза преди няколко дни. Цели два часа ми отдели, което доста ме впечатли. Оказа се обаче, че записът на касетата е направен на бързи обороти или поне така се чува на всички възможни уредби. Добре че мъжът ми имаше огромен мерак да чуе какво ми е казала, та се зае да прехвърля насам-натам записа и да го забавя и сега можем да го слушаме нормално. Simple Smile

# 139
Звънна ли да  и кажеш? Тя обикновено прави проба преди да започне. Може нешо диктофона и да не е бил наред, би било добре да го знае.

# 140
  • София
Адриана Вотей ми направи астрологична прогноза преди няколко дни. Цели два часа ми отдели, което доста ме впечатли. Оказа се обаче, че записът на касетата е направен на бързи обороти или поне така се чува на всички възможни уредби. Добре че мъжът ми имаше огромен мерак да чуе какво ми е казала, та се зае да прехвърля насам-натам записа и да го забавя и сега можем да го слушаме нормално. Simple Smile

Joy  с моята касетка е същото, днес реших да я прослушам и се оказа, че оборотите не са наред.
Мисля да й се обадя и да й кажа. Ще търся начин да си я оправя - явно има как.

Аз също стоях повече от 2 часа, информацията е страшно много и без касетката се оказва, че доста неща не си спомням...

# 141
  • Sofia
при нас се е получило същото
Даже щях тука да питам какво да правя с тази касета?И как може да се чуе после нормално или да се прехвърли на нещо
Аз пратих мъжа ми и той беше впечатлен,но аз не мога да чуя какво е казала общо взето ,защото всичко е на бързи обороти
Хороскопа е траел над 2час,но уви нищо не мога да чуя

# 142
А за какъв вид хороскоп ходите при Адриана Вотей (този от 80лв ме интересува)?

# 143
  • Sofia
точно за такъв

# 144
Имах предвид личен хороскоп, партньорски, някакъв друг ли..? Благодаря за отговора Embarassed

# 145
Бих искала да попитам нещо. Какво ви помага този хороскоп, който ви направят  newsm78 А ако случайно си направите например партньорски хороскоп и резултатът покаже, че партньорът ти е неподходящ, тогава какво правим ? Изобщо интересно ми е доколко имат значение резултатите от тези хороскопи  newsm78

# 146
Този хороскоп всъщност е астрологична прогноза. Правя уточнението, защото на мен не ми беше много ясна разликата. Не става въпрос за зодии или за нумерология, а за влиянието на планетите конкретно върху нас.
Прогнозата е лична, но на мен ми каза няколко изречения свързани с взаимоотношенията със съпруга ми, естествено отдели време и за информация за детето и за родителите ми също. Тъй като има предпоставка за осъществяване на събитие, което ще промени живота на цялото ми семейство, тя погледна и разположението на планетите в часа на раждане и на детето ми, и на мъжа ми, за да получи по-точна прогноза. Така ми каза и най-важното и характерно за детето и за половинката.

# 147
Но ако правилно съм схванала, тук става въпрос за черти на характера, няма "предсказания" на бъдещи събития или съвети как да постъпиш като се случи предвидена в хороскопа ти ситуация, нали така ? Та мисля си, безполезно е, аз като знам що за човек е съпругът ми, това че на хороскопа му излиза същото, на мен от каква полза ми е ? Или пък за мен, ако не познавам себе си, един вид да ми се каже: "Ти си такъв и такъв човек, характерно за теб е че ... еди какво си" и аз да кажа: "Да бе, вярно че е така, колко верни неща излизат". Ако е това - моето мнение е, че е излишно да се прави, няма нищо ново, което да научиш  newsm78

Да отговоря и по темата, че да не спамя. Правила съм си сама хороскоп с помощта на една книжка, доста стара с часът на раждане  за асцендент и разни там зависимости между планетите са гледаха. Изключително верни неща за мен прочетох, но както казах и по - горе, излишни ...

# 148
Бих искала да попитам нещо. Какво ви помага този хороскоп, който ви направят  newsm78 А ако случайно си направите например партньорски хороскоп и резултатът покаже, че партньорът ти е неподходящ, тогава какво правим ? Изобщо интересно ми е доколко имат значение резултатите от тези хороскопи  newsm78

Значение има. Щото може да има неща, които някои хора дори пред самите себе си не разкриват. Или ако имат примерно проблеми в отношенията или живота, какви могат да бъдат възможните начини за по-лесното им преодоляване.
Примерно:
-някой може да има индикации за резки и неочаквани неблагоприятни събития в живота - развитието на спокойствие е от съществено значение (съответно може да се добави и съзнателна работа с положителни утвърждения).
-жена може да има аспекти, които и дават силен чар и сексуално привличане, но не иска да и досаждат "бели мерцедеси в живота", защото си има съпруг, който обича и на който държи - съответно избягва съзнателно ситуации, в които средностатистическия сваляч е активиран или целенасочено провежда политика на дистанциране.
-Ако едно дете има в хороскопа си силни индикации за музика и изкуство, да го пратят да учи за лекар щото плащат по 10000лв заплата може просто да му обърка живота или да се чувства не на мястото си

Също както и за партньора - ако има напрегнати аспекти за коминукация, въпреки че секса е ок, то партньорите обръщат или се стараят да обръщат повече внимание на общуването, начина на изразяване един към друг и т.н.

Астрологията не касае само задоволване на любопитство и повишаване на самочувствието - важното е на базата на хороскопа какви стъпки за коригиране на напрегнатите аспекти могат да се предприиемат, или за по-разумно използване на благоприятните аспекти, щото ако някой има аспекти за богатство и просто си пилее парите, това също може да не е най-полезното за него.

Отделно на базата на рожденния хороскоп се правят и прогностичните изследвания - каква дата или период е благоприятна за едно или друго нещо и какви тенденции може да има през следващата година след рожденния ден.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 12:25 от wandering

# 149
rosy_bosy, не става дума само за черти от характера, а и за прогнози за бъдещи събития. Има реален шанс някои неща да се случат с даден човек, с живота ми, с близките му, но все пак това са само предпоставки. Не всичко е 100 % сигурно. Така че прогнозата би могла да е полезна, за да подпомогнем хубавите събития или да избягваме неблагоприятните.
Вече обсъждахме в темата, че за децата ни, прогнозата може да се окаже доста полезна, ако ни дава информация в каква насока да развиваме детето, върху какво да наблегнем за възпитанието и т.н.

Разбрахме се с Адриана Вотей да й се обадя след няколко седмици, за да ми каже коя е най-благоприятната дата за раждане на второто ми дете, тъй като със сигурност ще раждам със секцио. Аз в началото доста се дърпах от тази идея, защото ако знам кои са благоприятните и неблагоприятните дати, но лекарят не се съобрази с желанието ми, това ще е повод да имам притеснения или направо страхове. Но сега съм по-решена да се преборя за правото, аз да имам решаващият глас за това кога да е операцията.

А,  wandering ме е изпреварила с отговора, да не говорим, че е обяснила всичко по-добре и по-подробно.

Общи условия

Активация на акаунт