Правили ли са ви хороскоп?

• 697 617
  • 2 845
  •   3
Отговори
# 1 935
Момичета много ви благодаря за хубавите думи!!! bouquet bouquet bouquet
Ще продължавам да отговарям безплатно тук на един въпрос.И се радвам ,че съм успяла да помогна на някой,макар и малко!

# 1 936
morella allan poe бих искала да Ви попитам колко взима тази жена и от кой град е? Освен това ме интересува има точно определено време, за което отговаря или е горе долу определено?

Магерова работи в София, мисля че може и по скайп. Цената е 80 лв и на мен ми отдели час и половина Simple Smile като ми прави ректификация за около 5-10 минути, тъй като моят час беше почти точен, само с 2 минути напред Simple Smile

# 1 937
  • София
Привет, включвам се с актуална ценова информация.
Консултация с Илияна Магерова от 01.07 е 100 лв.
Прогноза за година (соларен хороскоп) от Титания е 80 лв.

# 1 938
  • в 1001-та нощ
При Илиана, понеже съм ходила - консултацията не е само за 1 година и включва различни прогностични техники.
При Титания - може да е за 1 година, но предполагам не е само по солара. Самата тя казва, че ползва и други техники.

# 1 939
Прогностика само по солар не се прави, дори едногодишна. Соларът може само да потвърди текущи и предстоящи тенденции, показва какъв е годишният фон. Понякога се случва в солара да има негативни указания, а годината да мине много положително. И обратното. Освен това за фино прецизиране на тайминга соларът не е достатъчен. Имаше една техника за прогресиране на соларните куспиди, но тя далеч не е основна в прогнозирането. Ако се комбинира с още няколко техники, тогава може да се изготви що годе адекватна годишна прогноза.

# 1 940
  • София
Лаик съм и нещата, които изброявате, не ми говорят нищо. Цитирам самата Титания. Предполагам, че в даден момент тя ще се включи с коментар.

Посоченото от мен има само информативен характер (от гл.т.на цени).

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 07:13 от Rafiqa

# 1 941
Споменах го, за да не останат други хора с погрешно впечатление какво да очакват от една годишна прогноза. Някои астролози могат да използват солара като основна техника, но да я допълват и с други. По степен на значимост всеки астролог по различен начин подрежда прогностичните техники.

# 1 942
Аз доколкото знам цената при Илиана е 80лв. От кога са станали 100?  newsm78

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 23:51 от Adriana11

# 1 943
  • в 1001-та нощ
От 1 юли е писала Rafiqa

# 1 944
Привет, включвам се с актуална ценова информация.
Консултация с Илияна Магерова от 01.07 е 100 лв.
Прогноза за година (соларен хороскоп) от Титания е 80 лв.

Нали не сравняваш двете по професионализъм?  Wink

Извинявам се, ако Титания е някоя известана астроложка, за която ние не знаем. А и честно казано взе да писва на всеки 3 пост да се прави реклама или самореклама.

Илияна Магерова е добра в синастриите, нали? Или ще ми препоръчате някой, който е по-добър от нея?
 bouquet

# 1 945

То момичето го е написало ама кой да чете  ooooh!  Blush

Значи Илиана е решила да вдигне цените  Thinking

# 1 946
  • София
Не сравнявам никого по професионализъм, тъй като не съм била при Магерова, а с Титания имам опит единствено чрез безплатния й въпрос.

Не знам какво се води висока ценова категория при хороскопите, но тези цени, които цитирам в предишното си изказване, за мен не са ниски.

# 1 947
  • в 1001-та нощ
Според мен 100 лв е нормална цена за това, което получавам от Магерова, когато се консултирам с нея.

# 1 948
Според мен 100 лв е нормална цена за това, което получавам от Магерова, когато се консултирам с нея.

Като за двучасова консултация съвсем нормална е цената, особено ако включва отговор на различни въпроси. Има анализи, които са толкова трудоемки и натоварващи, само дето кръв не ти тече от носа, докато го пишеш. Но това рядко се оценява, на клиента винаги му е скъпо. А от други колеги чувам за тарифи от порядъка на 150-200 лв. Или да платиш стотачка за 4-5 странички анализ. Ако пък е някой по-голям ферман, 2/3 могат да бъдат общи приказки и клишета за планети и аспекти, без индивидуално отношение. Затова винаги съм казвала, че истинската астрология не е за всеки клиент... и астролог.

Не знам какво се води висока ценова категория при хороскопите, но тези цени, които цитирам в предишното си изказване, за мен не са ниски.

Висока е при Цветемира Борисова, а сега и при Гали. Ако на някой 80 лв. за детайлен прочит са му много, значи просто не осъзнава какво представлява работата на астролога. Друг е въпросът, че у нас доходите не са високи. Но има и хора с прилични доходи, които също търсят евтинко и са вечно недоволни.

Но ми се ще да вметна, че 4-5 страници се пишат повече 2 часа, особено ако не е просто текстонабор, а аналитичен и осмислен текст. При експресен текстонабор имаме по 2 страници на час. При устна консултация това се изговаря и се вземат същите пари, дори повече. Уточнявам го, защото виждам, че повечето хора въобще не са наясно какво представлява аналитичният труд. И все задават въпроси защо толкова струва. А относно нивото на цените, то така е и в търговията – един си купува обувки за 50 лв., друг за 200, а някои предпочитат бутикови.

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 12:12 от Sotis

# 1 949
Аз определено бих ги дала ако знам, че човека е професионалист и ще се отнесе сериозно и отговорно към мен, като клиент.
За мен е важно да ми се отговори на въпросите, които питам и съответно да ми се окаже съдействие по време на консултацията.

Празни приказки не ми трябват или разтягане на лукуми, които мога да си прочета и от сайтовете.

За мен е много важно отношението на астролога към клиента, в крайна сметка този човек ти се доверява и те е потърсил по определена причина.

Парите за бг стандарта като цяло не са малко, затова е важно и да си заслужава.

А, ксто човек който вярва в астрологията, бих ги спестила от нещо друго, но за добър прочит и консултация ще ги дам.

Общи условия

Активация на акаунт