Правили ли са ви хороскоп?

• 697 627
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 920
Някой има ли впечатления от Снежана Георгиева?

# 1 921
Здравейте отново, някой знае ли дали Магерова приема събота и неделя или само през седмицата? Simple Smile
Първия път, когато се опитах да си уредя час при Вотей тя отново ме препрати при Магерова и аз тогава й звъннах, но ми беше абсолютно невъзможно през седмицата и сега е горе долу така и тогава тя каза, че води няккатв курс през уикендите и ми се ще да не й се обаждам отново със същия въпрос.. и ако някой знае моля да каже! Simple Smile

# 1 922
  • в 1001-та нощ
До колкото зная само през седмицата.

# 1 923
Здравейте всички ( и момичета и момчета  Grinning )
Все още отговарям безплатно на един въпрос,тук,в този форум ,зададен на лични съобщения.Сигурно ще продължа да правя това още дълго време или докато обстоятелствата позволяват Simple Smile .

# 1 924
Явно човек трябва да си вземе отпуска, за да отиде на астролог. Или дори да си запише час, тъй като И.Магерова записва всеки делничен ден между 11-13 часа ...работното време е почти като инспекторките в държавните университети.. страшно неудобно.

# 1 925
Дами и Господа, официално имам час при Илияна Магерова за този петък! После обезателно ще изкажа впечатления и обратна връзка Simple Smile))))

# 1 926
Здравейте на всички! Идвам и с обратната връзка за Илияна Магерова!
Искам да ви кажа, че съм изключително предпазлива и страшно бавно избирам нещата и хората, включително и в този случай астролога! Още по телефона Магерова звучеше много положително, позитивно и предразполагащо, което за мен е основен показател дали ще успеете да се 'сработите' и сговорите ...
Предполага, че й бях последният клиент за деня, освен това е петък, но тя беше страшно словоохотлива, изчерпателна и отдаваща...
Започва сама да говори, като започва от изчисляване на точния час и след това започва да говори за важни събития, аз имах въпроси и си ги зададох и тя отговори и на тях като обяснява обстоятелствено. Като през цялото време записвах на диктофона на телефона си.
Много ми хареса всичко, за събитията ще видим като се случат .. ще ви пиша. Но я препоръчвам и аз лично бих отишла пак.

Ако имате въпроси съм насреща! Simple Smile

# 1 927
  • в 1001-та нощ
Радвам се, че ти е допаднала Simple Smile Откакто я познавам (8 години) си е все такава Simple Smile

# 1 928
Радвам се, че ти е допаднала Simple Smile Откакто я познавам (8 години) си е все такава Simple Smile

Да, аз също! Може много време да избирам и както в случая месеци наред Grinning но сега не бих отишла при друг човек!
Ти като ходиш всеки път различни въпроси ли имаш? Simple Smile

# 1 929
  • в 1001-та нощ
Не съм имала конкретни въпроси, по-скоро - какви перспективи се очертават за идните 1-2 години Simple Smile

# 1 930
Здравейте!

Прочетох доста добри мнения за Мира Кунева, но не намирам информация за цени.

Ще съм благодарна ако някой може да сподели Simple Smile

Поздрави

Моя приятелка скоро ходи при нея, взела е 80лв

# 1 931
  • Пловдив
morella allan poe бих искала да Ви попитам колко взима тази жена и от кой град е? Освен това ме интересува има точно определено време, за което отговаря или е горе долу определено?

# 1 932
Отново препоръчвам Титания от форума тук. Това, което ми каза за работата, се сбъдна в месеца, в който каза.

# 1 933
Отново препоръчвам Титания от форума тук. Това, което ми каза за работата, се сбъдна в месеца, в който каза.

И аз се присъединявам към доволните.

# 1 934

И аз се присъединявам към доволните.

И аз Simple Smile Даже ако е удобно бих се възползвала от услугите и още веднъж тук Simple Smile  ! Радвам се че има такива хора като вас всички ,който отделяте от времето си да отговаряте на хора като мен намиращи се в 'пълна астрологична мъгла' 😄😂
-Много ми е трудна тази астрология,но и интересна! Като цяло си ме влекат такива науки отдавам го на Рибешката ми зодия 😂  За съжаление напоследък не ми остава никакво  време да чета!

Общи условия

Активация на акаунт