Правили ли са ви хороскоп?

• 697 625
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 905
Много благодаря за бързия отговор.
А можете ли да кажете нещо за цените и дали се занимава с прогнозна астрология?

# 1 906
Много е хубаво човек да си намери точния астролог. Това е като личния лекар, зъболекар, фризьор. Просто се чувстваш комфортно с този човек. Аз съм така с нея. Казва се Ивелина Никова. От София е. Доколкото съм запозната и в обучения е участвала.
Хубаво е, но до време.

# 1 907
  • София
Много благодаря за бързия отговор.
А можете ли да кажете нещо за цените и дали се занимава с прогнозна астрология?

На мен за хороскоп ми взима 50 лв. Не ми го пише, говорим си и аз си водя записки. Прогнозно ми казва, кога за какво е подходящо и кога не, кога ще имам възможности и кога да си налягам парцалите  Grinning. Ако имаш въпроси й звънни - 0897 07 14 70.

# 1 908
Много благодаря за цялата информация.

# 1 909
Здравейте,
Някой има ли лични впечателения от Оксана?

# 1 910
Здравейте, някой знае ли дали Адриана Вотей ще е скоро в София? Simple Smile

# 1 911
Не е споменавала, че смята да пътува. Беше във Варна онзи ден.

# 1 912
Не е споменавала, че смята да пътува. Беше във Варна онзи ден.

Благодаря! Много ми се иска да си направя хороскоп при нея, но на живо, защото не знам по скайп дали ще се получи добре.. Sad Sad

# 1 913
Има ли значение дали е лична среща или по скайп? И в двата случая се говори, не е в писмен вид.

# 1 914
Има ли значение дали е лична среща или по скайп? И в двата случая се говори, не е в писмен вид.

При мен понякога се получава проблем с микрофона на лаптопа ми, както и със самият лаптоп... и не искам докато върви разговора да се изключи сам или да спре връзката или изобщо да не тръгне...

# 1 915
Здравейте!

Прочетох доста добри мнения за Мира Кунева, но не намирам информация за цени.

Ще съм благодарна ако някой може да сподели Simple Smile

Поздрави

# 1 916
Аз изчетох цялата тема и останах с впечатление, че ако ще се ходи при астролог, то това да бъде Вотей... но тъй като ми е отговорила, че скоро няма да бъде в София ме препраща към Магерова.

Не знам какво да правя.. честно. Предпочитам да изчакам А.В. да бъде в София, но това не е ясно кога ще се случи и за колко време и ще успея ли да си запиша час и да отида въобще..

# 1 917
И Магерова е добра, защо трябва да бъде задължително Вотей? Освен ако не искаш "кармичен хороскоп", те наистина са специалитет на А. Вотей. Магерова е по-конкретна, бих я препоръчала за прогностика.

# 1 918
Каква е цената при Магерова?

# 1 919
80 лв взема Магерова.
Искам да ви питам какво включва прогностика? Разчитане на началната карта ли?

Общи условия

Активация на акаунт