Правили ли са ви хороскоп?

• 697 764
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 890
Здравейте, според Вас 20мин разлика в часа, оказват ли влияние в наталната карта на човек?

# 1 891
Здравейте, според Вас 20мин разлика в часа, оказват ли влияние в наталната карта на човек?
Да. Peace

# 1 892
  • Sofia
Да. Peace

Съгласна съм.

И все пак, в някои хороскопи и една минутка е от ключово значение, например ако точно тогава Асцендентът, Луната или друга важна точка от картата преминава от един знак в друг или от един дом в друг. А при други случаи дори половин час може да не промени кой знае колко много наталната карта. Индивидуално си е.

# 1 893

Всяка минута е от значение - за тези, които търсят прецизност. Независимо дали се променя или не се променя знакът на Асцендента, Медиум Цели, Слънцето или Луната. Освен знаци от по 30 градуса в хороскопа има по-фино раздробяване. Там се крият съществените разлики между две на пръв поглед "почти еднакви" карти.

# 1 894
Да споделя и моят опит. Сестра ми е родена в  и 29 мин., а аз в и  42 мин. На пръв поглед - еднакви аспекти. Но отлики в съдбата,  най вече в потенциала за реализация на заложеното в аспектите - очевидни.
Това е един от активаторите да се интересувам от астрология. В " Точно изложение на православната вяра " се дава пример с близнаците и съдбите им, има отделна глава за астрологията и хороскопите, в опит да се пренебрегне значението на планетното влияние . Уви, не напълно убедително. Поне за моето ниво на осъзнатост.

# 1 895
Здравейте,отзиви за Мира Кунева? И да ми препръчате също така,добър астролог. Не можах цялата тема да изчета. Благодаря

# 1 896
Кога е най-подходящото време за годишен хороскоп? Около рожденния ден?

# 1 897
По всяко време, освен ако не Ви интересува как ще стартира годината.

# 1 898
Аз ходих през януари, а съм родена юни и май нещо ми спомена, че прогнозата й е до юни. Питах да си сменя ли работата - имах предложение. Каза ми - до юни няма смисъл, нищо по-добро от настоящата не се очертава. Затова питах   - aко ида около чрд дали ще ми направи за година напред, но явно си зависи от астролога...

# 1 899
Има толкова прогностични техники, не може една прогноза да се основава само на Solar! Но ако се разчита само на годишната слънчева революция, тогава е желателно около рождения ден, а не в средата или към края на годината.

# 1 900
  • Sofia
Здравейте,
бихте ли могли да ми препоръчате астролог, който да прави максимално точна ректификация.
Предварително благодаря  bouquet

# 1 901
От астролозите, които работят на по-приемливи цени, мисля че И. Магерова правеше сравнително точна ректификация. И при А. Вотей са доста точни. Вече зависи каква ректификация Ви е необходима – на несигурен час или за доуточняване. Ако става въпрос за минутни отклонения, най-точно е с примарни дирекции, но за по-големи времеви интервали не са приложими, първо трябва да се ректифицира с други техники.

Има и други астролози, които предлагат такава услуга, но не мога да кажа доколко са им точни. След двете споменати астроложки съм проверявала и съвпадат. Галина Иванова също е прецизна, но много си е вдигнала тарифите. Там вече е според финансовите възможности.

# 1 902
  • София
Здравейте, аз продължавам да си ходя при една и съща астроложка, вече няколко години. Мисля, че в тази тема съм писала, и май от тук й намерих телефона.
Доволна съм не само от знанията й, но и от съветите, които ми дава тълкувайки шансовете.
Ако някой се интересува мога да помагам.

# 1 903
Мисля, че аз също съм намерила моята астроложка, но бихте ли дали повече информация за Вашата?

# 1 904
  • София
Много е хубаво човек да си намери точния астролог. Това е като личния лекар, зъболекар, фризьор. Просто се чувстваш комфортно с този човек. Аз съм така с нея. Казва се Ивелина Никова. От София е. Доколкото съм запозната и в обучения е участвала.

Общи условия

Активация на акаунт