Правили ли са ви хороскоп?

• 702 892
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 210
моля ви, интересува ме само темата за хороскопа и не ми се ни слушат, ни четат проповеди.
някой ако може да ми помогне и да каже какво е dat-recorder за skype? неонходим ми е за хороскопа/за записа/.

http://callgraph.biz/download?f=CallGraphSetup.exe
мн благодаря  Grinning

# 211
minakaps, кутията ти е препълнена.

# 212
Темата е за хора интересуващи се от астрология и хороскопи!
Моля, всичко останали, на които им се спори(що е то астрология, има лия, няма лия, религия, Бог, вяра и т.н.) или им се водят агитации, да си харест друга тема, и не ни досаждат тук Stop

# 213
Здравейте момичета, моля ви тези, които са ходили при Адриана Вотей или Мира Кунева, нека споделят впечатления. Искам да отида при една от двете, но не мога да реша при коя. Разчитам на вашите впечатления.
Благодаря ви! Simple Smile

# 214
Здравейте момичета, моля ви тези, които са ходили при Адриана Вотей или Мира Кунева, нека споделят впечатления. Искам да отида при една от двете, но не мога да реша при коя. Разчитам на вашите впечатления.
По препоръка от тук - благодаря ви момичета   bouquet
както и по препоръка на моя приятелка, с която случайно стана дума и която се оказа редовна посетителка на Адриана, и аз бях при нея предната седмица Simple Smile
На 90% съвпадение с нещата, които каза, може би другите 10% са също верни, но е въпрос на тълкувание и за мен е доста добра ... По някакъв начин внесе успокоение, че сме на прав път ( бяхме с приятеля ми), личните ни хороскопи малко по-общо бяха погледнати, а по-детайлно взаимодействието между нас ...
Мира Кунева - за нея нямам информация, но чух добри отзиви и за Кирил Стойчев, също от Варна - председател на Българската астрологична асоциация, не знам дали е споменаван тук и преди  Peace
Каквото и да решиш, ще е най-доброто за теб, затова подхождай без колебания, а може и още по телефона да направиш някаква преценка как ти звучи отсрещната страна ...

# 215
  • Sofia
сравнение почти не може да става
разбира се при Адриана Вотей и при двете сме били
При Мира Кунева аз,при Адриана Вотей мъжа ми

# 216
И? В чия полза е сравнението? Аз била при Адриана Вотей и предполагам, че е тя, невероятна е.

# 217
  • Sofia
за Адриана Вотей Peace

# 218
Момичета, искам да попитам тези, които са били при Иво, къде приема и как изглежда? Може би ми е смешен въпроса, но преди няколко години, една позната ме прати при неин роднина, който ми направи астрологична прогноза. Казва се Иво и от тогава като кажа, че Иво ми е правил хороскоп и всички много се впечатляват. Ама аз не мисля, че е този Иво, за който си мислят, та за това ми е питането, за да разбера това ли е прословутия Иво.

# 219
Az мнението си за Адриана съм го казала много пъти.Препоръчвам я! Ходя при нея по 2-3 пъти в годината

# 220
Благодаря на всички за отговорите, ще отида при Адриана. После ще споделя впечатленията си. Само да кажа, че моя приятелка е ходила и при двете - Адриана и Мира Кунева. Първата според нея е много по - добра от гледна точка на тълкуването на миналото, много точно й е казала за събития, които са се случили в живота й, отделила й е достатъчно време, но пък Мира Кунева повече говорела за бъдещето. Въпреки това ще потърся Адриана, надявам се да ми помогне в този така объркан за мен момент. Благодаря ви още веднъж!

# 221
Az da si kажа честно- от бъдещето си не се вълнувам.  Но астрологият ми помогна изключитлно много да разбера кои черти от характера ми откъде проиьтичат и как да се преборя с тях. Също така и за децата ми- аз си мислех,че те имат едни наклонности, а се оказаха,че друг неща им се отдават с много по-голяма леснота и с по-голям успех.

# 222
Адриана Вотей ми е правила хороскопи, но не съм била само за консултация при нея. Каква е цената? Искам да се консултирам относно някои аспекти и транзити, как могат да се отработят. Скоро Сатурн ще мине през Плутона ми, а после и през стелиума ми, искам да се подготвя, за да няма поражения, или поне не големи. ooooh!

# 223
  • София
Момичета, искам да попитам тези, които са били при Иво, къде приема и как изглежда? Може би ми е смешен въпроса, но преди няколко години, една позната ме прати при неин роднина, който ми направи астрологична прогноза. Казва се Иво и от тогава като кажа, че Иво ми е правил хороскоп и всички много се впечатляват. Ама аз не мисля, че е този Иво, за който си мислят, та за това ми е питането, за да разбера това ли е прословутия Иво.
Между другото, за този Иво писа и Мирела в началото на темата.
Забелязах, понеже обядвах с моя много близка приятелка, която ми сподели, че си е правила хороскоп и ми даде координатите на нккаъв Иво, доколкото разбрах близо до Пирогов някъде приема, аз не съм го търсила, но съм любопитна дали е същият.
На мен Иван Станчев ми е правил по негово желание, сам дойде при мен и ми каза зодията и асцедента ми, после сам пожела да ми направи хороскоп.
За тази, която спомена Палмира намирам, че не е достатъчно добра, правихме си преди около повече от две години хороскопи, прогнози и независимо, че имаше доста попадения за миналото, бъдещите събития, които прогнозира не отговарят изобщо на реалността.
Мен също ме заинтригувахте с тази Адриана Вотей, но бих желала личен контакт с нея, ако пътува за София бих пожелала да ми направи хороскоп, вероятно и за дъщеря ми бих поръчала.

# 224
Адриана Вотей ми е правила хороскопи, но не съм била само за консултация при нея. Каква е цената? Искам да се консултирам относно някои аспекти и транзити, как могат да се отработят. Скоро Сатурн ще мине през Плутона ми, а после и през стелиума ми, искам да се подготвя, за да няма поражения, или поне не големи. ooooh!
Плащала съм и 20 , и 40 лева. Последния път отне повече от час. Платих 40 лева. Иначе само с един въпрос- 20 лева.

Общи условия

Активация на акаунт