Правили ли са ви хороскоп?

• 702 903
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 225
Адриана Вотей ми е правила хороскопи, но не съм била само за консултация при нея. Каква е цената? Искам да се консултирам относно някои аспекти и транзити, как могат да се отработят. Скоро Сатурн ще мине през Плутона ми, а после и през стелиума ми, искам да се подготвя, за да няма поражения, или поне не големи. ooooh!
Плащала съм и 20 , и 40 лева. Последния път отне повече от час. Платих 40 лева. Иначе само с един въпрос- 20 лева.
А каква е цената да определи час на раждане и става ли по някакъв мейл, че съм от Пловдив? Тя май тук не идва Thinking

# 226
А каква е цената да определи час на раждане и става ли по някакъв мейл, че съм от Пловдив? Тя май тук не идва Thinking
Мога да ти препоръчам за мен най-добрата астроложка в БГ - Галина Иванова. От Варна е, но може и чрез имейл или скайп да се комуникира с нея. Ето какви данни се изискват за верификация часа на раждане: http://galyastro.com/service_rectif.php

# 227
Адриана Вотей ми е правила хороскопи, но не съм била само за консултация при нея. Каква е цената? Искам да се консултирам относно някои аспекти и транзити, как могат да се отработят. Скоро Сатурн ще мине през Плутона ми, а после и през стелиума ми, искам да се подготвя, за да няма поражения, или поне не големи. ooooh!
Плащала съм и 20 , и 40 лева. Последния път отне повече от час. Платих 40 лева. Иначе само с един въпрос- 20 лева.
20 лева пак. Обади и се по телефона, мисля,че може и по телефона да стане, не по имейл.Най0добреда и звъннеш

# 228
не разбрах за часа на раждане... на неродено още бебе или ректификация? За ректификсцив- не знам

# 229
За ретификация.

Greene мерси за сайта. Ще разгледам, а цената знаеш ли? Писах до една пловдивска астроложка и ми поиска 50лв за услугата. Видя ми се много при положение, че на момичетата за 80лв им правят цял хороскоп. Thinking

# 230
Greene мерси за сайта. Ще разгледам, а цената знаеш ли? Писах до една пловдивска астроложка и ми поиска 50лв за услугата. Видя ми се много при положение, че на момичетата за 80лв им правят цял хороскоп. Thinking

Когато часът на раждане е неизвестен в диапазон по-голям от 2 часа, таксата за ректификация ще е 50 лв /това си го пише в сайта - http://galyastro.com/contact.html /.
Работата си е доста сериозна, но си заслужава парите до стотинка! Тя работи чрез индийска астрология, която е доста по-точна от западната. Лично проверено, от собствен опит. Simple Smile

# 231
Здравейте, искам да направя подарък на приятели, които ще се женят скоро и след прочетеното се ориентирам към Адриана Вотей, но не знам дали би могло да се получи без тяхното присъствие, за да бъде изненада и дали е удачно да се изпрати някак, тъй като съм от Бургас? Благодаря!

# 232
Здравейте, искам да направя подарък на приятели, които ще се женят скоро и след прочетеното се ориентирам към Адриана Вотей, но не знам дали би могло да се получи без тяхното присъствие, за да бъде изненада и дали е удачно да се изпрати някак, тъй като съм от Бургас? Благодаря!
Идеята е интересна. Но дори и да ти дадат точните си данни и часове на раждане - не е ли рисковано, ако астрологът прецени, че двамата имат несъвместимост и връзката им ще приключи след известно време? Ти си решаваш, но имай предвид и резервен вариант за подарък в случай, че хороскопът им за съвместимост не е особено добър.

# 233
Идеята е интересна. Но дори и да ти дадат точните си данни и часове на раждане - не е ли рисковано, ако астрологът прецени, че двамата имат несъвместимост и връзката им ще приключи след известно време? Ти си решаваш, но имай предвид и резервен вариант за подарък в случай, че хороскопът им за съвместимост не е особено добър.
Според мен е малък шанса, направо не си представям, тя да каже, че са несъвместими, след като са решили да се женят хората ... Ние ходихме да определяме дата за сватбата и помежду другото да ни каже и за нас двамата какво, защо и тя обърна внимание на аспекти, които са евентуален извор на различия и разминавания между нас и предложи варианти за отработване, дори в чисто битови и прозаичини ситуации .... И каза да не четем какво пише за нашите две зодии (популярните хороскопи май не дават добра съвместимост), че всичко е доста по-индивидуално ....
По-скоро се чудя, ако те не са изразили съгласие и желание, дали е удачно, зад гърба им да се поръча такова нещо, не всеки е отворен към такива неща, а някой може и да го приеме като намеса в строго личното му пространство ... Поне от моя гледна точка, макар че лично се интересувам и поръчвам за себе си, като изненада за някой, не бих посмяла преди да го попитам ... Peace

# 234
Аз също не смятам,че е удачно да им се направи такова нещо без те да са го пожелали, а и самата Адриана няма да се съгласи.

# 235
Момичето много се интересува от такива неща и съм сигурна, че много ще се зарадва, въпросът е как бих могла да го осъществя на практика, датите и часовете бих могла да си ги набавя, но останалото...

# 236
Момичето много се интересува от такива неща и съм сигурна, че много ще се зарадва, въпросът е как бих могла да го осъществя на практика, датите и часовете бих могла да си ги набавя, но останалото...
tтя държи лично да се отиде. Дори съпруг на съпруга не се съгласява.W В крайна сметка- обади и се  и я питай, надали някой тук може да ти отговаря вместо нея.

# 237
И аз си направих хороскоп при Адриана Вотей. Много съм доволна, изключително добър професионалист и страхотна жена.

# 238
  • гр.София
На позната правихме при Люмиер личен и с няколко основни въпроса  за 100лв. - връчиха ни един плик, половината бяха карти - никакво тълкувание по тях и другото беше отговор на въпросите й - като цяло въобще не е това, което си представяхме

# 239
На позната правихме при Люмиер личен и с няколко основни въпроса  за 100лв. - връчиха ни един плик, половината бяха карти - никакво тълкувание по тях и другото беше отговор на въпросите й - като цяло въобще не е това, което си представяхме
Отваряш една много обширна тема относно компетентността на т.нар. "медийни астролози".... В голяма степен точно те са причината за недобрата слава на астрологията у нас.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт