Правили ли са ви хороскоп?

• 702 957
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
На позната правихме при Люмиер личен и с няколко основни въпроса  за 100лв. - връчиха ни един плик, половината бяха карти - никакво тълкувание по тях и другото беше отговор на въпросите й - като цяло въобще не е това, което си представяхме
вие намерихте къде да отидете

# 241
На позната правихме при Люмиер личен и с няколко основни въпроса  за 100лв. - връчиха ни един плик, половината бяха карти - никакво тълкувание по тях и другото беше отговор на въпросите й - като цяло въобще не е това, което си представяхме
вие намерихте къде да отидете

Mr. Green

не ви съветвам и Апостол Апостолов да търсите...

dreal.net/wiki/index.php/Апостол_Апостолов  Mr. Green

# 242
Апостол Апостолов не е лош астролог, мога да кажа, че от неговите книги се запалих по астрологията, но е и той като повечето е  малко алчен.
Много астролози забравят правилото да нямат цени и такси за труда си.Ако хората преценят може да се отплатят, но не и астролог да изисква това.
Зная, че не е лесно да изготви астролога хороскоп на някого, изисква се време, труд и знание, много знание, но въпреки това не бива да има цена.     

# 243
# 244
само се включвам да кажа, че от адриана вотей съм безкрайно доволна.

парите си заслужаваше до последната стотинка, дори бих казала, че са малко дори.

ще правя и на синовете си също.

# 245

С този сайт май има закръглявания на градусите и не е възможно най-точното.
Може да си свалите безплатна програма оттук http://zet.astrologer.ru/files/ZET9SETUP052-EN.exe - има и интерпретация на английски.
Който иска може да пробва за себе си и да прецени доколко се отнася за него.   bouquet

# 246
Аз преди около 9 години случайно си направих хороскоп при едно момиче,което тогава се занимаваше с астрология..поиска ми имената,място и час на раждане.После ми даде около два листа печатни ,за целия ми живот,и макар че когато ги четях се предполага че в добрия вариант съм изживяла около една четвърт от него само,ми се стори че е доста точен.Даже до скоро го знаех къде е но онзи ден го търсих и не го открих..нали съм подредена EmbarassedНазад чета в коментарите спорове за разни имена,ама не съм ги чувала,ама  явно идеята е че в хороскопа ти задават модела по който вероятно ,приблизително ще ти протече живота,или периода,а от там нататък винаги вмятат че всичко е изцяло по принцип в наши ръце.Но  като цяло и аз съм запалена по такива неща,най малкото от любопитство,но не ги приемам за истина повече от 20 % някъде..

# 247
  • У дома !
Аз ще ходя съвсем скоро за първи път......веднага ще пиша после тук Hug

# 248
  • В най - голямото село
само се включвам да кажа, че от адриана вотей съм безкрайно доволна.

парите си заслужаваше до последната стотинка, дори бих казала, че са малко дори.

ще правя и на синовете си също.

и аз съм поръчала за дъщеря ми.

# 249
А какво целите с правенето на хороскопи?

Не е ли малко нож с две остриета. Ако кажат нещо добро - ок, ама ако кажат нещо лошо и човек се притесни.Най-много сам да си докара белята. Дали е добре да знаем бъдещето?

# 250

Не е ли малко нож с две остриета. Ако кажат нещо добро - ок, ама ако кажат нещо лошо и човек се притесни.Най-много сам да си докара белята. Дали е добре да знаем бъдещето?

Ами, те не казват лошите неща, само хубавите. Simple Smile
Спомням си, че в зората на демокрацията, медиите описаха случай, при който майка хвърлила детето си през прозорец на висок етаж, а след това и тя скочила и в предстмъртно писмо била написала, че известна врачка й предсказала ужасно бъдеще на глад и мизерия, за това решила да не подлага детето си на лош живот и какво по-правилно решение от това да го убие. Тогава ми направи много силно впечатление тази безумно нелепа история.

# 251

аз лично имах въпроси, над които си блъсках главата от дълго време за отговорите , и не ги намирах. астрологът/в случая въпросната адриана вотей/ ми поднесе отговорите директно. беше толкова простичко, но честно, не бях се сетила досега.

на мен тя ми каза и лоши, и добри неща. аз искам да знам за себе си. има хора, които не искат. въпрос на свободна воля. водя се от принципа, че предупреденият човек е наполовина спасен.

# 252
Ама, Палмира, ти изрично ли поиска да ти каже всичко - и добро, и лошо или решението беше нейно?

На мен като ми правиха преди няколко години хороскоп, астрологът ме предупреди, че за смърт и болести няма да говори. На майка ми също здравословните проблеми не присъстват в хороскопа й. Тя пострада не леко само месец след като й направиха астрологична прогноза, но нямаше и дума по този въпрос.

# 253
Астролога може да предупреди за някаква опасност, но е изключено да види точно каква ще е тази опасност. Така, че няма как да опише нещо че ще се случи защото то може да не се случи никога. Ако например в картата ви вижда че имате слаби бели дробове това не означава сто процента че ще се разболеете от рак да речем. Но меже да предупреди да се пазите, от настинки, задимени помещения и пр.   

# 254
Здравейте. Сравнително нова съм във форума и се извинявам, че така нахално нахлувам в темата ви. И аз се интересувам от астрология и съм решила да си направя личен хороскоп. Бихте ли ми пратили координатите на Мира Кунева или Адриана Вотей на ЛС. Ще съм ви безкрайно благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт