Правили ли са ви хороскоп?

• 702 980
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 255
Телефона на Адриана Вотей съм го написала с червено по-назад в темата

# 256
данните на ЛС - дата, час и място на раждане   bouquet

Голямо "да" от мен. Интересни детайли и много голямо съвпадение. Благодаря  Peace

# 257
  • Sofia
Определено препоръчвам Адриана Вотей! Страхотна е! 2 часа ми прави хороскоп и направо ме шашна. Добре, че всичко което каза го записа на касета, че като излязох вече не помнех половината неща. Embarassed

# 258
Определено препоръчвам Адриана Вотей! Страхотна е! 2 часа ми прави хороскоп и направо ме шашна. Добре, че всичко което каза го записа на касета, че като излязох вече не помнех половината неща. Embarassed

Каква е цената за възрастен и за дете?Може ли тел. или връзка?

# 259
  • Sofia
Не знам дали има разлика възрастен или дете. За мен (възрастен Mr. Green) платих 80 лева.

# 260
Няма разлика, цената за хороскоп си е 80лв. И за мен и за синът ми платих толкова. Защо очаквате да е различна цената? По тази логика, ако има разлика, за дете би трябвало да е по-скъп, има повече неща за разглеждане.

# 261
Здравейте момичета. След като прочетах мненията ви и аз се насочих за хороскоп към Адриана Вотей. Само не разбрах къде провежда консултациите си - в София ли? Ще съм ви много благодарна ако ме ориентирате!

# 262
Здравейте момичета. След като прочетах мненията ви и аз се насочих за хороскоп към Адриана Вотей. Само не разбрах къде провежда консултациите си - в София ли? Ще съм ви много благодарна ако ме ориентирате!

temptation, доколкото знам и в София, и във Варна. А може и по скайп, за хора, които нямат време да пътуват до тези градове. 

# 263
Момичета, някой правил ли си е хороскоп при Антоанета Георгиева от София?
моя колежка се е "запалила" по астрологията и се е записала при нея на курс.До колкото знам, тя е завършила в Джуна институт/не знам дали правилно го пиша/ в Москва.
Тъй като цената и е 30лв съм решила при нея да отида, но все пак да питам за мнение ако някой е ходил при нея дали е доволен. newsm78

# 264
Ами, те не казват лошите неща, само хубавите. Simple Smile
Ами те понякога не знаят какво говорят, зависи на какъв човек ще попаднете. Лично аз попаднах на "астроложка", която си позволи да ми направи почти медицинска диагноза......не знам доколо е точна астрологията в случая, надявам се да не е....сега още 7 месеца ще треперя заради някой, който си е повярвал дотолкова, че да си позволява да пренебрегва етичните норми ( на първо място е "не вреди"). Даже си мислех, как е възможно да има толкова жестока жена ... Бих приела всякакви препоръки, но поднесени по този жесток начин- не, въпросната астроложка ми отговори, че след като не съм готова да чуя отговорите, защо задавам въпросите.
Това е опита ми с БГ "астролозите". От мен един съвет - внимавайте с кой си имате работа.

# 265
  • София
Момичета, някой правил ли си е хороскоп при Антоанета Георгиева от София?
моя колежка се е "запалила" по астрологията и се е записала при нея на курс.До колкото знам, тя е завършила в Джуна институт/не знам дали правилно го пиша/ в Москва.
Тъй като цената и е 30лв съм решила при нея да отида, но все пак да питам за мнение ако някой е ходил при нея дали е доволен. newsm78
Антоанета е  завършила МАА/ Московска астрологична школа /, и да прогнозите и са много точни

# 266
Ами, те не казват лошите неща, само хубавите. Simple Smile
Ами те понякога не знаят какво говорят, зависи на какъв човек ще попаднете. Лично аз попаднах на "астроложка", която си позволи да ми направи почти медицинска диагноза......не знам доколо е точна астрологията в случая, надявам се да не е....сега още 7 месеца ще треперя заради някой, който си е повярвал дотолкова ....
Хм, много странна история, дано не се оправдаят недобрите прогнози и всичко да е наред   bouquet
Може и да е искала нещо да помогне и предупреди, но явно не е било въобще направено по подходящ начин, едно е да каже, че препоръчва да се обърне внимание или изследва еди кой си орган примерно, друго е диагнози .....
Но както при всяко нещо, всичко опира до личния морал и няма значение от професията, когато той липсва, винаги дава негативно отражение ... Както има и неетични лекари, учители и други. Но това не означава да се отхвърля цялата медицина ....
Успех ти пожелава, на мен ми подейства успокояващо посещението при астролог, при кого ходи, ако не е тайна, даже може би е добре да са предупредени хората .....

# 267
Ако напиша името пак ще се завихри някой скандал, преди години реших, че е редно да предупредя в един форум, след което разни "астроложки" се нахвърлиха върху мен. И пак казвам, ако беше препоръка или съвет и обръщане на внимание върху нещо бих го приела. но да ти каже някоя "астроложка", която не ти е виждала очите, че си "увредена" Twisted Evil
То пък и малко психолог трябва да си, когато работиш с хора. Иначе си чета за астрология и нямам нищо против нея, ама нещо нямам доверие на практикуващите я в Бг. Изненадах се за прочетеното за Вотей - точно така трябва да бъде - астролозите не пишат. Иначе темата е интересна и ще я следя.

# 268
да се правят диагнози само на базата на хороскоп трябва много високо ниво, и пак има значение как ще се каже.

# 269
да се правят диагнози само на базата на хороскоп трябва много високо ниво, и пак има значение как ще се каже.
Да така е. Има много добри астролози, които са с медицинско образование и съчетаването на астрология с медицина дава добри резултати.
Но е несериозно да се поставят диагнози от астролози, които нямат представа от медицина.
В хороскопа може да се види кой орган ще бъде засегнат, но само толкова - не и да се поставя диагноза.  
танети,  и все пак коя е била астроложката? Може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт