Правили ли са ви хороскоп?

• 702 996
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 270
Може ли и за мен коя е била астроложката, ако искаш на лични. Благодаря

# 271
Ами, те не казват лошите неща, само хубавите. Simple Smile
Ами те понякога не знаят какво говорят, зависи на какъв човек ще попаднете. Лично аз попаднах на "астроложка", която си позволи да ми направи почти медицинска диагноза......не знам доколо е точна астрологията в случая, надявам се да не е....сега още 7 месеца ще треперя заради някой, който си е повярвал дотолкова, че да си позволява да пренебрегва етичните норми ( на първо място е "не вреди"). Даже си мислех, как е възможно да има толкова жестока жена ... Бих приела всякакви препоръки, но поднесени по този жесток начин- не, въпросната астроложка ми отговори, че след като не съм готова да чуя отговорите, защо задавам въпросите.
Това е опита ми с БГ "астролозите". От мен един съвет - внимавайте с кой си имате работа.

Не мисля, че има нещо лошо в това да напишеш името и.Все пак това е свободен форум и след като си недоволна няма нищо лошо да го споделиш.Всеки сам си преценява.
Ние сме тук точно за това-да споделим опит и мнение, за да сме си взаимно полезни Peace

Ако на някой не му харесва - да не чете.

# 272
Моля, някой ако знае кога ще бъде Адриана Вотей в София април, да сподели, може и на лични. Исках да се видим, но ми се налага пътуване за няколко дни, много се надявам да не се разминем. Опивам се да се свържа с нея по тел.но е изключен.

# 273
Опитвам се да се свържа с Адриана Вотей, но телефона й май не е включен.
Да не би номера да е сбъркан Rolling Eyes

# 274
Наистина не и е включен телефона, предполагам е извън Бг.
Когато говорих с нея края на март, ми каза да се чуем между 11-13.04, за да уточним кога да се видим при престоя и в Сф.
Пробвай на 11.04 отново.

# 275
Успях да се свържа с Адриана Вотей. Стори ми се малко нервничка по телефона  Confused
Дано си заслужава ходенето при нея!

# 276
Искам да споделя нещо с вас  Grinning

За прословутата Ивелина Христова-ясновидка и т.н.
Направих си експеримент-на сайта и има секция за въпроси.. Прежалих 2,50 за смс и пуснах въпрос. Но :  Mr. Green
Написах имената ва мъжа ми / с едно "а" накрая -като на жена /, с неговата рождена дата. Въпросът беше: Ще забременея ли до края на годината ?
Цитирам отговора : / направих си и склийншот на страницата-като доказателство /  :

ДАВА СЕ ДО КРАЯ НА ОКТОМВРИ ДА ЗАЧЕНЕТЕ УСПЕШНО, НО ВИЖДАМ-АКО СТЕ СПОКОЙНА ЕМОЦИОНАЛНО !! Joy Joy Joy Joy
Е сега ще чакам мъжа ми да роди вместо мен  Hug Sick Joy

# 277
Ивелина Христова абсолютно не заслужава  Peace Peace Peace И аз така преди време прежалих 2,50 лв, не останах доволна, освен това отговорите се генерират автоматично. Дори й писах после мейл как може така да заблуждава хората. Отговор не получих, но и не съм чакала Peace

# 278
На мен преди 5 години един познат ми прави личен хороскоп с някаква програма от интернет.Беше  3,4 странички.Бях си го запазила,обаче при едно преинсталиране на компа всичко отиде по дяволите.Сега не мога да се сетя каква беше тази програма,незнам до колко е достоверен такъв хороскоп.Сещам се че ме попита дата,час място на раждане и за родителите нещо ме попита ама не се сещам.Някой знаели подобни програми ще ми е любопитно какво ми вещае съдбата. Flutter

# 279
  • София
На мен преди 5 години един познат ми прави личен хороскоп с някаква програма от интернет.Беше  3,4 странички.Бях си го запазила,обаче при едно преинсталиране на компа всичко отиде по дяволите.Сега не мога да се сетя каква беше тази програма,незнам до колко е достоверен такъв хороскоп.Сещам се че ме попита дата,час място на раждане и за родителите нещо ме попита ама не се сещам.Някой знаели подобни програми ще ми е любопитно какво ми вещае съдбата. Flutter
astro.com, но то не е ли астролог да пипне Simple Smile

# 280
Аз вече се чудя какво да мисля...
От осанна- до разпни ги!  Sad

http://kaka-cuuka.com/2086

# 281
  • В страната на бурите
Правили са ми и се оказа, че много неща могат да се обяснят по този начин - примерно защо не приличам много на останалите представители на зодията си  Laughing то не са домове, планети, чудеса - не е проста работа. Но всичко е индивидуално - но може един хороскоп да ти определи съдбата - може да ти даде насоки накъде на вървиш, но не може вместо теб да извърви пътя - ако някой очаква такова нещо.

# 282
Zdraveite /izvinvaite za latineca/, o4akvam Adriana Votei da se svurge s men i napravim konsyltaciq za horoskopa mi 4rez skype. Nqkoi ima li opit po tozi na4in? Ima li vuzmognost da se zapisva tova, koeto tq kazva i govori li se bude6teto ili e samo za minaloto ?

Blagodarq vi i priqtna ve4er 

# 283
Zdraveite /izvinvaite za latineca/, o4akvam Adriana Votei da se svurge s men i napravim konsyltaciq za horoskopa mi 4rez skype. Nqkoi ima li opit po tozi na4in? Ima li vuzmognost da se zapisva tova, koeto tq kazva i govori li se bude6teto ili e samo za minaloto ?

Blagodarq vi i priqtna ve4er 

Здравейте!
Трябва да си свалите програмата Pamela Record http://www.pamela.biz/en/ С тази програма ще си запишете хороскопа и след това в продължение до 30 дни ще трябва да наберете инфото от консултацията на Word (поне аз така направих Simple Smile ). Говори и за миналото, и за настоящето, и за бъдещето...
Успех  Simple Smile

# 284
Blagodarq mnogo!

Shte vi pisha sled konsyltaciqta, za da vi razkaga.

Pozdravi i hubav den

Общи условия

Активация на акаунт