Правили ли са ви хороскоп?

• 699 533
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 505
Аз пък днес случайно попаднах на една номероложка, астроложка и....де да знам точно каква е, Даниела Тодорова -кабала. Зачетох се в нейните трактовки за глаголицата и кирилицата и за номерологичното й интрепретиране на датите на раждане.
Та тя за 16 число е написала тежки обрисовки, а аз по ведическите изчисления, се оказва, че съм на 16 -ти родена.
При тях, следващия "ден " започва не точно  в полунощ, а няколко часа по -късно.
Та без малко да й пиша мейл, да я питам за моя казус......защото тя цитира тук -таме и ведите.
Ама нещо ме спря.......хем ме привлича, хем вътрешния ми глас ми казва "стоп. "
Та въпроса ми е -някой има ли впечатления от работата и знанията на тази дама?

# 2 506
Според мен знания има достатъчно, а за работата ѝ нямам лични впечатления. А и нали знаеш, че винаги са противоречиви. Но Кабала не е негативен човек, нито клони към другата крайност – не е прекалено престорена. Освен че е нумеролог, тя и с астрология се занимава.

# 2 507
Здравейте, искам да ви попитам дали имате някакво впечатление от нумероложката Николета Йохансен. Преди време зададох въпрос, свързан със здравословен проблем. Не знам до колко мога да й се доверя. Голяма част от хороскопа беше психогически насочена.

# 2 508
Потърсете астролог, който има понятие от здравна астрология и прави такива анализи. Това е обособен дял от астрологията и малцина го практикуват успешно. Няма нищо общо с услугата "психологически портрет" и "анализ на характера". Но всеки прави каквото може. Тя ако знае как да прави психологически портрет, това ще прави. За друго са нужни по-високи компетенции и знания.

За здравни консултации има астролози с лекарска правоспособност – д-р Петър Найденов, д-р Николай Колев. Или най-малкото консултантът трябва да е изучавал медицинска астрология много задълбочено.
Това, че някой астролог е популярно име, съвсем не означава, че има понятие от здравна астрология.

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 13:11 от Sotis

# 2 509
Благодаря, Sotis

# 2 510
Здравейте, искам да ви попитам Трифон Николов къде в София прави консултации и колко време предварително се записват часове? Благодаря предварително!

# 2 511
Прави ги и по скайп, не е нужна лична среща. Доколкото знам, поради семейни обстоятелства в момента не живее в София. Не се чака на опашка и месеци наред, бързо поема и обслужва клиенти.

# 2 512
Благодаря, Sotis!

# 2 513
Мен ме гложди един въпрос – има ли реално противоречие между двете прогнози, или то е резултат от взетото от мен решение след първата консултация?
 Както вече споделих през януари 2017 за пръв път отидох на астролог и един от въпросите ми беше дали да си сменя работата, защото имах предложение, а текущата ми беше наложена отвън (голяма фирма придоби моята) и без всякакви възможности за развитие. Отговори ми, че в този живот не ми е дадена кариера, защото тя е отработена в миналия, и трябва да работя без да се напъвам - колкото да се издържам. До рожденния ден не било препоръчително да започвам нова работа, защото ще е от трън, та на глог. Отказах предложението, за което питах, през април и малко след него дойде друго, което приех преди рожденния ден, но реално започнах работа след него.
Онзи ден отидох при друг астролог, който потвърди, че мисията ми в този живот е семейството и голямата кариера е отработена в миналия, но каза, че работя по призванието си, не бива да го сменям и скоро ще бера плодовете на всичките години усърден труд, както и че ще се изстрелям на много висок пост в 44 си година на същата работа, на която съм в момента.
Винаги съм била амбициозна, но след като родих си смених приоритетите и наистина семейството ми стана номер едно, а не работата. Ако бях останала на предишното място, щях да си дрема, докато ми писне или се пенсионирам. На сегашното имам много възможности за развитие, които обаче засега отклонявам, защото не искам повече отговорности, които ще ми отнемат сили и време, които бих дала на семейството си.
Какво мислите вие по този казус? (И благодаря, че ме изчетохте ).

# 2 514
Ако бях останала на предишното място, щях да си дрема, докато ми писне или се пенсионирам. На сегашното имам много възможности за развитие, които обаче засега отклонявам, защото не искам повече отговорности, които ще ми отнемат сили и време, които бих дала на семейството си.

За мен е важен крайният резултат и той е налице. Сама го казваш – на предишната работа щеше да си дремеш, на сегашната ти се предлагат повече възможности. А това, че на този етап ги отклоняваш поради едни или други съображения, също е въпрос на личен избор.  Simple Smile

# 2 515
Здравейте, била съм при Илияна Магерова преди 2 години по препоръка на Вотей, тъй като тя беше прекалено ангажирана. Консултацията продължи около 2 часа, от които тя се опита да ми направи ректификация 1 час и 30мин. и като започна да говори все едно не беше за мен. Оттам съответно нищо от казаното не се  е случило. Според мен изначално не е определила точния час и беше изненадана като й казвах, че това, което ми казва, не е така.
Интересува ме хороскоп при Трифон Николов, понеже има доста положителни мнения за него - може ли да ми кажете, ако някой знае, каква е таксата?

# 2 516
Същата такса като при тях, трудно ще намериш нещо качествено по-евтино.

# 2 517
Здравейте, искам да ви попитам Трифон Николов къде в София прави консултации и колко време предварително се записват часове? Благодаря предварително!
Понякога идва в София.
Но консултира и по скайп.
Най-добре се чуйте да се разберете.

# 2 518
Аз съм много раздвоена за Илияна. Имам две астрологични консултации при нея. Но за съжаление от първата не помня почти нищо, а съм си затрила и записките.
При втората имаше зловещо разминаване по един конкретен въпрос, обадих й се , беше дни след консултацията и тя също безкрайно изненадана ми провери часът отново, премести го с една минута напред и смени изцяло прогностиката за следващите 2 г.  за конкретната тема. Каза ми да сравнявам какво ми е казала по първия и втория час, защото все още не е напълно сигурна.

Сравнявам, и скоро ще дойде 2019 до когато беше прогнозата и познаваемостта по първия час е почти нулева, а се касае само за една минута разлика.

Имам и два при Гали. Тук е пълна нула от всякъде. Не говоря само за прогностика. Тази прочута, прословута и надута астроложка ми е изчислявала два коренно различни часа при ректификация, прогнозите й при мен са пълен крах.
Но аз от нея не чух нещо, което да ми е полезно, да ме насочи, да ми помогне - дали да си разбера какви са ми кармичните уроци в този живот, къде да си насоча усилията, какво да променя в нагласата си, за да премина по-леко през пътя, който съм избрала и т.н. Нещо, нещичко, за което да се хвана и да си кажа - Ей, не си хвърлих парите на вятъра. Имаше ползва за мен от тази консултация. И даже не държа да ми е "познала". една крачка да съм направила напред в самоопознаването си, в осъзнаването си, пак е от полза, пък нека не е познала с точност кога ще си сменя работата (хипотетичен пример).
За Гали с ръка на сърцето си казвам, няма как да кажа и една добра дума за консултациите си с нея.
Може  да е пълна с познания, да е начетена и т.н. - но все тая, ако не е полезна с тези си знания и не знае как да помага с тях на хората на които взема парите.

За Трифон съвсем наскоро писах, за мен той не изчисли часът правилно. Ректификация не се прави за 10 мин. А относно прогнстиката му, искрено се надявам да не се случи.

Имам един единствен хороскоп, за който не съжалявам за една стотинка дадена за него ( даже смятам, че нa фона на другите,  е направен за безценица). Най-доброто, което съм получавала като информация за себе си, за конкретната тема, в която беше насочен. Хороскоп, който ме е накарал да се замисля за много неща и  единствения, който ми е помогнал, като ме :зашлевил" в най-добрия смисъл. Размърда ме, освети поне една малака частица от живота ми, защо страдам и се мъча и какво мога да направя, за да мина през този си живот и това изпитание по-леко.

И при Оксана имам  Laughing, мнооого отдавна, първия ми хороскоп. Хванах се първото известно име тогава. Оксана иначе е много мила и симпатична, харизматична е и говори приятно.

# 2 519
Аз съм много раздвоена за Илияна. Имам две астрологични консултации при нея. Но за съжаление от първата не помня почти нищо, а съм си затрила и записките.
При втората имаше зловещо разминаване по един конкретен въпрос, обадих й се , беше дни след консултацията и тя също безкрайно изненадана ми провери часът отново, премести го с една минута напред и смени изцяло прогностиката за следващите 2 г.  за конкретната тема. Каза ми да сравнявам какво ми е казала по първия и втория час, защото все още не е напълно сигурна.

Сравнявам, и скоро ще дойде 2019 до когато беше прогнозата и познаваемостта по първия час е почти нулева, а се касае само за една минута разлика.

Имам и два при Гали. Тук е пълна нула от всякъде. Не говоря само за прогностика. Тази прочута, прословута и надута астроложка ми е изчислявала два коренно различни часа при ректификация, прогнозите й при мен са пълен крах.
Но аз от нея не чух нещо, което да ми е полезно, да ме насочи, да ми помогне - дали да си разбера какви са ми кармичните уроци в този живот, къде да си насоча усилията, какво да променя в нагласата си, за да премина по-леко през пътя, който съм избрала и т.н. Нещо, нещичко, за което да се хвана и да си кажа - Ей, не си хвърлих парите на вятъра. Имаше ползва за мен от тази консултация. И даже не държа да ми е "познала". една крачка да съм направила напред в самоопознаването си, в осъзнаването си, пак е от полза, пък нека не е познала с точност кога ще си сменя работата (хипотетичен пример).
За Гали с ръка на сърцето си казвам, няма как да кажа и една добра дума за консултациите си с нея.
Може  да е пълна с познания, да е начетена и т.н. - но все тая, ако не е полезна с тези си знания и не знае как да помага с тях на хората на които взема парите.

За Трифон съвсем наскоро писах, за мен той не изчисли часът правилно. Ректификация не се прави за 10 мин. А относно прогнстиката му, искрено се надявам да не се случи.

Имам един единствен хороскоп, за който не съжалявам за една стотинка дадена за него ( даже смятам, че нa фона на другите,  е направен за безценица). Най-доброто, което съм получавала като информация за себе си, за конкретната тема, в която беше насочен. Хороскоп, който ме е накарал да се замисля за много неща и  единствения, който ми е помогнал, като ме :зашлевил" в най-добрия смисъл. Размърда ме, освети поне една малака частица от живота ми, защо страдам и се мъча и какво мога да направя, за да мина през този си живот и това изпитание по-леко.

И при Оксана имам  Laughing, мнооого отдавна, първия ми хороскоп. Хванах се първото известно име тогава. Оксана иначе е много мила и симпатична, харизматична е и говори приятно.

Единствено тук не е споменато име, а всички тук сме за това - да намерим добрия астролог за нас. Та неволно ли е изпуснато името или просто така?

Общи условия

Активация на акаунт