Правили ли са ви хороскоп?

• 699 483
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 520
На Трифон днеска ще му пламтят ушите, освен че духа свещички.  Grinning

Днес препратих още една клиентка при него, дано не чете тук. И Магерова препоръчвам, и още един добър астролог, но хората в крайна сметка сами избират. Някои интуитивно се насочват и казват "не, имам вътрешна съпротива", независимо от добрата реклама.

# 2 521
На Трифон днеска ще му пламтят ушите, освен че духа свещички.  Grinning

Днес препратих още една клиентка при него, дано не чете тук. И Магерова препоръчвам, и още един добър астролог, но хората в крайна сметка сами избират. Някои интуитивно се насочват и казват "не, имам вътрешна съпротива", независимо от добрата реклама.

Кой е третия?
Вътрешната съпротива е много важна да я слушаш.

Единствено тук не е споменато име, а всички тук сме за това - да намерим добрия астролог за нас. Та неволно ли е изпуснато името или просто така?

Нито е просто така, нито неволно. Умишлено не е написано. Не мога да дам това име, не защото не искам да споделям и се правя на интресна, а защото  явно има причина за това.

Идеята не е да разбуня духовете, а да покажа, каква бездна има между астролог и астролог. И понякога това е не защото някой астролог е накадърен или алчен ( не че няма такива), а лично усещане и връзка с астролога. И какво ние очакваме и какви са ни критериите за удоволетвореност от дадена консултация.

Аз имам вътрешна недоверчивост към нумерологията. Иска ми се да направя таква консултация, но ето толкова години не съм. Защото нямам достатъчно убеденост, че могат да ми кажат каквото и да е само на базата на цифри и числа.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 17:57 от Самсара

# 2 522

Димитър Кожухаров от Варна.

При него алчност няма, нито стремеж към печалбарство.

# 2 523

Да, една приятелка се консултира с него, но направо се изуми. Родена е в началото на деня, през нощта и той ректифицира предния ден като ден на раждане. Тя не знае сега да вярвя или не, става въпрос за 10 минути, но се сменя рожденния й ден.

# 2 524
На Трифон днеска ще му пламтят ушите, освен че духа свещички.  Grinning

Само от писанията ви  и първото му споменаване в темата, го харесах за астролог.Grinning Интуитивно.
Другия, когото съм харесала, си ти, Sotis.
Усмихнат ден!

# 2 525

Благодаря.
За този астролог става въпрос, нали - http://www.astro-art.com/about.htm?

Да, една приятелка се консултира с него, но направо се изуми. Родена е в началото на деня, през нощта и той ректифицира предния ден като ден на раждане. Тя не знае сега да вярвя или не, става въпрос за 10 минути, но се сменя рожденния й ден.

О, това е много интересен случай!

Преди колко време е била консултацията, може да види във времето, това което и е казал дали се случва или по време на самата консултация, може да разбере се види, дали  се припознава в описанието, характеристики, минали събития.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 17:56 от Самсара

# 2 526
Да, за същия астролог става въпрос.
И е много добър като преподавател, но засега не ще да води семинари и обучения.

# 2 527
При Трифон е 100.00лв. В началото на януари си правих хороскоп , също не бях сигурна, че ми е направил точна ректификация , защото досега  този час който съм знаела от майка ми  са се случвали събитията.
При него излезе с 10 минути напред, но в интерес наистина беше ми казал, да внимавам с баща ми февруари месец
със здравето  и излезе прав. Баща ми го приеха в болницата в края на януари. За другите събития трябва да почакам защото доста негативни неща/надявам се да не излезе прав тук/ има и доста хубавите. Проблема е , че ако не искате да ви казва лошите неща според мен да му го кажете предварително, защото е доста гадно като ти каже например родителите ти до еди си колко време ще им се случи доста лоши неща/едва ли не смърт аз така го разбрах/ е това определено не искам да го знам. Иначе като комуникация е доста добър събеседник. 

# 2 528
Охх, аз пък се надявам прогнозите на Трифон да се сбъднат, но не ми се вярва Simple Smile

# 2 529
  • София
Направих консултация при Трифон. каза асцендент различен от този, който знам че съм. В галвата ми е пълна каша от всичко, което ми наговори. Направи ми впечатление, че се прикриваше. Това малко ме разочарова. Останах с впечатление, че не иска да го видя. А аз не се криех! И сякаш четеше от някакви записки или книги.

# 2 530
В смисъл, че не иска да се покаже по камерата ли? Ами това е негово лично решение. Мен ако ме питаш, аз дори не желая да говоря с непознати по скайп или вайбър, трудно се отпускам.

Странно е това, което споделяш. Той има достатъчно знания, не му е нужно да чете от някакви записки. Пък и те не са меродавни за всички, всеки хороскоп е индивидуален. Разбира се има неща, които не можеш да запомниш едно към едно и да научиш наизуст, например значенията на всяка терма от всеки знак.

# 2 531
  • София
Разбира се, че  е лично решение дали да се покаже, но беше включил камерата, а стоеше на тъмно! Относно записки и книгите - направи ми впечатление, че непрекъснато прелиства ....

# 2 532
Направих консултация при Трифон. каза асцендент различен от този, който знам че съм. В галвата ми е пълна каша от всичко, което ми наговори. Направи ми впечатление, че се прикриваше. Това малко ме разочарова. Останах с впечатление, че не иска да го видя. А аз не се криех! И сякаш четеше от някакви записки или книги.

Ти пък само асцендента ли? Аз съм с различна зодия и асцендент по древната астрология - Скорпион с асцендент Риби.
Не се определям като Скорпион, имам си типичните характеристики на моята си зодия.

# 2 533
Разбира се, че  е лично решение дали да се покаже, но беше включил камерата, а стоеше на тъмно!

Звучи много конспиративно  Mr. Green

# 2 534
  • София
Сетих се още нещо за Трифон, ще го кажа така: много бавно течеше мисълта му.  Mr. Green Бавно говореше, още по-бавно мислеше.... Честно казано, по едно време и стана скучно....

Общи условия

Активация на акаунт