Правили ли са ви хороскоп?

• 699 456
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 535
Той така си говори – бавно и напоително, релаксиращо, чак да те приспи. Другата крайност са латерни, на които едва успяваш да им схванеш мисълта, говорят като картечници (моя милост). Но поне умея и да слушам. А Трифон наистина се вслушва какво му говориш, понякога настъпва мълчалива пауза. Такова впечатление се получава, на мен ми се струва по-задълбочен и внимателен. За тромав и муден – не знам.

# 2 536
Можете ли да ми кажете това ли са актуалните телефони на Димитър Кожухаров : 052/634-485 или 0878/634-485? Четох, търсих, излязоха три сайта с различни мейли, обърках се...

# 2 537
Да, мобилният номер е актуален и сега.

# 2 538
Благодаря!

# 2 539
Чрез astroart@mail.bg  Димитър Кожухаров също отговаря!

# 2 540
Здравейте, може ли някой да ми каже по-прясна информация за цените на хороскопите. Оксана по колко взима примерно, или някое от другите споменавани тук имена?

# 2 541
  • в 1001-та нощ
Около 100 лв минимум за астролог с опит и доказани умения. Има и по-високи тарифи.
Дали човек остава доволен, обаче е повече въпрос на лична химия, спроед мен.

# 2 542
Здравейте! Да се включа и аз в темата с мнения за изготвени хороскопи. Не знам разбира се, доколко ще съм ви полезна, защото умишлено избрах хороскопа да е астропсихологически. В много труден момент съм и не исках да се сугестирам с прогнози. По принцип дущана домовете са ми пълни и плана на живота не е много лек, та не исках да внасям сол в раната. Поръчах си при Рали Сърцанова, но получих хороскоп от Даниела Иванова. Доста се зачудих от това, предполагам, че работят заедно. Не съм търсила и проучвала предварително, спрях се, просто защото така го почувствах. Исках да открият талантите ми и към какво да се насоча. Доста съм неудовлетворена в работата си и това е един от проблемите ми. Получих доста напоителен и опиваш хороскоп. Почувствах се разбрана, но за съжаление отново не видях точни насоки и препоръки към кое бих могла да се насоча. Освен, че мога да превърна хобито си в доход и че е хубаво да се занимавам с астрология или авиация. За второ, изобщо дори не мога да си помисля. Имам страх от височини, а и съм на възраст, която отдавна не предразполага тепърва да изграждам кариера в поприще за което освен желание, са необходими много повече възможности. Та съм в изходна позиция. Ако може да ми препоръчате астролог, който дава добри консултации за професионална ориянтация, ще се радвам? Е, надявам вече да се включи и прогнозна част, пък дано нещо се промени с служебен или личен план. Благодаря ви предварително!

# 2 543
Авиация пък откъде? Как ти е поставен Уран, какви аспекти прави?
Може и други да са факторите, ама от един астропсихолог не очаквам да е нещо по-различно от Уран и въздушни знаци.

Има голяма разлика между това да съставиш точен психопортрет на личността и да оцениш потенциала на хороскопа по отделни теми. Второто е по-голямо предизвикателство и предполага по-задълбочени астрологични познания.

# 2 544
Авиация пък откъде? Как ти е поставен Уран, какви аспекти прави?
Може и други да са факторите, ама от един астропсихолог не очаквам да е нещо по-различно от Уран и въздушни знаци.

Има голяма разлика между това да съставиш точен психопортрет на личността и да оцениш потенциала на хороскопа по отделни теми. Второто е по-голямо предизвикателство и предполага по-задълбочени астрологични познания.
Уран ми е в Скорпион в 6 дом. В секстил е с Луната, която е в Козирог в 8 дом в съвпад с Марс /доста широк, но Моринус ми ги дава в съвпад. Според западната не са, според ведическата са в Чандра Мангала йога/ . Другият аспект на Уран е полуквадрат с Юпитер във Везни / Юпитер е в 5 дом/. МЦ е във Водолей. СВ е във Лъв в 3 дом.
Сметнах, че астропсихолог би могъл да се справи, все пак нали анализират личността, би трябвало да могат по психологическия профил да се ориентират. Това с авиацията, признавам много ме учуди. Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 15:58 от krisi_1979

# 2 545
И на мен ми стана интересно за авиацията.

Всяка една тема от хороскопа се анализира по сигнификатори и техните връзки. Това нещо ако не се познава в дълбочина, няма как само според темперамента и психологическия профил да ти кажат със сигурност каква ще е професията, какъв ще е социалният статус, какъв ще е бракът и при какви обстоятелства, какви ще са децата и т.н. Иначе консултацията при астропсихолог може да бъде доста успокояваща, но без много конкретика.

Да не би по МС във Водолей и управител Уран да го е препоръчала? По принцип авиацията съдържа голяма доза риск и екстремност.

Според ведите Луна в 8 дом в комбинация с малефик може да бъде предпоставка за рискови дейности. С изключение на Сатурн, той е страхлив и предпазлив. По-скоро в комбинация с Марс, Раху, Кету. Особено в накшатри на Раху, в Утара Ашадха също дава борбени, смели хора. Ашвини са с афинитет към риска, авантюрите, обичат движение и промени. Понякога и Критика, но повече в овенската част, съвсем в началото – там има голяма доза агресия.

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 17:24 от Sotis

# 2 546
Скрит текст:
И на мен ми стана интересно за авиацията.

Всяка една тема от хороскопа се анализира по сигнификатори и техните връзки. Това нещо ако не се познава в дълбочина, няма как само според темперамента и психологическия профил да ти кажат със сигурност каква ще е професията, какъв ще е социалният статус, какъв ще е бракът и при какви обстоятелства, какви ще са децата и т.н. Иначе консултацията при астропсихолог може да бъде доста успокояваща, но без много конкретика.

Да не би по МС във Водолей и управител Уран да го е препоръчала? По принцип авиацията съдържа голяма доза риск и екстремност.

Според ведите Луна в 8 дом в комбинация с малефик може да бъде предпоставка за рискови дейности. С изключение на Сатурн, той е страхлив и предпазлив. По-скоро в комбинация с Марс, Раху, Кету. Особено в накшатри на Раху, в Утара Ашадха също дава борбени, смели хора. Ашвини са с афинитет към риска, авантюрите, обичат движение и промени. Понякога и Критика, но повече в овенската част, съвсем в началото – там има голяма доза агресия.

За Луна в 8 дом все се пишат не особено благоприятни неща. Обаче, като се зарових повече, се оказа, че много зависи дали има до нея друга планета и коя е с по -малкото градуси, дали във втори дом има планета, дали е нарастваща или намаляваща, дали е варготама, Атмакарака, бадхакеша и т.н.
Аз не мога да съчетая всички данни така, че да съм сигурна в крайния извод, което ме покрусва.

Ами ако в Раши Луната е примерно, в 1 дом, а в Навамша отива в 8 -ми? 
Ето един пример: В Раши  Луната в 1 дом и е бадхакеша.
В Навамша е отишла в 8 -ми и там си прави компания с ретрограден  Меркурий, като отсреща, във 2 дом (риби)  се е настанил Марс, явяващ се АК.

# 2 547
Луна в 8 дом в Д9 не е особено добро указание, особено в комбинация с малефик. В комбинация с Меркурий и Марс по оста 2/8 може да даде доста безпокойства, свързани с брачния живот. Но дава и проницателност, добри аналитични способности. Според ведите Меркурий в 8 дом също е добра позиция. И трите планети са свързани с мисловната функция – Луната с ума, Меркурий с интелекта, Марс с логиката. Особено щом е в знака на екзалтация на Меркурий. Силна менталност и умение добре да преценява ситуацията. Вече как ще се изяви в партньорски план, зависи от целия хороскоп, а не така на парче...

# 2 548
Да, Sotis, съгласна съм. . Simple Smile
 споменах "парчето "заради Луната в 8 дом. Иначе,  да, картата, за която писах,  има и други указания за партньорски напрежения. Венера е в 6 дом, домът на Луната, която е в 8- ми.... Раху е в 7 дом, а между Сатурн и Юпитер има  паривартхана йога (рецепция), като Юпитер е в 1 , а Сатурн в 11.
Отделно в Раши, Слънцето прави дур -йога.

# 2 549
Еми луната ми и маркурий са варготама. Не ми е лесно, заради трудните домове, но не хлен4а. Да в Утара Ашадха е

Общи условия

Активация на акаунт