Правили ли са ви хороскоп?

• 699 440
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 550
Оня ден слушах някакъв клип с обяснения за варготама, че не засяга само навамша и раши, ами и другите варги, с изключение на две, три - хора, Д-16 и Д-30, като за последните две може и да бъркам в момента, че на спомени я карам...  Та, тръгнах да гледам, не опрях до всичките, няколко разгледах, при мен все е Сатурн, с тук таме и някоя и друга планета. Омотах се в обясненията, та так и не стигнах до същината. Какво като са варготама в да речем Д-10 и Д-9!? Гледах, умувах и нищо не изумувах.
Гледам си дашите и най-много ме е яд, че ми предстоят даши само на малефици. Пу, да му се не види и късмет! Joy
П.П. Но като се замисля, досега в Сатурнова даша са ми са се случили най-важните събития в моя досегашен живот. След него, Меркурий ми разказва бавно и славно играта. Още малко му остава. Да видим следващият...  

П.П. Извинете! Два, три пъти днес ми излиза в нови отговори, чета автоматично какво се пише, без да гледам заглави и в крайна сметка прописах... Не е за тук постинга ми.
Flushed  Laughing

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 20:47 от luna

# 2 551
абе Криси, ти като знаеш какво е Утара......  къде ходиш астро- психо- дъра- бъра
минали са те, жалко че Рали не ти е правила хороскопа

# 2 552

Утара Ашадха дава сила и издръжливост. Пурва Ашадха също се води борбена, но там повече на его и честолюбие я избива. Пурвите са така, по-първични са им проявите. Утара донякъде притежават сходни качества, но са по-рафинирани.

Но с тая авиация май са те минали наистина. МС във Водолей. Grinning

Когато се прави анализ на професията, много е важно да се определят правилните сигнификатори. Във всеки хороскоп са различни. И това е далеч повече от знака на МС и неговия управител.

# 2 553
Е, нищо, просто опит. Имах и нужда просто да се почувствам разбрана Simple Smile Което не ми решава проблема с професията, но все е нещо 😂

# 2 554
  • в 1001-та нощ
...Поръчах си при Рали Сърцанова, ...

Срам - не срам ... за първи път чувам това име Rolling Eyes
В сайта е публикувана цена - 70 лв - за 10-15 страници и 10 дни срок за изготвяне. Това ли поръча?

# 2 555
Е, нищо, просто опит. Имах и нужда просто да се почувствам разбрана Simple Smile

Криси, до авиация може и да не го докараш, ама вземи да скочиш с парашут. Да си отработиш малко Луната, по-екстремно.  Simple Smile

Ралица Сърцанова не е съвсем неизвестна, попадала съм на доста нейни публикации. Наред с друга астропсихоложка – Милена Вълканова ли беше? Аз все ги бъркам двете.

# 2 556
...Поръчах си при Рали Сърцанова, ...

Срам - не срам ... за първи път чувам това име Rolling Eyes
В сайта е публикувана цена - 70 лв - за 10-15 страници и 10 дни срок за изготвяне. Това ли поръча?
Да, изготвиха го за седмица. Много упояващ хороскоп. 16 страници, но има пълнеж от митологична приказка, която аз честно казано обожавам да чета. Занчи около 11-12 страници се говори за мен. Често си го препрочитам, предлагам, че така целта на астро психологията е изпълнена Simple Smile

# 2 557
Е, нищо, просто опит. Имах и нужда просто да се почувствам разбрана Simple Smile

Криси, до авиация може и да не го докараш, ама вземи да скочиш с парашут. Да си отработиш малко Луната, по-екстремно.  Simple Smile

Ралица Сърцанова не е съвсем неизвестна, попадала съм на доста нейни публикации. Наред с друга астропсихоложка – Милена Вълканова ли беше? Аз все ги бъркам двете.
Да, все се чудех как. Даде ми идея. Благодаря! Simple Smile

# 2 558
Надявам се да се шегуваш, защото все пак е доста рисковано, да не изляза аз виновна.  Mr. Green

Мисълта ми беше, че при такава позиция в 8 дом нативът най-добре се мобилизира и се чувства жив в по-екстремни и критични ситуации, когато сигурността е под въпрос. Ако не си набавя отнякъде този адреналинов заряд, може да започне да привлича отвън такива събития и обстоятелства. Или, да речем, като вътрешна динамика започват да го натискат депресии, кризи, неудовлетвореност, деструктивни мисли, оттам произтичат и кавги с близките, неразбирателство с партньора и т.н. Не съм фен на руските "проработки", но трябва да се търси начин енергията да се насочи в конструктивно русло.

Като вид работа, която би донесла вътрешно задоволство – оценка на риска, помощ в критични ситуации. Може и в някой център за спешно реагиране, административна работа, но не като заспал държавен служител на гише – в никакъв случай. Там, където се действа под напрежение и трябва да се вземат адекватни решения. А за съвпада Луна-Марс казват, че дава силен ум. Такива хора могат много добре да оценят ситуацията, с всички произтичащи рискове и заплахи, но и дивиденти също (значенията на 8 дом).

И двете Ашадхи минават и за добри организатори. Пурва Ашадха, както казах, е една идея по-егоистична и честолюбива, тя често се стреми и към позиции в политиката, мениджмънта. Трудно се задоволява с посредствени позиции, търси признание. Утара Ашадха е колективен играч, целеустремена, добре може да организира екипна работа, да ръководи и да делегира задачи в някой колектив.

Но и накшатрата на Лагна също се взема под внимание. При тебе Асцендентът е Телец, нали? Това може да бъде Критика, Рохини, Мригашира. Сред тях Критика е с по-чепат и борбен нрав. За Рохини е важно нейното лично спокойствие и благоденствие, Мригашира е с мек нрав и е малко по-нестабилна, макар че се води марсова накшатра. По-силен характер ще даде комбинация на Критика и Утара Ашадха, говорим за връзката Лагна-Луна. Ако изгрява някоя от следващите две, тя по-трудно се съчетава с Луната, т.е. присъщият на човека начин на възприемане и реакция спрямо света влиза в леко несъответствие със социалната му роля, с начина, по който се позиционира като житейска парадигма в отношенията с другите и в заобикалящата го среда.

# 2 559
Много благодаря за всички мнения! Изключително полезни са, но честно с ръка на сърцето си признавам, че не разчитам много на осмодомната луна. Картата не е ректификация и часа е от типа "мама каза". Десет минути назад, което според мама е твърде вероятно превръща луната в деветдомна. Та пак се връщам на молбата да ми препоръчате някой който и да я ректификация. Сега вече се чувствам прецакана Grinning

# 2 560
Моля ти се, само не прави ректификация при астропсихолог!  Simple Smile

За И. Магерова имам впечатления, че прави точни ректификации. При А. Вотей също. За Трифон доста хора споделят – и мои близки, и изпратени при него клиенти, че се получават големи разминавания, при уж точни часове. Оттам нататък се изместват и прогнозите. Нямам преки впечатления, не ми е правил ректификация, нямам и нужда вече. Ректификация може да се направи и по антични методи, Димитър Кожухаров е добър в традиционната астрология.

Има и други добри астролози, но те работят скъпо. Изброените са с по-достъпни цени.

# 2 561
На мен ректификацията, която ми направиха, ми върши някаква работа. Истината е, че исках по -скоро за сина си да уточня. И то не защото не гледах часовника докато раждах, а защото се "сдърпахме" с лекарката. Тя твърдеше, че детето е родено с две минути по -късно, а аз твърдях обратното.
Тези минути имат значение обаче.
Много четох при ведите, кое всъщност се отчита за "раждане ". Излизането от родилния канал, прерязването на пъпната връв или момента на проплакване,т.е. взимане на първата глътка въздух.
Много бебета проплакват с минути по -късно. Такова е било раждането на сестра ми, така проплака и сина ми. След като го свестяваха.

# 2 562
Раждането е процес и не винаги може да се закове точната минута. Понякога часът работи в няколкоминутен интервал, от порядъка на 2-3 минути. И просто се търси работещ час – онзи, който най-силно откликва на преминали вече събития. Виждала съм ректификации с някакви секунди, към тях винаги съм скептична, защото просто не е възможно от човек да се ректифицира. Не и от някой астролог у нас, какъвто и да е. Това се прави автоматично със софтуер за примарни дирекции. Гледат падежа на дирекцията и така нагласят часа, минутите и секундите. Ректификацията по Д60 вече е висш пилотаж, дори малцина индийски гурута го могат. Там астрологията също доста се е профанизирала и всякакви хора я практикуват. За моята Д60 имах съмнения, а не е като да не си познавам хороскопа. Ставаше въпрос за половин минута отклонение. Но когато транзитният Юпитер преминаваше през изгряващия ми градус, за който съм на 100% сигурна, не и за минутите, получих много специален знак свише, особено и уникално преживяване. И предполагам, че е някъде по средата. Но и различните астрологични програми дават леки отклонения в минутите.

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 17:15 от Sotis

# 2 563
Само да дам пример за "ректификацията" "мама каза". Звъня на майка си:"Майко, моля те сети се точно кога съм родена. Помъчи се малко да се припомниш часа". "Ами мисля, че е този част, плюс минсус 30 минути. А сетих се, записах го на акта на раждане, на гърба" Отивам си вкъщи, вадя си акта за раждане, обръщам го и.... Няма нищо записано. Та дотук с информацията от майките 😂😂😂

# 2 564
А моята е гледала часовника в родилното, от лекарите съм записана 10 минути по-късно – кръгъл час. При все това, че е била под голям стрес – тъй нареченото спонтанно раждане, за един час приключва всичко, с доста разкъсвания.

Общи условия

Активация на акаунт