Правили ли са ви хороскоп?

• 699 419
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 625
Всъщност се оказа, че има астролози, който нормало вземат за устна консултация 40-50 лв. Знам даже за 20 лв. на позната консултирана от Антоанета Салфиж

# 2 626
Моята ректификация се закучи. От просто колебание в диапазон от 15 минути се оказа, че попадам в "нерегулярна" епоха, в която имало отклонение от правилото. Та преминах в някакъв режим, тип въпросник. Ако я докараме до час, ще съм много благодарна. Дано се справи. Засега мнението ми за Кожухаров остава същото - работлив и коректен човек, който ме информира точно за всичко, дори да е срещнал проблем, като ми обяснява най-подробно естеството на проблема и начина за разрешаване.

krisi_1979 по имейл ли е комуникацията ви ?

Да, по имейл е. Файла , който изпраща е звуков. Това предполагам е аналог на устна консултация

# 2 627
  • Варна
Да, файлът е звуков. И аз се учудих на ниската цена, но ако разгледате сайта му, цените за курсовете му са също много достъпни, даже и има отстъпка за хора с ниски доходи, което ми направи страхотно впечатление. Явно подхожда с мисъл за човека, не е печелбар.

# 2 628
Писах му току-що, да видим дали ще ми върне отговор

# 2 629
Да се похваля имам си ректификация. Лунната драма стана още по-пикантна . Луната е баш на границата 8ми -9ти дом 😂 . Ще си умра без да знам къде е ситуирана точно. 😂 Ще трябва да гледам и двата дома . Интересно е, че ползва само планетите от  септенера. И с по сидералния с аянамашата Фейгън/Брадли, изглеждам далеч по-умна 😃 Нямам търпение да получа и тълкуването 😃

# 2 630
Честита ти ректификация ,  krisi_1979!

# 2 631
Честита ти ректификация ,  krisi_1979!
Много ти благодаря! Времето ще покаже дали ще сработи  Simple Smile

# 2 632
Криси, ти не учиш ли астрология при Екатерина ?

# 2 633
Според вас дали не е по-добре да се изчака да премине ретроградния меркурий и тогава да се прави хороскоп?

# 2 634
Не съм забелязала такава взаимовръзка. Ретроградието на Меркурий може да бъде добър период за аналитична работа, свързана с някакви изследвания, проучвания. В комуникацията може и да внася лек хаос, но е благодатен период за писмена и мисловна дейност. Е, то на калпав астролог ретроградният Меркурий му пречи, но принципно не играе чак толкова съществена роля. Много шум и истерия се вдига покрай всяко негово ретроградие. За това има кой да допринася – тия, дето списват зарибяващ астрологичен контент в интернет пространството.

# 2 635
Аз определено си намерих моя астролог. Вече съм върл фен на Кожухаров. След като ми направи ректификация и мислих, че съм приключила с този въпрос, получих изненадваш имейл от него, че е направил консултация със свой колега от чужбина, който е бил спец по тези въпроси, за да се уточни отново ректификация. Честно да ви кажа, почувствах се освен поласкана /никой досега не ме е обслужвал с толкова внимание/ и задължена. Поиска да платя допълнително за създаденото неудобство и усилия и той категорично ми отказа с думите, че за него това е било предизвикателство и му е било важно. Ето така се работи със сърце. Браво! Дано има повече такива астролози в България. Мен ме спечели с отношение на 100 %

# 2 636
Ми запалих се и по другите системи. Някой от правилата по ведическата не сработват при мен, а други са ми ОК. Да, защо?

# 2 637
Ми запалих се и по другите системи. Някой от правилата по ведическата не сработват при мен, а други са ми ОК. Да, защо?

Всъщност вече уча и в Урания 😂 Сънувам карти. чак почнах да се притеснявам за себе си 😂 Курса на Екатерина е лек, в смисъл, че е не се надявам да науча астрология от него

# 2 638
Grin
Аз определено си намерих моя астролог. Вече съм върл фен на Кожухаров. След като ми направи ректификация и мислих, че съм приключила с този въпрос, получих изненадваш имейл от него, че е направил консултация със свой колега от чужбина, който е бил спец по тези въпроси, за да се уточни отново ректификация. Честно да ви кажа, почувствах се освен поласкана /никой досега не ме е обслужвал с толкова внимание/ и задължена. Поиска да платя допълнително за създаденото неудобство и усилия и той категорично ми отказа с думите, че за него това е било предизвикателство и му е било важно. Ето така се работи със сърце. Браво! Дано има повече такива астролози в България. Мен ме спечели с отношение на 100 %

Сериозно ли?Впечатлена съм Simple Smile Скоро и аз се свързах с него за изготвяне на хороскоп  и сега с този коментар вече окончателно взех решение,че при него ще си го  направя .През далечната 2012 : dizzy_face:  имам правен "хороскоп" от Анелия Лечева- от Пловдив мисля, че беше но за съжаление освен копи пейст и 5 прогностики който така и не се случиха Simple Smile и специално за мен си бяха пари хвърлени на вятъра Simple Smile Сумата не беше голяма,така че да кажем е имало съотношение цена -качество може би Simple Smile Учудва ме ниската цена която Кожухаров иска за изготвянето на хороскоп,но може би просто....Надявам се този път да имам късмет! Чудя се дали да правя  ректификация тъй като когато тя ми изготви хороскопа уж определи точният ми час на раждане и асцендент-а Близанци ! Зодия Риби -асцендент Близнак Satisfied (голяма комбинация при мен хах )  Аз знам ,че съм 10.30ч а тя изчисли 10.34ч не мисля,че 4 мин ще са фатални или бъркам???

# 2 639
В някои случаи 4 минути променят асцедент. При мен от 5.50 до 6.40ч. все съм си Рак и планетите не се местят по домовете. При мъжът ми също в рамките на 40 минути не се сменя, а при детето за 10 минути се променя от Водолей на Риби.

Общи условия

Активация на акаунт