ако ме разбираш какво искам да кажа. Всъщност и двамата трябваше да са Телец, но се родиха Овен. Баткото не си дочака избраната астрологично телешка дата, наложи се спешно секцио. Малката също се наложи да се роди Овен, просто според лекарите, започвах да я преносвам, нищо, че имаше 2 седмици до термин, свършваха ми водите, калцираше се плацентата....за нея имах избрана дата в Овен и Телец, според Вотей, щом детето е с термин в определен слънчев знак е хубаво да се роди в него, но.......куклата явно предпочиташе Овен. Последните дни, ходих всеки ден да ме следят, за да родя на избраната овнешка дата, и не бързаме, лекарите бяха категорични, че телешката дата, няма да се дочака...Имаше и друг момент, исках децата ми да са поне с няколко дни разлика, и не се раждат в един и същи ден...направих ги 5 дни
, няма как да пиша и коментирам други, след като не съм имала нужда да се консултирам с тях, просто не си падам по експериментите.
Някой нещо за ролята на избора в наталната карта, ясновидения житейски път или каквото е там да каже?
, няма идеали, т.е. съвършени Препоръчани теми