Правили ли са ви хороскоп?

• 707 717
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 960
Хора , как вярвате на такива работи не знам ...

# 961
Aз пък не съм доволна от Адриана Вотей. От месец май си чакам звездната карта, за мен това е непрофесионално. Дадох двойна такса, за да го изготви по-бързо, сеансът се състоя в 22;30 вечерта българско време, което е идентично с това, където живея, просто  така й беше удобно. Връзката не беше много добра в началото, развика се, че не можело така, макар че знае, че се обаждам от чужбина. Успя да ме стресира, чак се чудех на описанията тук за нея, все едно говорим за друг човек. След консултацията ми идеше да ревна, в голяма степен ме беше яд на глупостта ми да си причиня подобно нещо, но се подведох по многобройните хвалебствия в темата. Дълги дни след това ме държа тягостно и минорно настроение. Въпреки многобройните въпроси, които ми зададе, така и не направи ректификация според първоначалната ни уговорка.

За първи път срещам мнение против Адриана Вотей. Аз по същия начин като теб, чета мненията за нея- всички положителни, чак не можех да повярвам след като бях при нея- толкова бях разочарована. Нямаше нищо вярно относно характера ми, способносите ми и т.н. Това което ми предсказа в краткосрочен план не се случи.
Странна работа. Сега внимателно чета ввсички мнения за други астролози- дано да попадна на свестен.

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 10:45 от mamato

# 962
Аз също не съм очарована от Вотей. Спрях се на нея именно заради многото положителни мнения за нея тук. Правих си хороскоп в началото на март и все още не съм получила наталната си карта, въпреки че минимум 10 пъти в продължение на месеци й писах с молба да ми я изпрати. Тя всеки път отговаряше, че ще го направи в рамките на седмицата и дотам... Мисля си, че така и ще си остана без карта. За мен подобно отношение е мега непрофесионално и разочароващо, като се има предвид, че човек все пак си и плаща. Записът, който ми изпрати, пък започваше от средата и свършваше преди края на разговора, на места прекъсваше или беше заглушен от бръмчене - добре, че аз също си го записвах. Освен това по време на консултацията няколко пъти я прекъсваше, за да отговори на позвъняване по телефона или на входната врата. Някои от събитията, които видя в миналото, категорично не съществуват, за бъдещето - времето ще покаже. Като цяло имах усещането, че по-скоро говори общи приказки, без никаква конкретика и се опитва да нагоди тълкуванията си към въпросите, които ми задаваше. Това, което страшно ме издразни беше, че приключи разговора с искането, ако съм доволна от консултацията, да я препоръчам в интернет форумите.

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 23:31 от Kaleya

# 963
Ами странно, наистина все едно говорим за различна жена. При мен нямаше такова нещо, като викане, ниско качество на запис и т.н. По-скоро не съм доволна от прогнозите за бъдещето, но понякога нещата така се обръщат в живота, че кой знае, може всичко да стане както ми го е прочела тя. /но за миналото и минали събития нямаше грешка, даже аз по едно време се замислих да не ми е някоя баба  Laughing, каза ми нещатата точно както са били, каква съм била като малка, къде съм живяла, кои се е грижил за мен, и дори описа как изглеждам, какво тяло съм имала преди, какво е сега и какво ще е след време.... Аз дори поръчах хороскоп и на майка ми, чакаме го вече месец. Като цяло нещата, които чух ми помогнаха много за самата мен, да си направя равносметки, защо са се случили и т.н.
Интересно ми е дали сте дали точните си часове на раждане и дали сте сигурни, че са точни, защото иначе стават обърквания?   
Поздрави, и нека всеки сам избира в какво да вярва, но определено предпочитам да вярвам в науката астрология, съществуваща от векове, отколкото на някоя нашумяла гледачка, която гледа на кафе, боб, наденица, царевици и т.н. Hug

# 964
Aз пък не съм доволна от Адриана Вотей. От месец май си чакам звездната карта, за мен това е непрофесионално. Дадох двойна такса, за да го изготви по-бързо, сеансът се състоя в 22;30 вечерта българско време, което е идентично с това, където живея, просто  така й беше удобно. Връзката не беше много добра в началото, развика се, че не можело така, макар че знае, че се обаждам от чужбина. Успя да ме стресира, чак се чудех на описанията тук за нея, все едно говорим за друг човек. След консултацията ми идеше да ревна, в голяма степен ме беше яд на глупостта ми да си причиня подобно нещо, но се подведох по многобройните хвалебствия в темата. Дълги дни след това ме държа тягостно и минорно настроение. Въпреки многобройните въпроси, които ми зададе, така и не направи ректификация според първоначалната ни уговорка.
Сигурна ли си, че си дала двойна такса, за да ти го изготви по-бързо? Тя ли ти каза така, или ти го интерпретира така?
Питам, защото от поста ти оставам с впечатление, че живееш в чужбина...... ако е така, цената за теб е била в евро, не в лева, и не е за да бъде изготвен по-бързо. Живееш ли в чужбина, цената е в евро, ако си в Бг, в лева/ до колкото знам/
Kaleya, тя наистина е доста заета, просто трябва да си упорита. Карта може да си начертаеш във всеки един астро сайт, важното е прочита на картата.
Обикновено се извинява, ако се наложи прекъсване, защото и звънят. Въпросното прекъсване и звънене, не се отразява на записа.
Въпросите, които ти задава, са за да направи ректификация, и уточни часът на раждане, не за да налучква ситуацията, или нагоди нещата.
Ти пък ме разби, че Вотей иска да я препоръчаш в интернет, тя има толкова работа, че едва ли и трябват рекламата ти. Лично на мен, ми е казвала, че ако нямам търпение да  я  чакам, и ми е спешно мога да ползвам услугите на нейни колеги, дори ми е препоръчвала някои.
Едва ли е налучкване да ти конкретизира добри и слаби периоди в живота, както и такива за годината........с две думи, хора, когато решите да се ползвате от услугите на астролог, малко прочетете, какво е астрологията. Това е точна наука на база математика, тук налучквания няма. Уточнете сами за себе си, какво искате и очаквате от консултацията с астролог, защо го правите....за да няма проблем и разминаване с очаквания и действителност.
Има хора  с карти/хороскопи, с повече свободна воля и избор, друго с по-малко, т.е. възможно е дадено събитие да се случи или не, или да се измести във времето. Дъщеря ми се роди, една година след прогнозираното време от Вотей, но тя беше категорична, че ще имаме второ дете, и че ще е момиче. Просто доста време ММ не искаше да чуе за второ дете, а аз държах то да е желано и от двамата. Всъщност с ММ 2 пъти решихме да не се пазим, ей така, да проверим съдбата, и се оказах бременна/нищо, че бях почти на 38г./
 Ibsena_, аз слънчевите знаци не съм ги избирала на децата, а те си ги избраха Winkако ме разбираш какво искам да кажа. Всъщност и двамата трябваше да са Телец, но се родиха Овен. Баткото не си дочака избраната астрологично телешка дата, наложи се спешно секцио. Малката също се наложи да се роди Овен, просто според лекарите, започвах да я преносвам, нищо, че имаше 2 седмици до термин, свършваха ми водите, калцираше се плацентата....за нея имах избрана дата в Овен и Телец, според Вотей, щом детето е с термин в определен слънчев знак е хубаво да се роди в него, но.......куклата явно предпочиташе Овен. Последните дни, ходих всеки ден да ме следят, за да родя на избраната овнешка  дата, и не бързаме, лекарите бяха категорични, че телешката дата, няма да се дочака...Имаше и друг момент, исках децата ми да са поне с няколко дни разлика, и не се раждат в един и същи ден...направих ги 5 дни Wink

# 965
ani27, абсолютно съм сигурна за това което твърдя, цената беше двойна и то в български левове а не в евро. Тя ме инструктира за това, няма как аз да си го измисля или "интерпретирам".  Как би обяснила, че 6 месеца след това нямам нито запис, нито карта въпреки напомнянето ми, последното отпреди 3 седмици? Питам те защото виждам, че имаш отговор и оправдание на всичко, касаещо въпросната, все едно работиш за нея. Разбрахме се за ректификация, въпреки че й дадох точен час според мен, такава не получих, защо бяха всичките въпроси тогава? През цялото време говори за миналите ми прераждания, бъдещето се изчерпа със съвет да не купуваме имот до 2014 и че на стари години ще живея в чужбина. Точно голямата реклама явно й пречи да си върши работата, в стремежа си за повече пари си позволява да претупва нещата, което е напълно непрофесионално. Шест месеца се въздържах от коментар в темата, но твоята яростна защита всеки път след някое негативно мнение, ме провокира да пиша. Всички знаят колко си доволна от нея, твое право, бъди толерантна към мнението и на останалите, които не са.

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 07:02 от Noia

# 966
Странно ми е, защото на мен записът ми го изпрати веднага, след приключване на разговора по скайп. Сама каза да изчакам да го изпрати и да се получи пълният файл......
Noia, определено не работя за нея, нямам нужните знания за да съм астролог, просто съм такъв човек, доволна съм, възхищавам и се, разговорите с нея /които са 1или 2 в годината/ винаги ми действат положително и ме зареждат с енергия, просто смятам, че е невероятна жена.......
Ок, като смяташ, че е била толкова оскъдна в прогнозите си за бъдещето , защо не я попита. Винаги накрая ти казва да си зададеш въпросите......ако имаш такива, питаш всичко което си недоразбрал или не ти е казала?
Хората са различни, всеки има определени критерии и очаквания за нещата. Пожелавам ти да намериш ТВОЯТ астролог, ако все още търсиш такъв. Просто Вотей е Моят астролог Wink, няма как да пиша и коментирам други, след като не съм имала нужда да се консултирам с тях, просто не си падам по експериментите.
 Интересни  са ми мненията за други астролози, но рядко се пишат такива.

# 967
Ани, разбирам те. Оставям нещата така, за съжаление разочарованието ми ме отказа от опити да търся други. Правила съм си хороскоп при Влади преди години, бях много доволна, ходех често при нея, нещата се случиха макар и с доста разминаване във времето. Това ме наведе на мисълта, че може би часът на раждане не е съвсем точен. Какво бе учудването ми когато й казах, че не съм сигурна за часа и тя заяви, че не може да ми помогне. Колкото астролози, толкова карти и интерпретации. Успех на останалите!

# 968
Аз имам ректификация от нея, но това беше 2006г. Просто наистина ми е странно, тя е професионалист и не би правила прогнози без да уточни часът на раждане. На децата си знам точният час на раждане до минути, за тях не е била нужна ректификация.
 Когато сме коментирали семейни неща, дори по моите думи за събития е определяла приблизителният асцендент на ММ/ при него баща му казва един час на раждане, майка му друг/, за да се вземе под внимание, когато коментираме даден казус и всичко бъде макс точно.

# 969
По-горе в темата се отчетох и аз, с прогнози и от Владимира Владова, и от Адриана Вотей. Единственото общо помежду им са високите цени. Адриана наистина задава много въпроси, но засега мисля, че само тя уцели някаква приблизителна насока в живота ми, в груб ориентир, обаче. Или по-скоро аз съм послушала нея, защото така ми изнасяше към момента. Влади не ми даде конкретни прогнози, само описа точно характери и ми даде препоръки за действия, които аз не взех под внимание, защото пък нейните не ми харесаха Grinning Някой нещо за ролята на избора в наталната карта, ясновидения житейски път или каквото е там да каже? 

# 970
Всичко това се вижда в натала, т.е. до колко имаш избор и по кои теми/области, знам го от Вотей, за съновиденията също може да се коментира от натала. Има тема в раздел Хоби за астрология, можеш да разгледаш и попиташ, както и професионалист също Wink

# 971
Била съм при Вотей. Мисля, че е страхотна, имаше страшни попадения за минало и настояще, не зная, обаче, за бъдещето доколко ще е точна. Периодът ми беше такъв, че обикалях като гламава по всякакви гледачки и оракули, тя изрично ме предупреди, че за мен те са противопоказни и единствена излезе с категорично противоположно мнение по жизненоважен въпрос. Времето ще покаже кой е бил прав.

Сунгарска, според мен, също е точна. Конкретна, ясна, на прима виста каза впечатляващи неща. Нещо в отношението й, обаче, ме подразни, не се случи може би химия с мен. Бях и втори път, каза ми почти изцяло противоположни неща, накара ми се за други, а това, че успоредно със сесията пиеше биричка и пушеше цигара, не ми помогна да се грабна особено.
Според мен има данни, но сякаш медийният шум й дава самочувствие и отношение, което поне в моя случай, не ми помогна да я харесам особено. Доколко е била права с прогнозите.....както с Адриана, ще поживеем, ще видим. При всички положения Адриана е ясна, категорична, насочваща, без да е осъдителна.  Кристина е ясна, още по-категорична и на места арогантна.
И аз ходих при Сунгарска тази година за втори път. Първо ме посрещна от вратата с новината, че таксата е станала от 30 на 60 лв. Както и да е, не бях видяла, че след лятната и отпуска я е променила в сайта. След това се държа доста грубо, а и като че ли на 15 минута беше готова да приключваме с въпросите. Каза ми неща, които направо ме втрещиха. Имам впредвид позволи си да ми дава лични съвети, които нямаха нищо общо с нумерологията и то по един груб и вулгарен начин. Останах изключително разочарована и ядосана на себе си, че отидох при нея. При първото ми ходене при нея 2011г ми каза някои неща, които така и не се случиха. Сега за същото нещо ми каза най-късно до май 2014г. Simple Smile

# 972
То остана ли някой читав?

# 973
То остана ли някой читав?

Хората са различни, имат различни очаквания и критерии за определени неща, казуси, за това е хубаво всеки да намери СВОЯТ астролог Wink, няма идеали, т.е. съвършени

# 974
  • София
Някой има ли отзиви от Кирил Горанов - ученика на Оксана Хорват?

Общи условия

Активация на акаунт