Правили ли са ви хороскоп?

• 697 865
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 155
Преди това някак си гледах с друг поглед на всичко, а след това се промених наистина.  Супер интересно е и тази обвързаност с планетите. Как всичко е начертано. То вярно, че в живота много неща зависят и от нашите решения, но все пак влиянието на планетите е много голямо. Той ми обясни там за планетите коя планета какво управлява. Обаче аз запомних само за Плутон, че управлява парите, секса, властта и смъртта. 
Да, направо! Аз може би от около Нова година почнах по-сериозно да чета за астрологията от А и Б. И тези дни задълбах, като за едни и същи аспекти четях от няколко източника. Изследвах моята карта и на мои близки и направо се втрещих как нещата са предопределени до най-малки нюанси.  Shocked

Така е, да! На мен съдбата ми го прати този човек в много труден момент от живота ми и той ми помогна много тогава, правейки ми този хороскоп. Иначе аз не вярвам на истински астролози, дори той самият ми каза, че не вярва в тях. Той каза за това нещо не бива да се вземат пари, но има такива хора, които го използват, за да вземат на хората и най-малката стотинка, а дори не могат да им кажат истината. Може да има и изключения аз не знам, ама аз не им вярвам. Вярвам само на него, защото се е доказал пред мен със своят дарба.  Simple Smile

# 1 156
  • в 1001-та нощ
Наистина е имала късмет! Аз досега не съм чувала за такъв човек, на когото астролог да е прогнозирал събития с точност. Включително и на мен. Имам усещането, че профи-астролозите казват на час по лъжичка, за да може след няколко месеца или най-много след година отново да отидеш при тях и да им дадеш 50-100 лв. в зависимост от консултацията. Просто не казват всичко, говорят в телеграфен стил и винаги казват, как нищо не е на 100 % и т.н.т.

Има такива, напротив  Peace Но този, който аз познавам избягва да прави прогнози за повече от 1-2 години напред  Peace И за точността, може би зависи и точният час на раждане  Peace Аз дори съм опитвала умишлено да компрометирам прогнозите и не съм успявала  Confused

# 1 157
Наистина е имала късмет! Аз досега не съм чувала за такъв човек, на когото астролог да е прогнозирал събития с точност. Включително и на мен. Имам усещането, че профи-астролозите казват на час по лъжичка, за да може след няколко месеца или най-много след година отново да отидеш при тях и да им дадеш 50-100 лв. в зависимост от консултацията. Просто не казват всичко, говорят в телеграфен стил и винаги казват, как нищо не е на 100 % и т.н.т.

Има такива, напротив  Peace Но този, който аз познавам избягва да прави прогнози за повече от 1-2 години напред  Peace И за точността, може би зависи и точният час на раждане  Peace Аз дори съм опитвала умишлено да компрометирам прогнозите и не съм успявала  Confused

Така е, да. Моя познат в началото на всяка година откакто се познаваме ми прави хороскоп за годината, но не за по-дълъг период и всичко абсолютно става без да може да се предотврати. Но наистина е много важно часа на раждане да е точен доколкото разбрах, иначе каквото и да се направи като хороскоп ще бъде грешно и не си струва въобще да се прави.

# 1 158
  • София
Здравейте. Преди 4-5 месеца бях писала коментар относно Антоанета Георгиева на базата на общи впечатления и бях обещала, когато сроковете за бъдещите събития настъпят да споделя има ли познаваемост. Е, сроковете минаха и заминаха, но познаваемостта за съжаление е 0. Всъщност имам едно уточнение , бях си объркала часа на раждане с 5 минути и може би това ще окаже влияние, тя каза , че ще има отклонение в сроковете , но с няколко месеца , а основните събития няма да се повлияят. Ще изчакам още няколко месеца, пък ще видим дали ще има изобщо някаква познаваемост. Дано.... Ако някой има лични впечатления от нея, моля да ги сподели Simple Smile
Според Антоанета Георгиева до 15 минути отклонението не е съществено. Мнението ми за нея е противоречиво. Понякога нацелва 1-2 събития, понякога абсолютно нищо.

# 1 159
  • София
Здравейте, включвам се с отзив за Илиана Магерова във връзка с изразения интерес в предишни постове.  Peace Изводи от записките ми:

* Прогностичната част обхваща сравнително кратък период - основно до края на 2017 година
* Обсъжданите области са предимно две (без предварително да съм уточнявала, че точно те ме интересуват) - партньорски отношения и работа, с акцент върху отношенията, явно е имало повече аспекти за разглеждане
* Липсва подробна информация за таланти, здраве, отношения с родителите и т.н. - не знам дали по принцип се включват при първа среща, допускам, че астролозите са с различен подход; няколко щриха само за "карма" и "мисия в настоящия живот"
* Сдобих се с 3ти час на раждане, различен от официалния  Mr. Green (нормално)

В момента не мога да кажа дали прогностиката е сполучлива, тъй като основните прогнозирани събития са за края на 2016-2017 г.  Peace Ще поживеем и ще видим.  Wink

Консултацията беше дълга (ректификацията отне доста време), а информацията, която съм си записала, всъщност гравитира около горните две сфери и няколко ключови периода до 2017 г. Останах с впечатление, че прогнозираните събития при мен са доста условни и само времето ще покаже дали все пак има някакви шансове да се случат.

Самата Илиана е много приятна като начин на общуване, спокойна и ведра ми се стори, закъснях с 10-тина минути, обадих се и ме изчака без проблеми, също така просрочи стандартното време за консултация на добра воля, оглеждайки детайли. Т.е. като отношение е много коректна.  Peace

Аз за съжаление оставам с подозрението, че има проблем с часа ми на раждане (макар че имам уж точен час от майка си) и оттам анализите от различни астролози, с които разполагам, чувствително се разминават във важни аспекти като например емиграция, отношения с партньорите, образование и реализацията му и т.н.

Най-много да взема да си чета сама материали по темата, ще ми отнеме само някакви си 10-15 години четене да достигна до догадки в колко часа съм родена.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 18:00 от Klodilia

# 1 160
  • В.Търново
Опитвала съм се да се свържа с няколко астролога, за да ми направят хороскоп, но все без успех.Кой бихте ми препоръчали , искам да е наистина добър и да не взема прекалено скъпо.

# 1 161
  • Варна
Чета назад, че при някои момичета нещата не се случват.
Според мен разминаването не се дължи на неточен час, а е въпрос на тълкуване.
Моя час е уточняван с астролог. Една част от нещата се случиха, а друга част - и то нещо важно за мен, което много чаках - не се случи.
Просто.....лошо тълкуване, за съжаление

# 1 162
Точно на тази  дата миналата година ходих при Антоанета Георгиева и от дистанцията на изминалата година с най голямо съжаление трябва да кажа, че от прогнозираните 5-6 значими събития , които каза, че предстоят да се случат в моя живот в тази изминала няма нито едно познато. Отидох с големи надежди и доверие , но уви в  хич я няма в прогностиката . Ако нещо все пак се сбъдне по нататък във времето ще споделя, но за сега познаваемост нула. Sad Cry

# 1 163
  • София близо до Витоша
Точно на тази  дата миналата година ходих при Антоанета Георгиева и от дистанцията на изминалата година с най голямо съжаление трябва да кажа, че от прогнозираните 5-6 значими събития , които каза, че предстоят да се случат в моя живот в тази изминала няма нито едно познато. Отидох с големи надежди и доверие , но уви в  хич я няма в прогностиката . Ако нещо все пак се сбъдне по нататък във времето ще споделя, но за сега познаваемост нула. Sad Cry

А каква и е таксата за хороскоп?

# 1 164
Миналата година беше 35 лева, предполагам , че е същата.

# 1 165

А каква и е таксата за хороскоп?

Тя не прави хороскопи. Така ми отговори, когато си търсех при кого да отида.

# 1 166
До миналата година правеше, нямам по актуална информация, ако някой е ходил скоро при нея , моля да сподели мнение.

# 1 167
Аз онзи ден се свързах с Анелия Лечева, искам да направи хороскоп на мой близък.
Преди време бях чела позитивни коментари за нея. Ако някой от тук е ходил, моля да сподели  Peace

# 1 168
  • Под липата
Бях при Адриана Вотей скоро. Каза ми неща, които не очаквах. В смисъл, животът ми е на такъв етап, че очаквах друго развитие на събитията, което ми се струва по-логично. Но,..... тя ми даде прогнози, които са много хубави и различни от това, което мисля, че би се случило. Доста добре описа ситуацията, в която се намирам в момента и кое е главният ми проблем сега. Направи доста интересна характеристика на мен самата, на отношенията ми с околните и на връзката ми с тях. Даде ми надежда, че животът ми поема в правилната посока...
 Чакам да започнат да се случват хубавите неща в живота ми в близките две-три години. Аз съм доволна от нея. Говорихме поне 2 часа.

# 1 169
  • София близо до Витоша
Все още ли е 150 лв таксата и?

Общи условия

Активация на акаунт