Правили ли са ви хороскоп?

• 697 801
  • 2 845
  •   2
Отговори
# 1 185
# 1 186
Свързах се аз, но директно ме препрати към Илиана Simple Smile
Моят съвет е, след време пак да и се обадиш, понякога взема и нови клиенти. Ако си упорите може да успееш

# 1 187
  • София близо до Витоша
Моят съвет е, след време пак да и се обадиш, понякога взема и нови клиенти. Ако си упорите може да успееш

При Адриана ако си и стар клиент не променя ли цената? Или за нея това няма значение

# 1 188
  • в 1001-та нощ

Не исках да бъда нахална. Много съм доволна от Илиана, но ми беше интересен и различен прочит. Може би имат много сходни виждания, знам ли  Thinking

Може би ще пробвам след време  Hug Не ми е спешно, когато е писано - ще стане  Peace

# 1 189
Според мен са на едно ниво, щом Вотей си застава зад името да прати лично някого при Илиана.

# 1 190
Според мен са на едно ниво, щом Вотей си застава зад името да прати лично някого при Илиана.
Познават се, и мисля са близки, но не съм сигурна.

Аз имам лични впечатления само от А. Вотей, не мога да сравнявам.
Имам приятелка, използвала услугите и на двете, казва, че А. Вотей е много по-добра, но...просто след като веднъж си ползвал услугите на А. Вотей трудно някой може да я надмине и да те впечатли. Моята приятелка беше разочарована от Илияна. Предполагам, че последното е, не защото Илияна не е добър астролог, а просто, защото е сравнявала двете и е имала същите очаквания.
Вотей обяснява страхотно и говори много увлекателно. Изчерпателна е, комуникацията с нея е много зареждаща.

Както казах, не мога да сравнявам и да говоря от опит за двете.

Просто съм я чакала понякога и по 3 месеца докато намери време, за да ме включи в графика.

# 1 191
  • в 1001-та нощ
Охххх, писах й пак, обясних ситуацията - да видим какво ще последва. Бях откровена - че съм била при нея и то не веднъж, че й имам пълно доверие и с основание, че няма да съпоставям, просто друга гл.точка  Hug

# 1 192
Охххх, писах й пак, обясних ситуацията - да видим какво ще последва. Бях откровена - че съм била при нея и то не веднъж, че й имам пълно доверие и с основание, че няма да съпоставям, просто друга гл.точка  Hug
С писане не става, трябва да и звъниш по телефона. По възможност след 12.00 на обед и не в почивни дни. Успех. После да кажеш как е минало, но се зареди с търпение. С упоритост може да успееш

# 1 193
  • в 1001-та нощ
Ако са рекли звездите - ще стане  bowuu и когато са рекли  Blush Само мейл адрес намерих, а и се притеснявам да не ставам нахална. Да видим какво ще ми каже и по-натътк - може и по телефона да пробвам - ще го потърся  Blush

търпение имам  Hug

# 1 194
  • Бургас
прекалявате с  рекламата на този Боби
а по темата - може ли някой да ми препоръча астролог за изготвяне на хороскоп на тийнейджър  за евентуални предпоставки за подходящи образование, професия и т.н.

# 1 195
прекалявате с  рекламата на този Боби
а по темата - може ли някой да ми препоръча астролог за изготвяне на хороскоп на тийнейджър  за евентуални предпоставки за подходящи образование, професия и т.н.
аПсолютно!

Аз съм ходила при Илияна Магерова. Въпреки, че отдавна не съм в тинейджърската възраст, тя ми каза, ... да, ще работите онова, за което сте учили. Тоест проверява и тези неща, без да съм я питала.
Доволна съм, но предвид факта че бях много скоро при нея, не мога да кажа за сбъднати прогнози. Иначе сама се убедих в аспектите, понеже имам астрологична програма, само където за тълкуванията си трябва професионалист. Бих я препоръчала. Ако обаче не знаете точната минута на раждането на детето, се пригответе за ректификация около 30-40 минути.
След мен имаше млада двойка за уточняване на дата за бъдещо събитие. Ако искате повече подробности, мога да пиша на лични.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 14:32 от Пит

# 1 196
  • София
За Адриана лично според мен е по-добре да й пишете мейл, отколкото да звъните. Страшно заета е и често ако се свържете по телефон - просто си казва да й пишете. На мейли винаги отговаря до два макс три дни.
Неприятното е, че се чака минимум месец след заплащане за консултацията, но пък е изчерпателна в поставените въпроси.

Аз съм си запазвала 4 консултации през изминалите години при нея и е била много точна в анализа, особено за синастрия и разглеждане на партньорите като характер, поведение и прогнози за различни неща.
Бях обещала преди около година да споделя какво се е сбъднало точно от прогнозата и сега се включвам като пример:
В онзи момент компанията, в която работех приключи дейност и търсех много интензивно нова работа, бях много притеснена, че няма резултат. Имах и връзка с един мъж, но нещата някак не се задълбочаваха въпреки изминаващото време и не бях сигурна какво ни липсва и дали това е "моя човек".
Адриана отсече, че работа ще си намеря най-рано следващата година около март месец, а за връзката ми каза, че този мъж не е готов за обвързване, че години наред ще си е така и че освен това до 6-7 месеца вижда в картата му шанс да започне връзка с друга жена - огнен знак.
Както се сещате, от прогнозата не ми стана много яко, но аз се напънах да търся работа още по-интензивно. Да, обаче въпреки напъните работа си намерих точно на следващата година както и Адриана каза, започнах месец по-рано от посоченото - февруари  Laughing Връзката си я приключих също, интересното беше, че по-късно научих, че точно в месеца, който тя посочи - той е започнал нова връзка с момиче зодия овен  Whistling
Имаше и прогнози, които обаче не се реализираха. Т.е. винаги имайте предвид, че астрологията не е ясновидство, не очаквайте 100% реализация на казаното, по-скоро тя разкрива позиции на планети, които предпоставят да се случи едно или друго...но всичко е в нашите ръце, желания и усилия да намерим щастие, въпреки трудностите и периодите на неуспехи  Peace     

# 1 197
  • СОФИЯ
Може ли информация за цените на услугите при тази Адриана.Благодаря.

# 1 198
Може ли информация за цените на услугите при тази Адриана.Благодаря.

100лв хороскоп, 50лв консултация

# 1 199
Аз лично си направих при Хули Леонис преди повече от година. Прати ми в писмен вариант, неща които бяха "копи пейст" от сайтове за астрология. Остави ме с усещане за претупване, и бях доста разочарована. След това си правих няколко при Даниела Йорданова, която за мен е много добра и точна. Спечели ме с личното си отношение и внимание. Консултациите се случват на живо или по скайп.

Общи условия

Активация на акаунт