Правили ли са ви хороскоп?

• 697 757
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 200
Аз лично си направих при Хули Леонис преди повече от година. Прати ми в писмен вариант, неща които бяха "копи пейст" от сайтове за астрология. Остави ме с усещане за претупване, и бях доста разочарована. След това си правих няколко при Даниела Йорданова, която за мен е много добра и точна. Спечели ме с личното си отношение и внимание. Консултациите се случват на живо или по скайп.

Здравейте, Диана!

Можете ли да ми дадете координати на Даниела Йорданова?

# 1 201
  • ES
Здравейте, искам да се свържа с Адриана Вотей, в нета намерих емейла ѝ cairos888@yahoo.com. Въпреки, че не знам дали е актуален ѝ писах вече. Знаете ли дали наистина е актуален и как процедира тя при е-мейли, след колко време отговаря и т.н.
 bouquet

# 1 202
  • в 1001-та нощ
Актуален е, отговаря в рамките на дни Simple Smile

# 1 203
  • ES
Благодаря ти Алена! А писмени хороскопи прави ли или само през скайп, ако не може да се отиде на място?

# 1 204
  • в 1001-та нощ
Не съм чувала да прави писмени Simple Smile

# 1 205
Здравейте,
на мен не са ми правили, но много искам. Не си знам обаче часа на раждане. Имало някаква програма, която го изчислявала. Може ли да й се вярва?
newsm78 Например, ако кажа на астролога часовия интервал как мога да съм сигурна, че това е точния час? newsm78
Аз мога ли да се сдобия от някъде с тази програма или някой/я от вас да се опита да ми го изчисли?  bouquet

# 1 206
Здравейте,
на мен не са ми правили, но много искам. Не си знам обаче часа на раждане. Имало някаква програма, която го изчислявала. Може ли да й се вярва?
newsm78 Например, ако кажа на астролога часовия интервал как мога да съм сигурна, че това е точния час? newsm78
Аз мога ли да се сдобия от някъде с тази програма или някой/я от вас да се опита да ми го изчисли?  bouquet
Опитай се да го научиш от майка/баща/община поне ориентировъчно - до половин час, даже до 10 минути най-добре. След това астролога задължително прави ректификация (уточняване на минутата на раждане базирайки се на важни събития вече случили се).

# 1 207
Опитах и резултата беше + - час и половина.  Sad

# 1 208
Опитах и резултата беше + - час и половина.  Sad
Значи на астролога ще му е трудничко, но не е невъзможно. Все е нещо, по-добре е от "роден съм през нощта" или "след обед".

# 1 209
Ами нещо, ама и 100 лв.  не е да са нищо. Майка ми ми каза - в началото на сутрешната смяна, обаче колко часа е това не се знае... Затова ми се искаше да пробват няколко човека за да видя дали ще има съвпадение между тях (стига да не се наговорят де  Crazy)

# 1 210
Ами нещо, ама и 100 лв.  не са нищо.
Това е така, да. И между другото пак не можеш да си сигурна, че ще е верен. Случвало се е хора ходили при трима астролози да имат три часа различни.

# 1 211
Може ли телефона на Иво Йорданов, някъде при Пирогов се намира.

# 1 212
Здравейте, правили ли сте си хороскоп при Любомир Червенков и има ли доволни?

# 1 213
Здравейте,извинявам се за въпроса,но как се свързвате с Адриана Вотей? Три дни и звъня,като първия път ми каза да и звънна след един час,след като звъннах в уреченото време ми каза да и звънна на другия ден,звъннах и следобед каза ми да и звънна привечер,звъннах и привечер каза ми да и звънна на другия ден привечер.И днес и звъннах преди малко и чак започна да ми се святка по телефона да сме я оставели на мира,че и тя почивала и да съм и звъннела на 5 януари  newsm78 чудя се изобщо да и звъня ли?И защо ми казва звънни ми еди кога ...пък после се нерви  newsm78 вие как си уговаряте среща с нея?Или какво бихте ме посъветвали ..... дали да и звъня на 5-ти или да си търся другаде такива услуги?

# 1 214
По и-мейла се контактува с нея.

Общи условия

Активация на акаунт