Правили ли са ви хороскоп?

• 697 646
  • 2 845
  •   2
Отговори
# 1 275
Здравейте, момичета! Видях, че много от вас питат за мнения за Адриана Вотей. Аз си направих хороскоп при нея по скайп. Говори ми много уверено като цяло, НО не съм доволна от нея! Когато й писах, за да се запиша не бях сигурна за рождения си час. Отидох в общината и намерих точния си рожден час, който й изпратих, но й казах и часът, който баба ми смята че съм родена. Разилката между двата часа е два часа и половина! Тя реши, че ще вземе часът, който баба ми си спомня, а не официалният час. Не направи ректификация, зададе ми някои въпроси да, но в никакъв случай не бих ги нарекла достатъчно уточняващи. След това си направих ректификация при друг астролог, без да му казвам за съмненията си за часа и че преди това са ми правили хорокоп и човекът ми даде час, който беше само със 7 минутки разлика от официалния час. Така, че да платя 100 лева и да получа хороскоп, който не се отнася до мен.. е това не е професионализъм! Тя каза, че е склонна да вярва на спомените на баба ми, защото тя с голямо вълнение сигурно е очаквала раждането ми.. Но не мисля, че това може да е какъвто и да е фактор, защото все пак баба ми е на 80 години  и надали има толкова точни спомени... та толкова за нея. С големи надежди си направих хороскоп при нея и после съжалявах...

# 1 276
Преди 2 седмици мъжа ми ходи при Адриана Вотей.Направила му е хороскоп и прогнози в бъдещето,които не включват мен като негова спътница Simple Smile и в момента се разделяме.......не знам колко може да се вярва на хороскопи,но той е повярвал....както и да е реших да споделя ..

# 1 277
  • ES
Maleficent_w, след хороскопа ли решихте да се разделите?! Преди това нямаше ли индикации за това?

# 1 278
Преди 2 седмици мъжа ми ходи при Адриана Вотей.Направила му е хороскоп и прогнози в бъдещето,които не включват мен като негова спътница Simple Smile и в момента се разделяме.......не знам колко може да се вярва на хороскопи,но той е повярвал....както и да е реших да споделя ..
Това ли е една от причините за раздялата? Laughing

# 1 279
  • София
Мъж, който ходи да му правят хороскоп, че и после действа спрямо това, което са му казали, си плаче за оставяне.

# 1 280
Недей така, може да е милиардер човекът Naughty

“Millionaires don't use Astrology, billionaires do.”
― J.P. Morgan

# 1 281
Привет, Пит!
Наистина мила не е точната дума за нея. По-скоро... служебна някак си. Няколко пъти ме предупреди, че предварително трябва да си платя, без да съм го поставяла под въпрос. Имахме разговор по скайп. Беше си подготвила предварително какво да каже, което е нормално, но някак си много държеше точно да каже каквото си е написала, а не толкова да провеждаме дискусия. Никакви обяснения за аспекти, планети и прочее, защото това щяло да отнеме време и понеже аз съм проста или по-скоро понеже не съм си платила за лекции по астрология, и понеже нямало да разбера за какво става въпрос и т.н.... никакви връзки кое откъде идва. Е не каза буквално, че съм проста, то това оставаше Ама то това да не е лекция сега, аз ако взема да обяснявам, то докато ти стане ясно.... С две думи, ако искаш да знаеш кое откъде е, плати си за лекция. Това ме подразни, защото аз няма да й взема хляба, даже и да ми каже какви са причините за заключенията й. Има хора, които не се интересуват от астрологичната обосновка, а само от резултата и тълкуването. За мен би било полезно да зная, но уви. Не разчитай, че нещо ще обясни. Във всеки случай ако искаше да ме привлече за постоянен клиент, не беше това начина.

Друго - задавам въпрос и не получавам толкова точен отговор, колкото ми се иска. Понеже консултацията включваше и прогноза, питах конкретно кога еди-какво си. Отговор: ами по принцип еди кой си месец, но то може и по-рано да е, ама ако е по-рано, няма да е толкова важно... ей такива едни пространни обяснения, от които аз лично не съм удовлетворена, защото останах с впечатление за неяснота. Върти се около въпроса.

Като плюс мога да кажа това, което писах - жената си свърши работата, за колкото тя прецени, че й се е платило. Нямаше големи изненади за мен и се убедих, че човек ако си слуша интуицията, други средства не му трябват. В този смисъл беше точна, понеже не ме познава и това, което коментираше като качества, го имам. Трябва да отбележа и че ме пита имам ли нещо да питам. Ами да, имах, но при тоталната липса на взаимно разбирателство нямаше смисъл, щеше да е загуба на време. Както писах и по-горе, преди съм чела нейни постове и статии и мисля, че е добра. Просто на мен не ми допадна като личност. Разочароващо е когато си имал добри впечатления и очаквания и видиш, че реалността е различна. Но пък никой не ми е крив, че съм имала очаквания.

Не бих повторила консултация при нея. Защото мисля, че като човек е дребнава, мнителна и се страхува сакън да не изтърве някоя дума, за която не е взела пари. Плюс това, че аз говоря на един език, тя на друг и няма комуникация. Но това важи само за мен, други може би са много доволни.

Зная, че се занимава с индийска астрология. Най-интересното е, че преди години с възторг четях постовете й. Скоро четох някаква нейна статия. Определено е по-добре да пише статии, отколкото да разговаря, това е лично мое мнение.

Не казвам, че съжалявам за парите или времето, искала съм, направила съм го. Но не бих повторила. Колкото хора, толкова и мнения. Проба, грешка, проба, грешка ... докато намериш точния за теб човек. Успех!

Преди около две години и аз се консултирах с нея. Определено не е мила, има самочувствие и не споменава кое откъде идва в прогнозите ѝ...Все едно говори ясновидка, а не астролог.

За бъдещето се сбъдна отчасти само една насока, която ми даде. Иначе от останалите и прогнози абсолютно нищо не се случи.

И на мен ми направи впечатление, че държи да говори само за това, което ѝ е платено.

Да допълня...и много, много приказки, а на практика не казва нищо съществено.

# 1 282
От Илиана Магерова също изобщо не съм доволна.

Та като човек е много симпатична, разбрана, интелигентна. Отделя два часа, обяснява всичко обстойно...Но...абсолютно нищо от това, което ми прогнозира занапред не се сбъдна. Абсолютно нищо!!! А беше повече от уверена в думите си.

# 1 283

Та като човек е много симпатична, разбрана, интелигентна. Отделя два часа, обяснява всичко обстойно...Но...абсолютно нищо от това, което ми прогнозира занапред не се сбъдна. Абсолютно нищо!!! А беше повече от уверена в думите си.

Значи и тя отпада , като вариант. Продължавам да търся астролог, който да е точен в прогнозите за бъдещето, но за сега -нищо.

# 1 284

Значи и тя отпада , като вариант. Продължавам да търся астролог, който да е точен в прогнозите за бъдещето, но за сега -нищо.

Знаете, че го има и индивидуалният момент при всеки. Аз споделям при мен как беше. Не мога да  скрия разочарованието си, защото отидох много обнадеждена (и на мен Вотей ми я препоръча), жената беше толкова сигурна във всичко и накрая...едно голямо НИЩО. А в онзи момент буквално отделих и от залъка си парите, които иска.

Една позната също е ходила при нея и се оказа и че там има непознаване, вече няколко години след посещението ѝ се е случило само едно маловажно събитие, а нищо останало не.

Аз също досега не съм попадала на астролог, който да ми даде сбъдващи се прогнози.

Във времето съм чувала добри отзиви за астроложката от БАН, за която се пита преди няколко страници. Но и аз нямам координатите ѝ.

# 1 285
Здравейте,
Може ли някой да сподели координати на астроложката от БАН Даниела и колко взима? Може и на  ЛС. Благодаря предварително!

# 1 286
Адриана Вотей чрез обикн.телефонен разговор би ли провела среща? Ако някой знае?

# 1 287
Здравейте,
Може ли някой да сподели координати на астроложката от БАН Даниела и колко взима? Може и на  ЛС. Благодаря предварително!

# 1 288
Здравейте,
Разкажете и на нас, нека да не е на лични.
И впечатления, ако имате.  Peace

# 1 289
Тя темата си е точно затова. Споделяйте тук имена, адреси, телефони и мнения.

Общи условия

Активация на акаунт