Правили ли са ви хороскоп?

• 697 666
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Варна
Който иска нека пробва при мен - първа консултация БЕЗПЛАТНО Grinning ,тук,на лични!!!Отговарям на един въпрос (без ректификация).Ей така,да се "пробваме"взаимно! Grinning Grinning Grinning
Титания bouquet в сила ли е предложението?

# 1 306
Да - в сила е.Докато  се откажа Grinning!!!

# 1 307
Кога да очакваме отговори? Blush bouquet

# 1 308
  • в 1001-та нощ
Момичета, пишете си на лични или си отворете друга тема - досадно е с този спам от мнения, които не са по темата  Peace

# 1 309
Защо да не е по темата? Точно по темата си е да търси човек някой, който да отговори на въпросите му. Както се вижда тук се задават само уточняващи въпроси и момичетата ще намерят пътя и сами  Peace

# 1 310
Може ли някой, който е бил при Ани от Пловдив да ми каже как протича консултацията?

# 1 311
  • в 1001-та нощ
Защо да не е по темата? Точно по темата си е да търси човек някой, който да отговори на въпросите му. Както се вижда тук се задават само уточняващи въпроси и момичетата ще намерят пътя и сами  Peace

Целта на темата е да се споделят отзиви от консултации с астролози.

# 1 312
Да споделя нещо за Адриана Вотей. Преди около 2 месеца, може и по-малко не успях да се свържа с нея по мейл и и се свързах с нея по телефона. Тя каза, че ще приеме заявката ми само по мейла и да опитам отново, попитах я за цена - каза ми 100 лв.

Преди седмица успях да и изпратя мейл, и да я попитам как стават нещата при нея. Много странно защо, но ме попита къде живея и аз казах - В чужбина, но лятото ще бъда в БГ за един месец.

Е цената за живеещи в чужбина скочи на 120 лв Simple Smile))

Не ми е за едните 20 лв. отгоре, но този начин на мислене и манталитет за живеещите в чужбина не го понасям. Парите не ги  намирам ня пътя и не съм по-богата от живеещите в България. И ми стана доста неприятно.

И сега се чудя какво да правя? Мога да я попитам от кога цената се увеличила, мога да й кажа, че преди месец ми каза друга цена, но...ще стане "махленско" и не съм убедена след такъв разговор как би протекла една консултация, и някак си нагласата и отношението ще са други.

Какво включват толквоа скъпия хороскоп на Адриана - натал, за една година прогноза, за две?

# 1 313
направо не ходи при нея  Crossing Arms
аз съм ходила при мойта с приятелки от чужбина, които са се върнали за по 4-5 дни и не еимало цени за българи в чужбина.

# 1 314
Ако някой има преки впечатления от Хули Леонис, би ли споделил? Simple Smile

# 1 315
Да споделя нещо за Адриана Вотей. Преди около 2 месеца, може и по-малко не успях да се свържа с нея по мейл и и се свързах с нея по телефона. Тя каза, че ще приеме заявката ми само по мейла и да опитам отново, попитах я за цена - каза ми 100 лв.

Преди седмица успях да и изпратя мейл, и да я попитам как стават нещата при нея. Много странно защо, но ме попита къде живея и аз казах - В чужбина, но лятото ще бъда в БГ за един месец.

Е цената за живеещи в чужбина скочи на 120 лв Simple Smile))

Не ми е за едните 20 лв. отгоре, но този начин на мислене и манталитет за живеещите в чужбина не го понасям. Парите не ги  намирам ня пътя и не съм по-богата от живеещите в България. И ми стана доста неприятно.

И сега се чудя какво да правя? Мога да я попитам от кога цената се увеличила, мога да й кажа, че преди месец ми каза друга цена, но...ще стане "махленско" и не съм убедена след такъв разговор как би протекла една консултация, и някак си нагласата и отношението ще са други.

Какво включват толквоа скъпия хороскоп на Адриана - натал, за една година прогноза, за две?

Здравейте! Не мисля,че причината е защото живеете в чужбина. Аз се свързах с нея по имейл преди 1 седмица и цената също беше 120лв за мен. Явно е вдигнала цената. Искам и аз да попитам какви са ви отзивите за нея (до колкото четох са положителни, но все пак да попитам), защото все пак 120лв не са малко пари!

# 1 316
  • ES
Не знам Самсара дали е била тарифирана като чужбински клиент, но за живеещите в чужбина цената е в евро и е почти двойна. И аз не знам защо? Ако трябва да говори на друг език - да, но като си говори на български не виждам причина, освен твърдението, което битува в България, че българите в чужбина са по-платежоспособни.

# 1 317
И какво точно включва"пълния хороскоп"??

# 1 318
  • ES
Общо описване на характера, основни важни случки в миналото, което са оказали голямо влияние за личностното развитие и кармата, връзки с близки и роднини, прогнози за близките 1-2 години. И това ако си сигурна за часа на раждане, ако ли не се доуточнява (ректификация) с много въпроси.

# 1 319
Здравейте,искам да споделя впечатления от момичетата тук в форума-Титания и Full moon.Нямах конкретен въпрос,просто исках кратък преглед на наталната ми карта,евентуални по-важни събития в близко бъдеще.Много съм доволна и от двете,всяка една по различен начин интерпретира евентуалните скорошни събития.Въпрос на няколко месеца време е да разбера дали всичко е точно така Simple Smile Наскоро си правих професионален хороскоп и бях доста разочарована от резултата-абсолютно нищо по същество,никаква конкретика...празни приказки.Бих ви посъветвала да се възползвате от безплатния въпрос и след това преценете сами дали искате да ви бъде направен по-подробен Simple Smile хубав ден от мен

Общи условия

Активация на акаунт