Правили ли са ви хороскоп?

• 698 010
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 320
Нямах конкретен въпрос,просто исках кратък преглед на наталната ми карта,евентуални по-важни събития в близко бъдеще.
Ехее, то направо си е хороскоп това Grinning

# 1 321
Привет!Искам да попитам дали има дама от пишещите в темата,които правят безплатен хороскоп?Благодаря!

# 1 322
 bouquet
Който иска нека пробва при мен - първа консултация БЕЗПЛАТНО Grinning ,тук,на лични!!!Отговарям на един въпрос (без ректификация).Ей така,да се "пробваме"взаимно! Grinning Grinning Grinning
Simple Smile bouquet

# 1 323
Здравейте мили дами Heart Eyes Специално се регистрирах, за да изкажа мнение за въпросната Гали. Greene много ме мотивира  Laughing

Гали е първият астролог, с който контактувам. Преди точно една година ми направи партньорски хороскоп с конкретни прогнози.

Естествено беше загрижена за получаването на парите си, аз тогава живеех в чужбина. Както и да е, аз естествено като коректен човек си платих веднага. Получих хороскоп от около три странички, а след няколко дена имахме и разговор по скайп.

По-голямата част от общите приказки за мен и моите партньори бяха като копирани от разни астросайтчета, както мама се изрази  Laughing

Относно миналото, настоящето и прогнозите... Позна, че заживях с първия ми сериозен приятел на 20. Позна и че последната ми тогава връзка е нямала голямо бъдеще. Според Гали ми предстояли още две сериозни връзки със семеен статут, първата в 34тата година. Тъй като бях на 25, ми идеше да се гръмна  Shocked

До 34тата си година съм щяла да живея в хаос, нямало да чувствам сигурност и вероятността за сериозна връзка със съжителство била едва ли не нищожна. Удачен партньор обаче щял да се появи есента на 2017, а активен период за брак или съжителство бил 2022-2024. Била дала различни години, защото отношенията преминавали през определено развитие и чак тогава прераствали в брак/ съжителство. Останах като в нокдаун. По принцип аз съм огнена натура и не обичам да чакам, камо ли в личния ми живот. Заживях с първия ми сериозен приятел след 2 месеца познанство. Прозвуча ми адски странно точно аз да чакам 4-5 години, преди да предприема сериозна крачка.

Така една година след хороскопа на Гали аз съм вече омъжена  Laughing Laughing Laughing С мъжа ми се запознахме юни 2015, заживяхме заедно есента 2015 и се оженихме май 2016. Поне за момента се чувствам добре и сигурна с човека до мен. Разбира се не мога да знам дали ще останем заедно до края.

По моята скромна преценка Гали се провали в прогнозите си. Независимо от развоя на брака ми, тя би трябвало да може да "прочете" появата, съжителството и брака с мъжа ми. Но това не е най-лошото...

Когато се свързах с нея, аз бях отчаяна и в голяма дупка. Разговорът с нея още повече ме депресира. Умишлено я попитах за силата на човешката воля, а тя едва ли не ми се скара. Така както не можело да променя цвета на очите си с воля, не съм можела да променя и прогнозираните от нея неща. Ето чета, че примерно Адриана Вотей дава 80 процента точност. Друга дама тук във форума пък сподели, че процентът на силата на човешката воля е различен в различните сфери, както и при всеки човек.

Та може би Greene ще подскаже дали аз като нищожно човече с моята воля съм променила предначертаното или просто Гали ме е претупала, не си е свършила работата и не е разчела правилно наталната ми карта  newsm78 Все пак и платих само за частичен хороскоп...

Само да поясня, че малко след Гали една много впечатляваща дама (позната на моя позната) ми гледа на таро, като на шега. Познайте какво видя като първо нещо - пръстен до края на годината и венчило 2016. Естествено ми стана смешно, тогава откъде да предполагам такова развитие...

# 1 324
  • в 1001-та нощ
Важното е, че се чувстваш добре и си щастлива  Hug Peace

# 1 325
Уважаема Kalinlike, защо не си публикувате поста от  истинкия си профил? Някак намирисва мнение от потребител регистриран току-що само за да наплюе някой! ooooh!
Не съм кой знае какъв почитател на Гали, за да се обръщате точно към мен. Тука непрекъснато се препоръчват астролози - поне около 50 имена има в темата. Защо решихте, че точно аз съм човекът, който ще ви насочи към най-точния избор??? За мен тя е била добър вариант в даден момент и съм останала доволна, това ,че вие не сте - не може да бъде мой проблем!
Напомняте ми на една крайно негативна потребителка, която скоро не съм засичала из форума. Ако си същата, дано вече да си намерила душевен комфорт и да си щастлива!

Причините, поради които са допуснати  неточности могат да са няколко, но аз не мога да ги зная. Главната е, че не ви е бил верен часът на раждане, който сте дали. Бракът е изключително важно събитие във всеки един човешки живот и той се вижда в картата.

Всъщност откъде-накъде си насочвате постинга персонално към мен! Обърнете се към астролога, от който не сте доволни и попитайте нея! Това е единственото умно нещо, което можете да направите, щом искате отговори.

Аз не смятам да си чеша клавиатурата заради някакъв си току-що регистриран анонимник!

# 1 326
Уважаема Greene, това е моят истински профил. Както и сама казах в поста си, регистрирах се с цел да напиша личните си впечатления от Гали.

Не смятам, че излагането на истината е плюене...В крайна сметка имам и хороскопа и брачното ми свидетелство. Абсолютно доказуем е фактът, че Гали не прогнозира правилно и то за много близко бъдеще.

Много ме съмнява часът на раждане да е грешен. Малко е вероятно и мама и регистрите да грешат...Дори и да има разлика 2-3 минути, това не би оправдало разминаване от почти 10 години...

Обърнах се към Вас поради две причини. Първата са Вашите постове от сорта на "гласувам с две ръце за Галина Иванова". Те звучат като думи на баш почитател  Grinning  Втората е доста бруталното Ви изказване за човешката воля, че била достатъчна да решим с какво да намажем филията хляб на закуска...Все едно слушах Гали с този краен фатализъм...

Не съм крайно негативна потребителка. Просто си спомням колко отвратително се почувствах след разговора с Гали. И без това бях в огромна депресия, тя още повече ми сломи. Не искам да се случва същото и с други момичета, които в отчаянието си се обръщат за помощ към подобни личности. Надявам се с поста си да помогна. Ако някой се съмнява, че съм откачена негативистка, че съм друг потребител или пък иска доказателства - ок. Нека ми пише на лични, готова съм да застана с името си и с фактите.

За съжаление много астролози, гледачи и тн. са превърнали мъката на хората в машина за пари, особено онези с фиксираните тарифи. Такъв вид помощ не би трябвало да се оказва срещу определна сума, както и друга дама подчерта в поста си. Би трябвало човек сам да реши колко да дари...

В този ред на мисли най-точните прогнози ми е дала на таро една женичка пенсионерка от Варна, която не се изживява като Господ и не слага тарифи, без големи претенции и помпозности. А относно Гали - в момента, в който се прибера във Варна ще искам направо лична среща. Дано има смелост да застане срещу мен и успее да ми обясни логично как не можа да прочете брак, сключен само 10 месеца след хороскопа. Или просто моята натална карта е неразгадаема  Laughing Laughing Laughing

# 1 327
  • в 1001-та нощ
Остави си данните тук, ние да видим този очевден в картата брак Simple Smile Стана ми интересно Simple Smile  bowuu

# 1 328
В тема от 89 страници и над 1300 постинги си решила, че точно моят избор, трябва да е и твоят?!?. Явно си видяла нещо съществено в това, което съм писала. Защо не си избрала Вотей, след като 80% от мненията за нея били положителни? А си се спряла точно на моето за друг астролог? И сега идваш да ми държиш сметка. На мен??? Нито съм ти правила аз хороскопа, нито съм ти взела пари! Нещо не мога да ти разбера недоволството.

Между другото съм си позволила да спомена Гали на един-два пъти, така като съм споменавала още двама-трима астролози. Помогнала ми е с адекватен съвет и прогноза, точно когато е трябвало. За мои близки също прогнозите й са били точни.

Разбирам, че ректификация не е правена и часът ти не е проверяван. Няма как тогава хороскопът ти да е верен. Не разчитай на паметта на майка ти и на архивите.

И да, дори непрофесионалист може да види предстоящ брак. Стига да е верен часът.

Алена даде добро предложение.

# 1 329
Остави си данните тук, ние да видим този очевден в картата брак Simple Smile Стана ми интересно Simple Smile  bowuu

Здравейте момичета, щом е интересно, няма проблем.

Родена съм на 19.09.1989 във Варна, според мама и регистрите в 20 часа. Мама е доста сигурна, според мен не би могло да има евентуална разлика между това време и първата ми глътка въздух от повече от 2-3 минути. Гали беше казала по скайп, че най-вероятният час е 19 55. Това пък означавало брак не на 34, а на 35-36  Laughing Laughing Laughing

# 1 330

Коригирам.

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 22:36 от Пит

# 1 331
Пит, мисля че си построила грешна карта. Часът е 20,00 т.е. 8 вечерта, а не сутринта.

По принцип трябва да има и аспекти към асц/дсц, управители на 5-ти, 7-ми домове, Вертекс, мидпойнт Слънце/Луна.

Честно да си призная също не бих прогнозирала брак при тези констелации.
По дирекции на слънчевата дъга – дирекционно слънце е подминало върха на 7ми дом преди две години. Ако вземем час 19,55 – преди четири години.
Дирекционно МС е на 2градуса от точен аспект с натална Венера. Т.е. след две години би се случил бракът. Единственият активен дирекционен аспект е на Марс към мидпойнт Слънце/Луна.
По транзити – Уран съвпад с асцендент. Задейства се оста на взаимоотношенията – действително може да се свърже с случайно, неочаквано  запознанство. Юпитер в  секстил Венера (доста широк между другото)– също се свързва с любовни взаимоотношения и сериозна връзка.

Картата има нужда от ректификация. Няма как този час да е точен и да няма аспекти към ъглите.

# 1 332
Права си, редактирах картата.  Peace
Хирон има аспекти в орбис до градус към дирекционни асц/десц.

# 1 333
Калиника, по картата ти аз също смятам, че е нужна ректификация. По дирекции събитието брак би трябвало да е настъпило преди две години, а сега да си бременна или да си родила тази година. Бременна ли си?
По това събитие, часът е 20:11.

# 1 334
  • в 1001-та нощ
Аз родих малкия преди 2г и няколко месеца след това - реших да му видя картата. Бях убедена в един час, случайно в една снимка видях картона му и се оказа, че има голяма разлика между моите спомени и реалността. Хем следих за това. Убедена съм, че на паметта - не може да се разчита, особено в такъв момент, а може и часовникът да не е верен. И също така - в общините все дават кръгъл час - 20:00, 20:30, 21:00 ...

Няколко минути разлика, могат да дадат отклонение в прогнозата с година. А ако са повече ....

Общи условия

Активация на акаунт