Правили ли са ви хороскоп?

• 697 999
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 350
Който иска нека пробва при мен - първа консултация БЕЗПЛАТНО Grinning ,тук,на лични!!!Отговарям на един въпрос (без ректификация).Ей така,да се "пробваме"взаимно! Grinning Grinning Grinning
Титания bouquet в сила ли е предложението?
Здравейте момичета,
Все още е в сила това предложение!Много от вас искат да "погледна"набързо целия личен хороскоп и да кажа нещо,каквото и да било Grinning.Не мога да правя това в този формат.Ще продължа да отговарям
тук,но САМО НА ЕДИН ВЪПРОС!

# 1 351
С известно закъснение/но бях на почивка без интернет/, да благодаря на Титания за бързия, точен и  много близко  повтарящ друга прогноза, отговор на въпрос. След време, обещавам да пиша как са се развили нещата.....но засега, мога да кажа,че много навреме ми дойде потвърждението й. Благодаря!

# 1 352
С известно закъснение/но бях на почивка без интернет/, да благодаря на Титания за бързия, точен и  много близко  повтарящ друга прогноза, отговор на въпрос. След време, обещавам да пиша как са се развили нещата.....но засега, мога да кажа,че много навреме ми дойде потвърждението й. Благодаря!
Hug

# 1 353
  • София
Няколко минути разлика, могат да дадат отклонение в прогнозата с година. А ако са повече ....

Това абсолютно правило ли е, или прогностичното отклонение във времето (година, две, три...) зависи от това какви аспекти се разместват, ако се вземе различен час? Сигурно не го формулирам ясно, но не съм специалист, надявам се да се разбира какво питам и ще съм много благодарна на кратък отговор.  bouquet

Аз имам направени 3 ректификации с доста сериозни отклонения (часовете ми са 13:13, 13:17 и 13:28) и съответно тези 15 минути между първата и последната са сериозна дупка.

Влязох, за да дам отзив за Гали - имам правени при нея 2 хороскопа (партньорски и професионален) + ректификация, за която заплатих отделно по мое настояване, защото при мен, както става ясно по-горе, има неяснота за часа. Гали не знам колко време се е мъчила с ректификацията и дали й е била трудна, но преди да поеме ангажимент да ми изготви хороскопите, ми беше написала, че при мен има указания за даване на неясна информация (нещо в този дух). С другите две астроложки срещата ми беше лична и помня много добре колко се измъчиха и двете и колко много време им отне, за да стигнат до прогноза за часа. Затова за мен лично има резон да се иска отделно ректификация преди прогнозата, особено за случаи като моя, иначе е силно вероятно прогнозите да не са точни.
По същество - хороскопите ми при Гали са във формат "писмен детайлен анализ", без разговор по Скайп, затова нямам идея как се справя с вербалната комуникация, но за мен лично беше глътка свеж въздух да получа изключително систематични писмени хороскопи. Информацията беше поднесена много добре, в никакъв случай, четейки ги, не оставам с впечатление, че това е човек, който трудно облича мислите си в думи (по-назад преди време имаше такова мнение). Също така беше изрядна в писмената си комуникация, сега погледнах - разменили сме над 20 имейла, докато тя ми е изготвяла хороскопите, и във всеки от тях ми е казала нещо ново, включително я попитах дали трябва да се прави отделен хороскоп за аспекти за емиграция и реализация в чужбина, каза, че няма нужда и го включи в професионалния хороскоп. Отговорила е на всеки мой коментар. Бърза, ефективна комуникация и хороскопите бяха изготвени точно в указания срок. Не съм усетила никакъв натиск или недоверие относно това кога ще си получи парите, на мен ми беше написала просто и ясно, че работи с предварителен банков превод, съответно й преведох парите предварително, намирам го за нормално.  Peace Аз всъщност оценявам като плюс, че се долавя професионална "дистанция" между нея и клиента, за мен това беше полезно и отговаряше на нуждите ми в момента - нямах желание тогава да се опитвам да систематизирам информация посред емоционална вихрушка, която неминуемо ме е завъртала винаги при лична среща/консултация очи в очи с астролог, който понякога не умее да скрие собствените си емоции, докато разговаря с клиента.
Относно прогнозите - основните събития все още предстоят, така че трябва да се изчака още, за да се види категорично верни ли са, или не, но пък попаденията относно особености на характера, на работните навици са абсолютно точни. Трудностите, които имам тази година в няколко житейски аспекта, а и в предходните няколко години, също е посочила вярно (хороскопите са правени през 2015 г). Така че искрено се надявам прогнозираното от 2017 нататък да се сбъдне и ако темата е тук още, ще споделя.  Wink

Искам и тук да благодаря на Титания за инициативата и за отговора на въпрос.  bouquet

Късмет на всички, намирането на "точния астролог" никак не е проста работа, както се оказа...

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 14:34 от Klodilia

# 1 354
Няколко минути разлика, могат да дадат отклонение в прогнозата с година. А ако са повече ....
Това абсолютно правило ли е, или прогностичното отклонение във времето (година, две, три...) зависи от това какви аспекти се разместват, ако се вземе различен час? Сигурно не го формулирам ясно, но не съм специалист, надявам се да се разбира какво питам и ще съм много благодарна на кратък отговор.  bouquet

Има се предвид фактът, че градусът на асцендента се сменя на всеки 4 минути, а за да има събитие то той (Асц. и/или МС) трябва да е активиран. Един от най-популярните прогностични методи са дирекциите, при които стъпката е 1 градус = 1 година, т.е. наталните планети и ъгли се местят с един градус всяка година. Ако часът на раждане е сгрешен с повече от 4 минути, естествено, че няма как да се активират осите чрез дирекции и от там идва отклонение в тайминга.

# 1 355
  • в 1001-та нощ
Именно и според мен - във всички случаи е нужна ректификация, защото за мен :"Мама каза ..." - изобщо не е гаранция за точност. Още повече пък, какво е записано в документите на общините.

За мен е недопустимо - астролог да прави прогнози без сам да е ректифицирал, освен, ако не гледа общо и отгоре ...

# 1 356
Има и начини на прогностика и без ректификация,но това е "висш пилотаж" и много малко астролози
ги използват.То и затова АСТРОЛОГИЯТА е НАУКА,която се развива и допълва и дори  "ражда" свои
деца като " хюман дизайн" например.

# 1 357
  • София
Greene, много благодаря за отговора.  bouquet

Алена, съгласна съм с написаното за ректификацията. Да не говорим, че се оказа, че за почти цяло десетилетие дори в ЕСГРАОН няма запис за час на раждане, такива са били книгите в този период. Съответно аз не можах изобщо да проверя в официален регистър (на акта за раждане също няма час).  Tired

# 1 358
Greene, много благодаря за отговора.  bouquet

Алена, съгласна съм с написаното за ректификацията. Да не говорим, че се оказа, че за почти цяло десетилетие дори в ЕСГРАОН няма запис за час на раждане, такива са били книгите в този период. Съответно аз не можах изобщо да проверя в официален регистър (на акта за раждане също няма час).  Tired

Кое е това десетилетие? Да знам има ли шанс да се добера до тази информация  Flutter

# 1 359
  • София
По информация от ЕСГРАОН Пловдив -  за периода 1981-1990 нямало такава графа в книгите, поне според служителката, с която аз разговарях. Не пречи да се опита, все пак не съм общински служител и не мога да знам дали е 100% вярно това.  Peace Мен ме интересуваше само моята година, 1985. Но е факт, че помолих майка ми да попита в друга община (не в Пловдив), в която в момента живее, и оттам служителката също й е казала, че няма такава графа за набор 85.

Друг вариант би бил архивът на болницата, може да се пита и там. В моя случай и това не даде резултат, архивът е унищожен поради смяна на профила на болницата или наводнение/пожар, не помня вече.  Tired

Zai4eee, опитай, преди да се откажеш.  Wink

# 1 360
Момичета, ако се възползвате от безплатния въпрос, нека той да бъде един Simple Smile

# 1 361
  • ES
Фул Муун и ти ли предлагаш отговор на един въпрос?

# 1 362
Писах по-горе, че се включвам в експеримента  Simple Smile

# 1 363
Само да кажа, че и Full_Moon потвърди част от прогнозата, която Титания/и друг астролог, преди това/ ми направи. Има леки, но незначителни  различия във времето в което да предприема конкретно действие.......Надявам се да съм на линия след време  и да мога да потвърдя, дали прогнозите са били верни .

# 1 364
Писах по-горе, че се включвам в експеримента  Simple Smile
Охо!Добре дошла в АСТРОРАБОТИЛНИЦАТА!Аз ще се възползвам от това! Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт