Правили ли са ви хороскоп?

• 697 896
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 380
Абенима едно Раче което се  навърта ама Simple Smile

За това вече се прави прогностика, не е достатъчно само по наталната карта да се гледа. Но наблюдавай какво се случва в обкръжението ти в периода около средата на август, дали ще има нещо интересно.

# 1 381
Здравейте момичета, чета ви от доста време, с голям интерес. Въобще темата Астрология ми е много интересна, но като гледам вашите знания, аз направо съм дори не и начинаещ. Последните постове на bulgari_bs ме притесниха сериозно. Аз също съм със Сатурн с седми дом. Правила съм си хороскоп при Вотей и ми е споменавала че семейство ще създам на по късен етап в живота си. Та ако имате желание, ще се радвам да дадете насоки относно тази част от хороскопа ми (брак и деца) Simple Smile Благодаря ви предварително.  bouquet  bouquet  bouquet

http://prikachi.com/images.php?images/548/8858548k.png

# 1 382
Здравейте момичета, чета ви от доста време, с голям интерес. Въобще темата Астрология ми е много интересна, но като гледам вашите знания, аз направо съм дори не и начинаещ. Последните постове на bulgari_bs ме притесниха сериозно. Аз също съм със Сатурн с седми дом. Правила съм си хороскоп при Вотей и ми е споменавала че семейство ще създам на по късен етап в живота си. Та ако имате желание, ще се радвам да дадете насоки относно тази част от хороскопа ми (брак и деца) Simple Smile Благодаря ви предварително.  bouquet  bouquet  bouquet

http://prikachi.com/images.php?images/548/8858548k.png

леле не искам да се чувствам виновна  Cry

# 1 383
Абенима едно Раче което се  навърта ама Simple Smile

За това вече се прави прогностика, не е достатъчно само по наталната карта да се гледа. Но наблюдавай какво се случва в обкръжението ти в периода около средата на август, дали ще има нещо интересно.

ще наблюдавам Simple Smile С този "Рак" на този етап малко са ни объркани отношенията!:) Хем се разбирам с водни знаци,ноо този ми лази по нервната система понякога  Mr. Green Mr. Green но ние сме в начална фаза още

# 1 384
  • Пловдив
Може човек никога да не се омъжи,може да се разведе, да остане вдовец/ца или просто да се ожени/омъжи за доста по-възрастен или дори вдовец....не знам ноо май ми играе сечено този Сатурн  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green нещо! хах !  Пък  едно  малко "Рачее" обикаля около мен хах  Wink Качвам натална карта,ще се радвам ако някой сподели мнение!Благодаря ви предварително! bouquet bouquet bouquet

http://prikachi.com/images.php?images/859/8856859Q.gif

Здравей,

не се притеснявай от твоя Сатурн в 7 ми дом и не забравяй, че ако беше написано в картата и се знаеше предварително дали ще се ожениш, ще имаш деца, ще овдовееш, ще ти се провали бизнеса или каквото и да е събитие, това би обезсмислило живота на всеки човек на тази Земя. В картата са отразени енергии, енергиите се изразяват посредством способности или предизвикателства в една или друга област, а не в конкретни събития. Твоята свободна воля решава как да използва тези енергии и ти ковеш съдбата си, с всеки твой избор, с всяка твоя мисъл, с цялостната ти нагласа, привличаща хора и събития, които отразяват едни или други ТВОИ аспекти.

Ако те интересува конкретното Раче, какви са вашите ПОТЕНЦИАЛИ (не съдби!), вероятностите за развитие на отношенията ви, ще се наложи да напишеш тук рождените си данни, както и неговите и не се притеснявай, че нечий час на раждане не е точен или дори неизвестен, само кажи доколко си сигурна в часа и толкова. Също така, ще се наложи да напишеш датата, на която сте се запознали и установили физически контакт за пръв път, като ръкостискане например. Тази дата е рождената дата на вашето запознанство и играе ключова роля за развитието на отношенията ви.

Ако ли пък вече сте имали интимен контакт, датата, на която сте правили любов за пръв път, е дори по-решаваща от датата на запознанството за развитието на връзката ви.

За да мога да ти дам каквато информация искаш, ще се наложи да си издадеш рождената дата, иначе няма как да стане Simple Smile. Аз ще си въведа всички данни в моя софтуер и ще си гледам мои карти, не тази, която си постнала.

Оставям решението на теб.

Поздрави!

# 1 385
Здравейте на всички, съжалявам че се хващам за последното мнение, но пиша от телефона и ми е трудно Sad
Правила съм си хороскоп при А.Вотей, при Илиана Магерова, при Даниела, при Анелия от Пловдив... не мога да разбера как всички познават с точност кариерното ми развитие, но за личния ми живот 0, имате ли идея защо се получава така?

Благодаря на Титания Hug от форума за отговора на хорарния ми въпрос, но развитие все още няма Sad

# 1 386
Здравейте на всички, съжалявам че се хващам за последното мнение, но пиша от телефона и ми е трудно Sad
Правила съм си хороскоп при А.Вотей, при Илиана Магерова, при Даниела, при Анелия от Пловдив... не мога да разбера как всички познават с точност кариерното ми развитие, но за личния ми живот 0, имате ли идея защо се получава така?

Благодаря на Титания Hug от форума за отговора на хорарния ми въпрос, но развитие все още няма Sad
Не съм го гледала като хорарен,а в перспектива Simple Smile,така,че нещата ще се случат,когато трябва Simple Smile Simple Smile Simple Smile.

# 1 387

Не съм го гледала като хорарен,а в перспектива Simple Smile,така,че нещата ще се случат,когато трябва Simple Smile Simple Smile Simple Smile.

Аааа, благодаря Simple Smile просто вече 5 години се чудя кога Simple Smile

# 1 388
  • София
93 страници изчетох #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

И все още не мога да взема решение към кой астролог да се насоча. Обадих се на Адриана Вотей, каза ми ако не е спешно да и се обадя в средата на октомври че имала много да пише, иначе ми даде координати на Илиана Магерова.

И сега?
За И.М не срещнах много сведения но, и малкото бяха противоречиви. Към кого да се насоча? Поне в София да бъде...

Иначе с Филип Филипов от Варна съм говорила за подробен хороскоп с разчитане на място поне 3-4 часа, ми каза сума в зависимост от въпросите, между 250-350лв.

# 1 389
  • София
Ахахаха, 350 лева, добре Joy.

Не съм била при Магерова и не мога да дам обратна връзка, за Вотей съм писала, макар към днешна дата да съм с няколко наум и за нея. Защо като начало не попиташ някое от момичетата в темата, Титания, например?

# 1 390
Филип Филипов не е изперкал леко, с извинение. И много насериозно се взел. От него чакам час за хосроскоп от две години  Mr. Green, но пък за сметка на това ми е фен във ФБ и ми лайква профилните снимки редовно. При това той има повече опит в глобални прогнози.

Но сериозно - цена  за хороскоп 300-350 лв! Апостол Апостолов май и той така се беше оценил високо  Laughing

Забава.

В другата те нахоках  Laughing, в тази ще те похваля  Wink Чела си.

Иди при Магерова. Добра е. Приличен хороскоп, за прилична цена. Препоръчвам я.

Аз скоро хороскп няма да си правя. Имам запаси много. Но следя Хули Леонис. Ако пак ми избият камбанките за хороскоп при него ще е Simple Smile

# 1 391
Ако не държиш да е в София, бих препоръчала моя астролог. Консултацията при нея е около 2-3 часа и включва разчитане на натална карта, прогноза за следващата година и отговор на всякакви въпроси. "Ходила" съм сигурно при десетина астролози и се радвам, че най-накрая намерих моя. Heart Eyes

# 1 392
Барелина, сподели за твоя астролог.Интересува ме Grinning Име, цена...

# 1 393
  • София
Благодаря Ви за отговорите.

Аз не очаквам някакви отговори от астролога от типа на ясновидство "ще живееш 90 години, ще имаш 3 деца, ще се ожениш догодина за богат чужденец... ", не. Аз имам нужда от насока, достатъчно самоанализирам живота си, себе си и събитията, но в следствие от много емотивно интензивни(неприятно) събития в последните 2 години съм, метафорично казано "в мъгла" относно "какво и как от тук нататък?"
Може би и някакво обяснение астрологично или кармично (знам ли) за вече случилите се неща...

Барелина, твоят астролог къде се намира, жена ли е?

# 1 394
Ахахаха, 350 лева, добре Joy.

Не съм била при Магерова и не мога да дам обратна връзка, за Вотей съм писала, макар към днешна дата да съм с няколко наум и за нея. Защо като начало не попиташ някое от момичетата в темата, Титания, например?
Рафида  bouquet.Все още съм на линия .

Общи условия

Активация на акаунт