Правили ли са ви хороскоп?

• 697 876
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 395
Благодаря Ви за отговорите.

Аз не очаквам някакви отговори от астролога от типа на ясновидство "ще живееш 90 години, ще имаш 3 деца, ще се ожениш догодина за богат чужденец... ", не. Аз имам нужда от насока, достатъчно самоанализирам живота си, себе си и събитията, но в следствие от много емотивно интензивни(неприятно) събития в последните 2 години съм, метафорично казано "в мъгла" относно "какво и как от тук нататък?"
Може би и някакво обяснение астрологично или кармично (знам ли) за вече случилите се неща...

Барелина, твоят астролог къде се намира, жена ли е?

Може би сте от най-засегнатите сега подвижни знаци или имате планетни струпвания в някой от тях.
Разбира се,че сериозните въпроси изискват и сериозни отговори Peace Simple Smile.

[/quote]

# 1 396
Лина, все едно аз съм го написала! Ще ти пиша на ЛС.

# 1 397
  • При децата ми
Барелина, сподели за твоя астролог.Интересува ме Grinning Име, цена...

Мен също ме интересува? Simple Smile

# 1 398
  • в 1001-та нощ
Затова, като се започне нещо да се казва - се казва до край. Или не се казва нищо в публичното пространство, а на човека се пише на лични  Peace

# 1 399
Момичета, пишете ми на ЛС за инфо и координати.

# 1 400
Затова, като се започне нещо да се казва - се казва до край. Или не се казва нищо в публичното пространство, а на човека се пише на лични  Peace

аПсолютно.  Peace

От 93 страници стана ясно, че няма категорично мнение за читав астролог.
Като ни зачекна любопитството, Барелинке, моля сподели с всички ни за дамата/господина.
Той едва ли ще има нещо против.  Wink

# 1 401
Довечера ще пиша по-подробно. Координатите и не са в интернет и затова не мисля, че е коректно да ги напиша тук, без да съм я питала. Peace Възрастна жена е и живее в Гърция.

За астролозите съм забелязала, че положението е горе долу идентично с лекарите. За всеки има както положителни, така и отрицателни мнения. Всеки трябва да намери своя.

# 1 402
  • София
Имам един въпрос понеже никога не са ми правили хороскоп и не знам как изглежда - възможно ли е хороскопът да бъде за всеки ден в продължение на една година? Може ли да се изчисли чак с такава точност и подробност за всеки ден - за какво да внимавам, какви хора и места да избягвам, дни подходящи за любов и пари? Това последното ми звучи ок, ама другите неща  Thinking

# 1 403

На 100% подкрепям Алена!

Като прочета "моя....(все тая  какво - доктор, астролог, психолог...каквото ще да е), но  ще пиша на лични" и се започва 10 реда - може ли и на мен.  И е тъпо като цяло.

Или пишете на лични и не зачеквайте темата, или говорете с имена.

# 1 404
Имам един въпрос понеже никога не са ми правили хороскоп и не знам как изглежда - възможно ли е хороскопът да бъде за всеки ден в продължение на една година?

Това ще са минимум 365 страници, ако се ограничим само с по една страница прогноза за всеки ден. Астролозите не винаги успяват да познаят месеца на събитието и да предупредят клиента, за точния ден да не говорим. В повечето случаи познаваемостта винаги е по-висока пост фактум, т.е. след като дадено събитие вече се е случило и търсим астрологичните предпоставки за него. И пост мортем също - трудно може да се прогнозира и предотврати смъртта, но след като някой човек се е споминал, все ще се намерят причините.

# 1 405
Може човек никога да не се омъжи,може да се разведе, да остане вдовец/ца или просто да се ожени/омъжи за доста по-възрастен или дори вдовец....не знам ноо май ми играе сечено този Сатурн  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green нещо! хах !  Пък  едно  малко "Рачее" обикаля около мен хах  Wink Качвам натална карта,ще се радвам ако някой сподели мнение!Благодаря ви предварително! bouquet bouquet bouquet

http://prikachi.com/images.php?images/859/8856859Q.gif

Здравей,

не се притеснявай от твоя Сатурн в 7 ми дом и не забравяй, че ако беше написано в картата и се знаеше предварително дали ще се ожениш, ще имаш деца, ще овдовееш, ще ти се провали бизнеса или каквото и да е събитие, това би обезсмислило живота на всеки човек на тази Земя. В картата са отразени енергии, енергиите се изразяват посредством способности или предизвикателства в една или друга област, а не в конкретни събития. Твоята свободна воля решава как да използва тези енергии и ти ковеш съдбата си, с всеки твой избор, с всяка твоя мисъл, с цялостната ти нагласа, привличаща хора и събития, които отразяват едни или други ТВОИ аспекти.

Ако те интересува конкретното Раче, какви са вашите ПОТЕНЦИАЛИ (не съдби!), вероятностите за развитие на отношенията ви, ще се наложи да напишеш тук рождените си данни, както и неговите и не се притеснявай, че нечий час на раждане не е точен или дори неизвестен, само кажи доколко си сигурна в часа и толкова. Също така, ще се наложи да напишеш датата, на която сте се запознали и установили физически контакт за пръв път, като ръкостискане например. Тази дата е рождената дата на вашето запознанство и играе ключова роля за развитието на отношенията ви.

Ако ли пък вече сте имали интимен контакт, датата, на която сте правили любов за пръв път, е дори по-решаваща от датата на запознанството за развитието на връзката ви.

За да мога да ти дам каквато информация искаш, ще се наложи да си издадеш рождената дата, иначе няма как да стане Simple Smile. Аз ще си въведа всички данни в моя софтуер и ще си гледам мои карти, не тази, която си постнала.

Оставям решението на теб.

Поздрави!

Супер!Много ти благодаря за написаните думи!Ще ти пратя на лично инфото Simple Smile Ще ми е интересно и ще се радвам много!   bouquet За съжаление не успявам, често да влизам тук ноо пуста му работа!!Огромно Благодаря!

# 1 406
Аз си запазих час при Иво Йорданов. Не си знам часа на раждане. Моля, дайте идеи какви дати ще му трябват за ректификацията за да си ги нося на листче  bouquet

# 1 407
Ще му трябват датите на всички важни събития от живота ти. Кои ще избере да ползва той ще реши, но все пак ето ориентировъчно какво да си приготвиш:

*раждане на брат/сестра
*сключване на брак (развод)
*раждане на деца
*злополуки, операции, сериозни заболявания и влизане в болница
*(развод  на родители)
*смърт на близки хора
*излизане/живот в чужбина

# 1 408
Здравейте и от мен again  Grinning след като изчетох на ново почти цялата тема  Mr. Green реших да си направя хороскоп при Галя Астро  Wink Прочетох хубави отзиви за нея и за  много други разбира се .Разбрах,че  тя конкретно се занимава с индийска астрология-или греша? Тъй като искам да е в писмен вариант  се спрях на нея !Имам желание и при Вотей  ,но просто нямам възможността да отида лично или  да осъществя скайп връзка,защото работното ми време е много плаващо ,не съм в Бг и...  Cry отпадна като вариант за сега!

Рибешката ми душа е страшно нетърпелива и любопитна  понякога  Mr. Green Laughing да разбере всичко  Mr. Green което на практика няма как да се случи  Rolling Eyes ,но  въпреки това пак го искам!!  Grinning Grinning

Не знам от зодията ли ми е това от какво е....но на моменти искам всичко да е точно ясно и тн.. ахах
 зодия Риби-асцендент Близаци- страшна комбинация май!
 Бях си постнала тук наталната карта преди седмица  и  искам да Благодаря на всички съфорумци-който откликнаха на моята молба тогава  и  за отделеното време разбира се! 
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 1 409
  • Бургас
ами ще чакаме отзиви после

Общи условия

Активация на акаунт