Правили ли са ви хороскоп?

• 697 865
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 410
ами ще чакаме отзиви после

да ще споделя  Peace

# 1 411
  • При децата ми
Булгари, а можеш ли да споделиш на лични каква е цената за изготвянето на хороскоп?

Изобщо може ли тези, който са си правили хороскоп да кажат как ориентировъчно вървят цените?

# 1 412
Аз съм си правила през 2009 г. при Вотей. Цената тогава беше 80 лв.

# 1 413
Идвам с благодарност към Full_Moon, която отговори с голяма точност на мой въпрос.Въпроса беше свързан със закупуването на жилище, като  Full_Moon каза, че до ноември ще изберем и закупим.Е, вече мога да се похваля, че сделката е финализирана. Grinning

# 1 414
Изобщо може ли тези, който са си правили хороскоп да кажат как ориентировъчно вървят цените?

Между 50 и 150 средно Simple Smile

# 1 415
Някой да е ходил при Кристина Сунгарска скоро? Мненията за нея са от преди няколко години и ако някой има актуална информация за нея да каже. Simple Smile

# 1 416
Идвам с благодарност към Full_Moon, която отговори с голяма точност на мой въпрос.Въпроса беше свързан със закупуването на жилище, като  Full_Moon каза, че до ноември ще изберем и закупим.Е, вече мога да се похваля, че сделката е финализирана. Grinning

Радвам се за вас, Екатерина  Hug

# 1 417
Булгари, а можеш ли да споделиш на лични каква е цената за изготвянето на хороскоп?

не знам колко ще е още.Ще споделя като ми го изготвят.В сайта на Галя видях цени но не знам дали са актуални.Нека някой който е правил скоро при нея да сподели.Аз ще мога чак след 15- дни Simple Smile

# 1 418
Full moon не отговори на запитването ми на ЛС, за което много съжалявам.
За Гали има много инфо в самата тема.

# 1 419
Възможно е да съм пропуснала някой. В това няма тенденциозност и нека никой не се чувства обиден, а да ми напомни   Peace

# 1 420

Въздържам се от коментар за Гали , но всички които сме имали контакт с нея сме с негативно мнение ... помислете си преди да си дадете парите напразно ... Все пак сме хора , които търсят надежда , а не човек да ви обере парите ...

# 1 421
Оо хах аз преди бях чела положителни коментари не знам.То доволни и недоволни винаги ще има принципно  Simple Smile .Не знам защо така се спрях на нея изведнъж.. За Вотей също четох дорби отзиви,но въпроса е там,че аз искам хороскопа да е в писмен вариант.Не съм в Бг и нямам много време за скайп.Може би и това ме подтикна да се спра на Галя.Ако някой знае наистина астролог който ще ми е от полза нека сподели.Аз четох четох ноо освен Вотей май... Simple Smile Благодаря предварително

# 1 422

Въздържам се от коментар за Гали , но всички които сме имали контакт с нея сме с негативно мнение ... помислете си преди да си дадете парите напразно ... Все пак сме хора , които търсят надежда , а не човек да ви обере парите ...

Аз съм доволна от Гали. Досега
 нито веднъж не ме е подвела . Правя си хороскоп всяка година при нея както и при Вотей.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 09:15 от dob1

# 1 423

Радвам се за вас, Екатерина  Hug

Отново много благодаря  bouquet  Hug Heart Eyes

# 1 424
Оо хах аз преди бях чела положителни коментари не знам.То доволни и недоволни винаги ще има принципно  Simple Smile .Не знам защо така се спрях на нея изведнъж.. За Вотей също четох дорби отзиви,но въпроса е там,че аз искам хороскопа да е в писмен вариант.Не съм в Бг и нямам много време за скайп.Може би и това ме подтикна да се спра на Галя.Ако някой знае наистина астролог който ще ми е от полза нека сподели.Аз четох четох ноо освен Вотей май... Simple Smile Благодаря предварително

Ами не четете достатъчно. Аз също НЕ бих ти препоръчала Гали. Два пъти съм правила хороскоп при нея.

Ти държиш на писмен хороскоп, и не знам дали всички се занимават с това, защото е много по-трудоемко. Погледни сайта на Хули Леонис.

Общи условия

Активация на акаунт