Правили ли са ви хороскоп?

• 697 868
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 425
Оо хах аз преди бях чела положителни коментари не знам.То доволни и недоволни винаги ще има принципно  Simple Smile .Не знам защо така се спрях на нея изведнъж.. За Вотей също четох дорби отзиви,но въпроса е там,че аз искам хороскопа да е в писмен вариант.Не съм в Бг и нямам много време за скайп.Може би и това ме подтикна да се спра на Галя.Ако някой знае наистина астролог който ще ми е от полза нека сподели.Аз четох четох ноо освен Вотей май... Simple Smile Благодаря предварително

Ами не четете достатъчно. Аз също НЕ бих ти препоръчала Гали. Два пъти съм правила хороскоп при нея.

Ти държиш на писмен хороскоп, и не знам дали всички се занимават с това, защото е много по-трудоемко. Погледни сайта на Хули Леонис.   

Да в писмен го искам определено по възможност.Ще погледна и неговият сайт.Благодаря

# 1 426
  • София
Самсара, би ли споделила защо не препоръчваш Гали, ако имаш възможност? Не ти допадна отношението й ли (по-назад по-голямата част от мненията бяха предимно в тази посока), прогностиката или друга част от анализа не е била точна?
Аз също се замислям за Хули Леонис от известно време, но няма обявени цени на сайта и това някак ме спира, не ми се пише запитване само с цел 'колко струва', макар че самият Хули явно е преценил, че това е съвсем в реда на нещата.
Все още имам голямо желание да се консултирам с Вотей (макар че и за нея се изписа какво ли не), но не знам кога и дали ще се случи, предвид последните отзиви, че пренасочва почти всички поради заетост.

# 1 427
  • в 1001-та нощ
Не е коректно да няма цени  Peace Ясно е, че не е сирене на килограм - да отрежеш и претеглиш, но все пак ....

# 1 428
Самсара, би ли споделила защо не препоръчваш Гали, ако имаш възможност? Не ти допадна отношението й ли (по-назад по-голямата част от мненията бяха предимно в тази посока), прогностиката или друга част от анализа не е била точна?
Аз също се замислям за Хули Леонис от известно време, но няма обявени цени на сайта и това някак ме спира, не ми се пише запитване само с цел 'колко струва', макар че самият Хули явно е преценил, че това е съвсем в реда на нещата.
Все още имам голямо желание да се консултирам с Вотей (макар че и за нея се изписа какво ли не), но не знам кога и дали ще се случи, предвид последните отзиви, че пренасочва почти всички поради заетост.

И мен ме интересува Simple Smile  Аз искам да  си направя хороскоп,но не искам да бъде като копи пейст от някой сайт,или  да ми се описва характера само и неща от този сорт.Ако Гали ги прави такива..няма смисъл.

# 1 429
  • София
Не е коректно да няма цени  Peace Ясно е, че не е сирене на килограм - да отрежеш и претеглиш, но все пак ....
Аленка, точно.  Peace Не ми се влиза в кореспонденция в стил 'колко ви струват червените чушки', макар че това значи, че сигурно не съм достатъчно мотивирана просто.  Laughing Wink

Bulgari_bs, относно Гали мога да дам отзив за услугата 'писмен детайлен анализ' на определена житейска сфера - при нея не е само психологически портрет - има го и това, но има и прогностика напред във времето, като при мен не е само за 1-2 години по-напред, а за по-големи отрязъци време. Цените на различните анализи са описани в сайта.

Дали обаче ще останеш доволна няма как да гарантирам.  Peace То намирането на добър за разбиранията и нуждите на човека астролог се оказва доста сложна задача.

# 1 430
Ако Гали ги прави такива..няма смисъл.

Гали не прави копи-пейст анализи, а доколкото знам, кара по същество и по темата, която си задал. Без отплесване в други посоки и психоделични мистерии, което вероятно създава впечатление за лаконичност, за по-сух и дистанциран подход. За устните ѝ консултации по скайп нямам впечатления, може би не се получава синхрон с клиента при вербална комуникация. В писмената част е добра и конкретна. Но вероятно не пише захаросани есета от по 30-50 страници всяко. В един астрологичен анализ е важен синтезът на всички фактори, а не общи приказки на килограм. Веднъж от любопитство си бях поръчала прогностичен годишен хороскоп при една не особено известна астроложка, член на БАА, получих копи-пейст материали, но и цената не беше висока. Не беше разгледала дори годишната слънчева революция, имаше само копирани отнякъде стандартни описания на текущите и предстоящи транзити, вероятно от някоя книжка. По наталната карта - никакви попадения, сякаш беше гледала за друг човек, не успях да се разпозная. Но и аз тогава не се сетих да посоча някоя по-приоритетна тема, за да видя дали ще има повече прецизност и конкретика. Беше обща годишна прогноза и съответно получих само описание на планетни аспекти. По това може да се разпознае един некомпетентен анализ - изброяване на аспекти, знаци, домове, астрологични позиции, без да могат да се синтезират в едно свързано цяло и от тях да се сглоби анализ или прогноза по същество.

# 1 431
Аз съм писала на Хули със запитване за цените на отделните хороскопи - скъпички са. Докато се чудех дали да ги отделя тези пари, прочетох коментар, че и при него има много копи-пейст и се отказах.
Веднъж звънях на Илияна. Толкова грубо ме отряза, че била заета и щяла после да ми върне обаждането, което така и не направи, че тотално се отказах от това някой да ми прави хороскоп. И сама си се образовам. Може да е бавно, но поне е сигурно. И се научаваш.

# 1 432
Искам да изкажа най-голяма благодарност към full_moon от форума и Илиана Магерова, които абсолютно точно познаха отговора на моят въпрос, колкото и да не ми хареса той, бяха прави! Благодаря!

# 1 433
Аленка, точно.  Peace Не ми се влиза в кореспонденция в стил 'колко ви струват червените чушки', макар че това значи, че сигурно не съм достатъчно мотивирана просто.  Laughing Wink

Bulgari_bs, относно Гали мога да дам отзив за услугата 'писмен детайлен анализ' на определена житейска сфера - при нея не е само психологически портрет - има го и това, но има и прогностика напред във времето, като при мен не е само за 1-2 години по-напред, а за по-големи отрязъци време. Цените на различните анализи са описани в сайта.

Дали обаче ще останеш доволна няма как да гарантирам.  Peace То намирането на добър за разбиранията и нуждите на човека астролог се оказва доста сложна задача.

Благодаря ти за отговора,както и на другите който отговориха Simple Smile Да аз искам точно такъв анализ който ти си си правила. Напълно наясно съм че няма как всички да сме доволни от дадени астролози.В крайна сметка очакванията на всеки са различни.За Гали напред в темата бях чела мн добри отзиви. Аз през  2009 2010 ли беше си правих при Анелия Лечева- да ви кажа честно  доста копи пейст имаше , но и цената не беше голяма.Но какво ми направи впечатление в хороскопа беше писала майка ми да внимава със здравето (примерно 2012 година)  и през същата нищо не се случи,а на следващата или по следващата я оперираха по спешност!!  А за мен до сега трябваше вече дете да имам 😂😂😂😂😂 и пол беше споеменала тогава. Което ме озадачи тогава. Та имаше някой попадения.Но за брак и деца .. просто се разминаха нещата според нейната прогноза 😂😂 дъщеря ми трябваше да е на 2 хах Simple Smile

# 1 434
За Хули леонис принципно не се хабете-всяка една от вас по-напредналите е по-добра от него. Peace С точна прогностика не се наема.Мисля ,че даже е говорил по тази тема,изгледайте клиповете в сайта му.Ценат 80лв. за час.След това оставаш с усещане ,че си дал парите на вятъра...Тук таме те впечатлява с някакви проблясъци,но ако си в очакване на най-същественото няма как да стане...
Вотей към днешна дата 120лв.но си заслужава отвсякъде.КОнкретика,точна прогностика.НО тази заетост-голям проблем да я дочакаш,ако изобщо е възможно.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 09:08 от otlunatadoyupiter

# 1 435
  • ES
...
Вотей към днешна дата 120лв.но си заслужава отвсякъде.КОнкретика,точна прогностика.НО тази заетост-голям проблем да я дочакаш,ако изобщо е възможно.

А позна ли ти всичко?

# 1 436
Много ви се моля стига с тази Гали , за тези които разбират от астрология, Нептун управител 10-ти дом , ми транзитираше на върха на МЦ , според нея объркване на личния живот ... излишно е да казвам , че ставаше въпрос за работата ми и то измами на работното място и тотален хаос и объркване... така, че си правете изводи за ''професионализма''.

# 1 437

Аз съм писала в темата защо не препоръчвам Гали. Доста е неприятна е за комуникация, и в прогностиката не я бива въобще, ако въобще мога да кажа,ч е е правила прогностика при мен, а само пълнеж и мънкане  в рамките на един час. И ректификации не може да прави Simple Smile За разлика от две години между 1 и 2 ми хороскоп  при нея имам 2 различни часа с разлика от 10 минути.

Но пък Илияна ми излиза много точна в някои събития. Към момента нейните прогнози и хороскопи са най-точни. Просто имам база за сравнение между няколко направени хороскопа при различни астролози и поне при мен, нейните са с най-голяма точност.

Тросната е Илияна понякога по телефона Simple Smile, знам, и Вотей е дръпната, даже много повече от Илияна.

Защо така с Хули Леонис? Значи е повече медийна звезда. Жалко.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 17:26 от Самсара

# 1 438
Да,за жалост за Хули така... Peace Явно  наистна малко са истинските и вече е ясно кои са.Да не се подлъгваме по медийните изяви. Peace
А за Антоанета Георгиева някакво мнение-някой да си е правил хороскоп при нея?Изглежда много приятна жена.Като плюс отчитам:не е дръпната,не е сопната поне. За Вотей е ясно- най-знаещата,можещата и най-точнаата и конкретната.Без да звучи като хвалебстввие,макар така да излиза... Mr. Green

# 1 439
Да,за жалост за Хули така... Peace Явно  наистна малко са истинските и вече е ясно кои са.Да не се подлъгваме по медийните изяви. Peace
А за Антоанета Георгиева някакво мнение-някой да си е правил хороскоп при нея?Изглежда много приятна жена.Като плюс отчитам:не е дръпната,не е сопната поне. За Вотей е ясно- най-знаещата,можещата и най-точнаата и конкретната.Без да звучи като хвалебстввие,макар така да излиза... Mr. Green
За Антоанета Георгиева мога да кажа, че е много симпатична и добронамерена, но за жалост прогнозите и са пълна нула. Абсолютно никаква познаваемост при мен, казвам го от дистанцията на времето, бях при нея преди две години и нищо от нещата, които ми прогнозира не се случиха.

Общи условия

Активация на акаунт