Правили ли са ви хороскоп?

• 698 025
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 455
  • При децата ми

Т.е. казвам датата и двата часа /както в моя случай часовете се разминават/ и астролога работи и по двата часа, който аз давам?

# 1 456
Хриспа, съобщаваш всички важни дати  - раждане на по-малки братя или сестри, брак/ развод, раждане на деца, сериозни заболявания и операции, злополуки, смърт в семейството ...и т.п.
Казваш и всички известни ти часове на раждане - от ЕСГРАОН, от мама ...  Peace
Астрологът прави уточнение на градусите на куспидите на домовете по датите на събитията.  Peace

# 1 457
  • При децата ми
Ясно, благодаря! Peace

# 1 458
  • София
Да,за жалост за Хули така... Peace Явно  наистна малко са истинските и вече е ясно кои са.Да не се подлъгваме по медийните изяви. Peace
А за Антоанета Георгиева някакво мнение-някой да си е правил хороскоп при нея?Изглежда много приятна жена.Като плюс отчитам:не е дръпната,не е сопната поне. За Вотей е ясно- най-знаещата,можещата и най-точнаата и конкретната.Без да звучи като хвалебстввие,макар така да излиза... Mr. Green
За Антоанета Георгиева мога да кажа, че е много симпатична и добронамерена, но за жалост прогнозите и са пълна нула. Абсолютно никаква познаваемост при мен, казвам го от дистанцията на времето, бях при нея преди две години и нищо от нещата, които ми прогнозира не се случиха.

Консултирала съм се с Антоанета Георгиева 3 пъти. Защото си мислех, че проблема е в мен. Абсолютно никаква познаваемост в нито една от сферите които разгледахме нито във годишната прогностика. Иначе е много възпитана и любезна. Но ако уважава труда си на астролог - няма да прави хороскопи без точен час на раждане.

# 1 459
Кеne, благодаря за отзива.Странно и по-рано четох подобни мнения.Но тя нали води и курсове по астрология към Московска академия? А Московска уж се спряга за най-добрата школа.

# 1 460
  • София
Аз точно затова си мислех, че е много добра. Но най-много ме разочарова това,че не уважава себе си и професията си. Не е сериозно да работиш без ректификация. Жената която ми я препоръча също е много разочарована и при нея тя има 0 познаваемост. А тя ми я препоръча защото беше сигурна в прогнозите че ще се случат. Също така всеки труд се заплаща, а при нея хороскопа струва 35 лв. което вече ми говори и за това колко търсен астролог е.

# 1 461
35лв.към днешна дата ли или преди колко време? И за колко време консултация?

# 1 462
Който иска нека пробва при мен - първа консултация БЕЗПЛАТНО Grinning ,тук,на лични!!!Отговарям на един въпрос (без ректификация).Ей така,да се "пробваме"взаимно! Grinning Grinning Grinning
Титания bouquet в сила ли е предложението?
Здравейте момичета,
Все още е в сила това предложение!Много от вас искат да "погледна"набързо целия личен хороскоп и да кажа нещо,каквото и да било Grinning.Не мога да правя това в този формат.Ще продължа да отговарям
тук,но САМО НА ЕДИН ВЪПРОС!
Благодаря за доверието на всички,които се обърнаха към мен bouquet.Точно 74 на брой момичета
от БГ-Мама!Ще продължа да отговарям безплатно на един въпрос ,защото ми е приятно Simple Smile.Но , до
края на м. септември няма да съм в "наличност" Grinning. Затова от 01.10. пак ще мога да отговарям на въпросите ви.

# 1 463
  • София
35лв.към днешна дата ли или преди колко време? И за колко време консултация?
Цената е към 2015 г., за 15 - 20 мин. но не защото това е ограничението на Антоанета Георгиева а защото аз трябваше да и вадя думите буквално насила. Имам чувството, че тя се притеснява повече от колкото клиента.

После като си коментирахме със моите приятелки те ми казаха че и при тях разговорът вървял много трудно и зорлем издържали по 15 минути консултация. А едната от тях е толкова приказлива, че и стената може да накара да и проговори. Представи си за каква консултация става въпрос.

# 1 464
Здравейте, писах на Антоанета Георгиева, но получих e-mail че пощата й е невалидна... писах й във facebook и сега чакам.. Simple Smile ще споделя отзиви, ако успея да я открия.

# 1 465
  • София
Здравейте, писах на Антоанета Георгиева, но получих e-mail че пощата й е невалидна... писах й във facebook и сега чакам.. Simple Smile ще споделя отзиви, ако успея да я открия.
Имам и телефона, никога не съм се свързвала с нея по е-мейл или фейсбук.

# 1 466
Имам и телефона, никога не съм се свързвала с нея по е-мейл или фейсбук.

Писах Ви на лично Simple Smile

# 1 467
Някой има ли впечатления от Мишел Никлева или Николета Йохансен? Simple Smile  newsm78

# 1 468
Някой има ли впечатления от Мишел Никлева или Николета Йохансен? Simple Smile  newsm78

В моят случай Николета Йохансен имаше 0% познаваемост Simple Smile

# 1 469

В моят случай Николета Йохансен имаше 0% познаваемост Simple Smile

Аз писах на Мишел и получих отговор, че не работи писмено, а ти праща анкета ( ректификация ) с въпроси и тарифата й е 150 лв.

Общи условия

Активация на акаунт