Правили ли са ви хороскоп?

• 698 032
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Някой беше попитал по-горе за Кристина Сунгарска. Има ли някаква прясна информация за нея?

# 1 471
Някой знае ли дали Вотей скоро ще е в София? Simple Smile

# 1 472
Здравейте момичета,
Отдавна следя тази тема.Интересно е тук  bouquetИ реших да споделя как се разви правенето
на моя хороскоп.От 1993 г.следях ветникарските писания на една астроложка ( в женски вестници),
защото "познаваше" за моята зодия,но без да изпитвам потребност от лична консултация.Много по-
късно.,събитията ме срещнаха лично с нея,защото тогава наистина бях на кръстопът.Тъй
като тя е от  "старата" школа,записа целия ни разговор на аудиокасета.От тогава съм слушала касетата само още веднъж.Тогава ми помогна,по скоро в психически план,без да ми каже ТОЧНО какво
да правя.Следващите две години я питах разни неща,но честно да си призная,нищо не ми остана в главата.Изведнъж, в някакъв момент я помолих да ми преподава астрология,но тя ми каза,че няма време за това и ме препрати към нейната преподавателка.Оказа се,че точно в този момент тя започва нов курс за начинаещи.Интересно,нали?!!Та, веднъж за 50лв.( при горепосочената астроложка,с която
станахме приятелки),втори път 200лв (в началото на курса,при преподавателката ми ),трети път (по
време на курса ,при дама ,която се споменава тук на 63 страница,отново 200лв) и все нещо не ми
достигаше,защото исках някой да ми каже АБСОЛЮТНО ТОЧНО какво да правя.Е,това не се случи.
Сега вече знам защо не съм получила точни отговори.Разбира се,има и въпроси,които изискват точ-
ни отговори,що се отнася за срок,за отрязък от време,за определен момент.
Някъде тук,във форума писах,че всеки един от нас,който търси астроконсултации трябва да попадне
на "своя"си астролог.Но това е доста трудна работа и много "финансовоемка" Simple Smile.Това е като да гле-
даш книга,която те е заинтересувала от самото заглавие,но за да я прочетеш,трябва да си я купиш.
И понякога следва разочарование - съдържанието не съответства нито на заглавието,нито на очакванията.Но вече сме си купили книгата,дали сме известна сума и тя си е вечно наша.Така е и с
избора на астролог - не сме доволни,дали сме си парите,но пък личното впечатление можем да спо-
делим.Но пък,представете си и другата ситуация - попадате на астролог,който обръща живота ви
на 180 градуса,тръгвате по начертания ви път,освобождавате се от неволи,чувствате се жив и успя-
вате да се съвземете. И това е станало срещу някаква дребна сума - какво ще кажете за това?
Та... това е - понякога вселената или кармата не позволяват да получим отговор на определен въпрос,защото не му е дошло времето за това.

# 1 473
Титания, браво!  Peace

Много смислен пост. И дълбоко преживяна опитност и осъзнатост. Peace Личи си високото ниво на осъзнатост на душата и правилно разбрания смисъл на живот тук на Земята. Heart Eyes

# 1 474
Титания, браво!  Peace

Много смислен пост. И дълбоко преживяна опитност и осъзнатост. Peace Личи си високото ниво на осъзнатост на душата и правилно разбрания смисъл на живот тук на Земята. Heart Eyes
Изключително много и искрено ти благодаря за тези думи bouquet.Исках да споделя това,защото
винаги всеки от нас намира това,което търси и животът ще му го поднесе в определения момент.Понякога е по-трудно и по-дълго във времето,отколкото ни се иска.Но трябва да го търсим. bouquet

# 1 475
И аз ти Благодаря за споделянето! Има кой да го разбере и оцени,бъди сигурна. Hug bouquet Hug

# 1 476
И аз ти Благодаря за споделянето! Има кой да го разбере и оцени,бъди сигурна. Hug bouquet Hug

Мнението ви за хората, които няма как да посочат реална дата (ден) и час на раждане ?

Смислено ли е прибягването до ректификация или е отнесена величина ?

Питам сериозно, моля без съвети да попитат майка си или общината, защото това би отклонило темата от реалния въпрос.

Като чуя мненията ви, ще споделя защо питам.

# 1 477
Смислено е!!!

# 1 478

Мнението ви за хората, които няма как да посочат реална дата (ден) и час на раждане ?

Без дата как ще се направи ректификация? Това е НЕпрофесионално. Но ако някой желае да хвърля боб и да върти кристална топка, защо пък не.  Simple Smile

Някои профи астролози и без ориентировъчен час отказват да ректифицират, трябва да има поне някакъв часови интервал с относителна степен на вероятност.

В античността подходът е бил друг, понеже тогава на астролог не е ходил всеки желаещ, затова се е наричало "царска наука". И хороскопи са се изготвяли само за по-изтъкнати и овластени хора, управници. Та, при напълно неизвестен час на раждане, се е използвала хорарна (часова) карта и се е тълкувала като радикс, доколкото знам. Но и подходът към тълкуването е бил друг, няма нищо общо със сегашния.

Разбира се, има случаи, когато не само часът, а и датата е под въпрос. Например при по-старото поколение, особено ако са раждани в малко населено място (село).

Ако става въпрос за осиновено дете, там също е много сложно. Понякога рождените данни умишлено се променят. Датата може да остане същата, но при часа ще има промени или ще остане неизвестен. Познавам такива случаи. Осиновено дете не само със сменени имена, а и с променена дата на раждане, часът е неизвестен.

Но нито надеждна прогноза може да се направи без ректификация, нито правилен прочит на наталния хороскоп. Особено от съвременен астролог, тъй като повечето фини експертни техники са останали изгубени във времето, не са стигнали до нас.

Всичко зависи от астролога. Ако иска да гушне едни пари, ще ректифицира и без дата.

# 1 479
  • Sofia
... Но пък, представете си и другата ситуация - попадате на астролог, който обръща живота ви на 180 градуса, тръгвате по начертания ви път, освобождавате се от неволи, чувствате се жив и успявате да се съвземете. И това е станало срещу някаква дребна сума - какво ще кажете за това? Та... това е - понякога вселената или кармата не позволяват да получим отговор на определен въпрос, защото не му е дошло времето за това.

Титания,
При мен се случи гореописаното от теб през 2009 г. Моят астролог, а по-късно и моят учител по астрология, при който се обучавах, д-р Петър Найденов, не само ме изцери по изключително важен за мен проблем /който не успявах да реша години наред, а не е като да не съм търсила помощ за него.../, но и тласна живота ми в нова, по-добра посока. Така че онези 60 лв., които дадох тогава за консултацията с него, са едни от най-смислено похарчените пари в живота ми досега.

Благодаря ти, че написа поста си  Hug

# 1 480
[

Ако става въпрос за осиновено дете, там също е много сложно. Понякога рождените данни умишлено се променят. Датата може да остане същата, но при часа ще има промени или ще остане неизвестен. Познавам такива случаи. Осиновено дете не само със сменени имена, а и с променена дата на раждане, часът е неизвестен.
[/quote]

Имах такъв случай и интересното беше,че клиентът също бе осиновил дете с абсолютно точни данни,
което помогна за ректификацията датата на раждане на осиновителя.Беше трудно,но с общи усилия с друга колежка успяхме да стигнем до резултат.

# 1 481
Да ректифицираш липсваща дата на раждане е изключително трудоемко занимание и се получава едно налучкване, никога не можеш да бъдеш сигурен в крайния резултат. Но ако има начин впоследствие да се получи потвърждение - ок, иначе остава малко под въпрос, ненадеждно. Ако не могат да се открият никакви доказателства, ще остане сянка на съмнение. Но пък има и спомагателни техники, може да се използва енергийно махало.  Simple Smile

# 1 482
Да ректифицираш липсваща дата на раждане е изключително трудоемко занимание и се получава едно налучкване, никога не можеш да бъдеш сигурен в крайния резултат. Но ако има начин впоследствие да се получи потвърждение - ок, иначе остава малко под въпрос, ненадеждно. Ако не могат да се открият никакви доказателства, ще остане сянка на съмнение. Но пък има и спомагателни техники, може да се използва енергийно махало.  Simple Smile

При мен преди години беше използвано енергийно махало, но не мисля, че беше точно.

Не бях сигурна в часа си на раждане, но имах диапазон от 1 час и едната астроложка, при която бях, използва подобно махало, да "усети" дали часа на раждане се приближава повече към единия или другия час, за който се съмнявахме.

Да, но години по-късно аз реших да отида в болницата, в която съм родена, подадох си молба да извадят архивите, ,защото ми казаха, че само в тази болница се пазят до 100 години и открих, че часа ми на раждане съвпада с този, който и майка ми казваше.  Peace Не на 100%, но тя беше най-близо.

А, въпросното махало, показа 1 час по-рано.

Използвам часа, който ми е даден от болницата, защото смятам, че е точен и имам доста попадения.  Peace

Даже и с направена ректификация, няма как човек да е сигурен на 100%.
Има хора, които са били при 2-3 астролози, съответно имат и 2-3 часа, което обърква още повече.

# 1 483
За махалото малко се пошегувах, относно използването му за ректификация. Не предполагах, че звуча толкова сериозно.  Peace

Ама те наистина ли го използват? Не мога да повярвам, а уж го рекох на шега.

Извинявай, че те подведох. Но пък научих нещо интересно.

# 1 484
За махалото малко се пошегувах, относно използването му за ректификация. Не предполагах, че звуча толкова сериозно.  Peace

Ама на мен сериозно са ми го правили това  Laughing

Иначе аз споделих опит, защото ми се е случвало  Blush

Общи условия

Активация на акаунт