Правили ли са ви хороскоп?

• 700 546
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 650
Мен също ме гложди въпроса, защо астролога ми каза да не се омъжвам до 30г. възраст?

Вероятно гледат Сатурн и предстоящите му трудни транзити или дирекции. Ти какво имаш в седми дом? Имаш ли Слънце, Луна или Венера в напрегнат аспект със Сатурн?

# 1 651
Сега си погледнах транзитите в периода, когато с партньора ми заживяхме заедно. Сатурн в точен съвпад с Асцендента, Уран в точен съвпад с Десцендента.
Относно брака, ние нямаме такъв, макар, че аз искам. Венера и Меркурий са ми в съвпад в 7-ми дом (но ретроградни), като само Меркурий прави тригон със Сатурн (3 дом), а само Венера - секстил с Юпитер (5 дом). Управителят на 7-ми дом (Нептун) е в 4-ти и квадратира и Венера и Меркурий. Явно от там идва забавянето (или неосъществяването) на сключване на брак.

# 1 652
  • в 1001-та нощ
Мен също ме гложди въпроса, защо астролога ми каза да не се омъжвам до 30г. възраст?
Можело да живея на семейни начела , но да не подписвам, в същото време сигурно съм щяла да се омъжа, но аз каквото съм решила,тези неща не са ли маркирани събития?

Не малко "астролози" препоръчват брак след сатурновия възврат, затова насочват към подпис след 30г - не, че картата го изисква  Peace

# 1 653
  • Sofia
С предстоящата 2017 се чудя - има ли истина в общите насоки за зодиите? Или всичко е индивидуално? Кои са късметлиите (зодии) догодина?

# 1 654
Общите насоки са валидни дотолкова, доколкото всички родени със Слънце в еди кой си зодиакален знак ще са повлияни от конкретни бавни транзити, но това се случва в различен контекст, в зависимост от индивидуалния хороскоп. Но освен Слънце в хороскопа има други съставни части.

# 1 655
С колкото и астролози да съм говорила досега, всички са ми казвали да не сключвам брак до 30  Peace

При мен Сатурн и Уран са в съвпад в 4Д, Сатурн е У5.
Нептун е У7, намира се в 5Д.

Съвпада на Сатурн и Уран от 4, квадратира Слънцето в 7.

Предполагам, че от там идва "забраната".  Peace

# 1 656
В друга епоха живеем, навремето да сключиш брак на 24-25 се е смятало за късно, а на 40 е било преклонна възраст.

# 1 657
Абсолютно.

Майка ми ми е разправяла как нейна братовчедка се е омъжила на 25 и хората са я одумвали колко късно и как била стара мома  Shocked

# 1 658
При някои етнически групи или в по-затворени еснафски общности и на 16 може да си "стара мома", но времената и нравите се менят.  Simple Smile

# 1 659
  • Пловдив
Малко в страни от темата, но в да ги кажем западните страни (Германия, Австрия) в момента се смята за нормално за жените да скрючват брак след 30 даже към 32-33, а за мъжете над 35. Като смятат, че това е много добър вариант, тъй като човек е могъл да изживее всичко (да се изучи, да направи някаква кариера и съответно да си поживее малко) и след толва пълноценно да се отдаде на семейния живот.

P.S Ако поста не е по темата може администратора да го изтрие Simple Smile

# 1 660

Вероятно гледат Сатурн и предстоящите му трудни транзити или дирекции. Ти какво имаш в седми дом? Имаш ли Слънце, Луна или Венера в напрегнат аспект със Сатурн?

Здравейте и от мен! Честита Коледа на патерици!Бъдете живи и здрави!
По темата и аз да се включа 😉 и на мен ми е любопитно за този Сатурн 😂 поради факта,че и аз съм със Сатурн в 7 дом! Марс и Сатурн в 7 дом в квадратури в опозиция към  Слънце,Луна!  Уран и той в 7Д !!Въобще май е манджа с грозде при мен!! 😁 За хубаво или лошо!!
- интересна ми е астрологията,влече ме може би защото съм си и  зодия Риба 😁 голямо любопитство ме гризе понякога!
- а отностно връзките там вече не ми се говори ,но явно си оказва влияние този Сатурн! Трудно се случват нещата при мен Simple Smile а ми е време вече 😁

# 1 661
Аз си гледам моята карта, но не мога да разбера, може ли да нямам нищо в този дом? На последната ми консултация, астроложката ми каза, развод, няма да се размина само с един мъж, че и с двама дори.

# 1 662
На последната ми консултация, астроложката ми каза, развод, няма да се размина само с един мъж, че и с двама дори.

Толкова категорично ли отсъждат? Някоя неомъжена може бая да се филмира. На мен пък ми е интересно колко от такива астроложки са с успешни бракове и без разводи.  Sunglasses

# 1 663
Искам да попитам в астрологията може ли да се разграничи сключен блак и съжителство на семейни начала? Има ли точно определени аспекти,  които да са категорични?

При брак би трябвало да бъде засегнат и 9 дом и/или неговия управител, заради юридическото му оформяне.

# 1 664
На последната ми консултация, астроложката ми каза, развод, няма да се размина само с един мъж, че и с двама дори.

Толкова категорично ли отсъждат? Някоя неомъжена може бая да се филмира. На мен пък ми е интересно колко от такива астроложки са с успешни бракове и без разводи.  Sunglasses
Joy За едно 25годишно момиче може да бъде шок и най-вероятно хич няма да иска да се жени..

Общи условия

Активация на акаунт