Правили ли са ви хороскоп?

• 700 550
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 740

Относно точните дати на събития (за ректификация) - трябва ли да е ДД/ММ/ГГГГ или месеца и годината на въпросното събитие са достатъчни?

С каквато информация разполагаш. Най-добре ще е с дата, ако се помни. Но месецът и годината също вършат работа.

# 1 741
Мен за ректификацията ме питаха за годината и дали събитието е преди или след РД ми ден.

# 1 742
Мен за ректификацията ме питаха за годината и дали събитието е преди или след РД ми ден.

За да знаят в кой солар да го търсят или по коя профекция.

# 1 743
Привет! Дойде време и аз да дам своя отзив за Илиана Магерова. При мен по-голямата част от  консултацията премина в правене на ректификация. Направи я доста прецизно, бях изброила доста голям брой събития.  По отношение на прогностиката - има голяма познаваемост, описа много точно развитието на въпроса, който ме вълнуваше. Посочи няколко месеца, които според нея бяха особено важни, като относно тях имаше малки разминавания. Държа се изключително любезно, приятелски, не си пестеше обясненията и усилията, както някои астролози. Доволна съм и бих я препоръчала.

# 1 744
Привет! Дойде време и аз да дам своя отзив за Илиана Магерова. При мен по-голямата част от  консултацията премина в правене на ректификация. Направи я доста прецизно, бях изброила доста голям брой събития.  По отношение на прогностиката - има голяма познаваемост, описа много точно развитието на въпроса, който ме вълнуваше. Посочи няколко месеца, които според нея бяха особено важни, като относно тях имаше малки разминавания. Държа се изключително любезно, приятелски, не си пестеше обясненията и усилията, както някои астролози. Доволна съм и бих я препоръчала.

Вие сега ли бяхте на консултация или тя отдавна е минала и нещата са се случили така както Илияна е прогнозирала?

# 1 745
Бях миналата година през Април при нея и тя прогнозира, че движение по основния въпрос, който ме вълнуваше,  ще има през декември 2016 г.

# 1 746
Здравейте.
Някой може ли да ми каже какви са цените при Оксана?

# 1 747
Бях миналата година през Април при нея и тя прогнозира, че движение по основния въпрос, който ме вълнуваше,  ще има през декември 2016 г.
Благодаря за отговора, радвам се че правилно е прогнозирала.

# 1 748
  • Scotland
Правила съм си хороскоп при Силва Дончева,за 80 лв. Мисля,че си заслужава парите. Стоях повече от два часа при нея,за да ми обясни всичко много подробно. Всичко казано до този момент излезе вярно.Аз дори помолих да знам за смъртта си,колкото и да не ѝ се искаше да ми казва.

# 1 749
А за смъртта какво казва? Определя продължителността на живота или при какви обстоятелства ще настъпи смъртта, какъв тип смърт е предопределен?

Ама те и парите за толкова труд не са много, не е солидна трицифрена сума.

# 1 750
  • Scotland
Аз настоявах да знам дали ще доживея да видя децата си пораснали,а тя каза,че дори внуци ще видя поотраснали  Praynig И исках да знам дали ще се мъча много,та ми каза,че най-вероятно ще е бърза смърт  Joy

# 1 751
В наталната карта може да се види дали човек ще има лош край или относително лека смърт. Но малко хора се интересуват.

# 1 752
Силва Дончева говори с удоволствие за смърт и тежки болести. Тя не чака човек много-много да я подканва, за да се разприказва на тази тема.  За хора, които никога не са посещавали астролог, категорично не я препоръчвам. Тя не прави ректификация и това води до грешни прогнози. По-лошото е, че човек може да остане наистина травмиран, получавайки апокалиптичните й прогнози за смърт, болести и нещастия до девето коляно!

# 1 753
Силва Дончева говори с удоволствие за смърт и тежки болести.

Много странно, уж е дъновистка. Гледах едно клипче с нея и ми направи приятно впечатление. Но това все пак не е разговор с директен клиент, а интервю пред камера. Има различен подход, има търговска политика при всеки астролог. Някои при жив контакт могат да бъдат доста арогантни и неприятни като държане, но с клиентите си са изключително мили и възпитани. Защото се плаща.

# 1 754
  • Scotland
Напротив,аз останах много доволна и наистина се наложи да настоявам за смъртта. Каза ми много хубави неща. Доста добре ме описа като характер. Говори ми за децата и съпруга ми без да иска допълнително пари,а доста се разрови из техните хороскопи. Всичко,което ми каза по месеци се случи с голяма точност.

Общи условия

Активация на акаунт