Правили ли са ви хороскоп?

• 699 436
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 565
Да, разбирам, значи с право съм прекратила контакт с астроложката, която точно с мнението си раждането, внесе огромен смут в душата и ми причини рана, която все още лекувам.

# 2 566
Имам правена ректификация от И.Магерова и Д.Кожухаров .И при двамата часа на раждане е един и същ.

# 2 567
Бях чела някакви материали, мисля че на Левин бяха, не си спомням вече, че има няколко вида раждане и ги дели по стихиите - въздушно, огнено, земно и водно. Имал рактификация, която се различавала с повече от час от записаното в регистрите. Родовата дейност на майката била спряла и точно тогава се било включило съзнанието. Тоест може да сте вдишали въздух в 10,48 ч. примерно, но работещата за вас карта да е за 10.00 ч. Нямам нужния опит, за да преценя доколко резонно е това. Оспамихме темата, за което се извинявам!

# 2 568
Имам правена ректификация от И.Магерова и Д.Кожухаров .И при двамата часа на раждане е един и същ.
Кожухаров ми допадна като излъчване. Как протече консултацията при него?

# 2 569
И при двамата часа на раждане е един и същ.

Браво, това да се чува, че няма разминаване между различните версии.

Катеричке, нищо не сте оспамили. Това е важна информация за хора, които търсят такъв тип услуги. Според мен трябва да са наясно и да имат някаква представа, така ще могат да отсяват зърното от плявата сред огромния брой всякакви астролози у нас.

# 2 570
  • София
Извинете, може ли някой да сподели мнение за Хули Леонис? Наскоро да е ходил? Благодаря

# 2 571
  • София
Не е спам горното, за такива като мен, които не разбират колкото Вас е хубаво като се впускате в малко повече подробности.
Иначе относно точния час за раждане, аз го запомних, защото виждах часовника, разликата на децата беше 2 минути...по-късо сестрите ми дадоха листче и бяха записали за двете деца час с 20 минути по-късно.
А аз по-специално търся за съпруга ми за професионална ориентация хороскоп, видях няколко предложение назад и накрая ще се спра на някой Simple Smile

# 2 572
Момичета, Кожухаров ректифицира по метода Везните на Хермес. Стана ми много интересно. Иска ми само вероятен диапазон на раждане и източника на информация. Някой запознат ли е с метода? Е, нямам предвид да ми изнасяте уроци за техниката, а какъв му е принципа на работа?
Иначе цената е 40 лв. за ректификация и 40 лв. за хороскоп. Бих казал, че цената е повече от добра

# 2 573
Пиши после дали си доволна. И аз имам нужда от точен час, защото до сега никой те успя да го нагласи.  Вероятно, за това прогнозите не се случват. 

# 2 574
Везните на Хермес са метод, за който Sotis беше писала преди време, защото и аз бях питала.
По разбраното от отговора, тогава останах с убеждението, че не са достатъчно надежден и точен метод.

Ето, намерих публикацията, от съседната тема е Simple Smile

Везните на Хермес са антична техника, но това е неточен метод, ориентировъчен. Не може с него да се цепи минутата, определя се само ориентировъчният интервал. Другото е домификация "дом = знак", считано от изгряващия знак.

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 10:49 от Катерица

# 2 575
Везните на Хермес е античен метод и трябва наистина да си запознат с всички детайли, за да излезе сравнително точна ректификацията. По начина, по който се прилага от повечето модерни астролози, не е достатъчен. Има някакви тънкости, които не знаем, те са посочени в античните книги. За Кожухаров не знам, може би прави нещо допълнително към тази техника. Методът е приложим, когато часът на раждане е неизвестен или е в голям интервал от време. За минутни ректификации според мен е безполезен, там се работи по съвсем друг начин. На мен този метод ми е давал отклонение от 25 минути от точен, вече проверен час.

# 2 576
Една и съща ректификация при два астролога.Хороскопите  съвсем различни!

# 2 577
Като начин на разглеждане ли имаш предвид? Ами да, напълно възможно. Работят по различни системи и астрологични школи.

# 2 578
Везните на Хермес е античен метод и трябва наистина да си запознат с всички детайли, за да излезе сравнително точна ректификацията. По начина, по който се прилага от повечето модерни астролози, не е достатъчен. Има някакви тънкости, които не знаем, те са посочени в античните книги. За Кожухаров не знам, може би прави нещо допълнително към тази техника. Методът е приложим, когато часът на раждане е неизвестен или е в голям интервал от време. За минутни ректификации според мен е безполезен, там се работи по съвсем друг начин. На мен този метод ми е давал отклонение от 25 минути от точен, вече проверен час.
Вероятно, защото друго момиче посочи, че ректификацията от него и от Магерова била съвпадала, което си е доста точно. Може би не му се е искало да влиза в подробности. Пък и той не написа, че не му трябва интервал, напротив изрично подчерта, че трябва да посоча интервал от време и източника на информация - майка, родилен дом, явно има и нещо друго.

# 2 579
Като начин на разглеждане ли имаш предвид? Ами да, напълно възможно. Работят по различни системи и астрологични школи.
  На кой трябва да повярвам и е направен правилен хороскоп?

Общи условия

Активация на акаунт