Велико Търново и региона се гласи за среща-гореща

• 16 145
  • 298
  •   1
Отговори
# 105

За среща в 10.00 и аз съм готова.
Peace

# 106
  • Велико Търново
Е-хе, чудесни сте  Hug Май наистина времето за среща е било дошло  Peace
Аз ще дойда в събота в Неделя, но ще бъде след 10. Надявам се, че бързо ще ви разпозная  Flutter

# 107
хайде - 10ч на 04.07. в сладкарница Неделя - явно това е горе - долу най-удобният час за повечето...

Ще се опитаме и ние да дойдем. Ако вали - на втория етаж също може - все ще помогнем на мамите с колички, а по-големите дечица ще може да се възползват от детския кът....
Хайде - стягайте снахите, приглаждайте момците, че среща-гореща се задава в почивния ден Simple Smile

Последни уточнения - утре!

bouquet

# 108
Е най накрая може да се похвалим с час и място за среща.Всъщност аз незнам дали ще дойда newsm78 но ще се радвам ако успея. Blush

# 109
  • Велико Търново
Е най накрая може да се похвалим с час и място за среща.Всъщност аз незнам дали ще дойда newsm78 но ще се радвам ако успея. Blush

Туй -то Mr. GreenАз мислех с тебе да се водим Blush
Аз ще дойда с малката циганка Mr. Green

# 110
Айде от мен да мине щом ще се водим идвам.Казвай къде и в колко да те чакам. Laughing

# 111
  • велико търново
И мен ме запишете с двете мадами в сладкарницата.

# 112
Ураааа, най-накрая среща! Да, ама не и за мен, все още не знам-Никол от снощи буха една кашлица, днес и без това сме на профилактични прегледи и за двамата и ще се лекуваме....За сега, мацки, съм пас, зависи как ще е положението....Дано да не вали, да дойдем поне с Калоян...., а пък Ники  да се гледат с тати....Но ако е вирусно-забравете, няма да рискувам да разболея някои от вас и дечицата....Щастлива мама и Сиска, най-много да ви срещна по пътя... Simple Smile(ако дойдем.....)За сега от мен една голяяяяма  Hug!

# 113
 Понеже давам на заето леко...днес Кокича става на 6 месеца, да ви почерпя.. Simple Smile

# 114
  • пяната на дните

И от мен почерпка, за малкото ми цвете Flowers Sunflower

# 115
Здравейте,мами, моля някоя раждала в Горна със секцио да каже как е, каква упойка ползват, как протича самата операция. Предстои ми да раждам скоро, може би със секцио, а незнам какво ме чака. Питам за Горна, защото първото си дете родих там и второто искам да е там. Благодаря ви предварително.

# 116
  • Велико Търново
Аз май ще съм и с мъж  Flutter Някой друг  Rolling Eyes ? Че иначе може и да ме зареже като види 10 майки с 15 деца  Whistling

# 117
моя ще си седи в къщи. Mr. Green

# 118
Никол е само с кашлица, няма нищо сериозно, поне така ми каза лекарката, иначе мадамата е станал а20кг и е 115см.Коксъна е наддал доста-вече сме 72см и 8.930кг....Малииии, а пък аз се притеснявах, защото напоследък не си пие млякото.... Simple Smile
Утре ще дойдем с Калоянчо, тати ще си останат вкъщи с Никол...Питах го дали иска да дойде, но то било все едно аз да отидa на среща на фен-клуба на Liverpool... Joy(макар че ако ме поканят - няма да откажа.....)
Това е мацки от нас! До утре в 10 и дано да е снас времето!

# 119
Гадно ooooh! Утре в 9 го дават да вали.  umbrellaДано до 10 да спре.Ей момичета а ако вали какво правим    33uu

Общи условия

Активация на акаунт