Велико Търново и региона се гласи за среща-гореща

• 16 160
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
на Каза миа 2.Но ако има по хубаво място ще го направя там.
Май за първи път разискваме тоя въпрос Mr. Green

псУлютно Mr. Green

Сега сериозно-май само това отговаря на твоите изисквания.Или нещо в Арбанаси/имам нещо предвид,ако решиш пиши на скайп/.

Мама Верче,тортата е невероятна.Аз още като я видях мислех да питам къде си я поръчвала.Страхотна е!

# 151
  • някъде там
от мен един леко тъп въпрос но къде е тва Каза миа 2  newsm78

понеже Ема ще се пробва да ходи на ясла от Август съм в мисленка дали е нужно да и давам нещо подсилващо, вие давали ли сте нещо и какво ?

понеже пропуснах срещата в Неделя, ако има желаещи за следваща среща съм насреща, най-удобно за мен лично е след 13 когато Ема спи че да мога да си кажа 2-3 приказки с хората, иначе все щурее на някъде е освен ако не се е заиграла сериозно с някое дете  Mr. Green

# 152
  • Велико Търново
iva.vt, бой ще ядеш, за какво натрапване говориш, другия път обезателно с нас!

Egisihora, естествено, че може, нямам против да съм гара разпределителна  Peace

# 153
Привет!

И аз не успях да се класирам за тази среща, но съм кандидат за втора. Simple Smile

Рени, Каза Миа 2 е пицарията под КАТ. Wink От която между другото напоследък съм безкрайно разочарована - е може ли, кажете ми, да работят уж от 7, а като отидем в 10 със Симона тъкмо започват да мият, разкалват терена колкото си щеш и после се сърдят, че детето нанасяло кал!!! ooooh! Shocked Ми да си гледат работата. Crossing Arms

Лека нощ.  bouquet

# 154
  • някъде там
Дес  Hug аз пък си мислех, че тази пицария е Мама Миа 2 /срещу пожарната, която е/, не им се връзвай на персонала кат разкалват ще чистят пак, не е виновно детето за другия път и Ема може да и помага  Wink

# 155
Така за следващата среща ако е в събота добре,но в неделя заминавам за Сливен.Ако искате когато и да е но да я направим  във време удобно на повечето.Оф какво ли мъча да разсъждавам doh
Избираме място newsm41 и час и готово Drunk smile3546 lalalala

П.п.Поста ми е пълен с грешки ooooh!

# 156
здравейте майчета,вчера имах случайна среща със siska79 и влизам да й се похваля с цели 2 зъбчета на малкия мушмокор tooth явно заради това за били леко странните неща за които ти споменах вчера,цункай куклите от мен  bouquet

simona_stoyanova Мони вчера бях в парка,и те видях Rolling Eyes ама до като се усетя да дойда до пейката и ти офейка newsm78
чак от кафето мернах гордостта на Валери Rolling Eyes ама той протяга ли се...протяга...

до нови срещи Hug и другия път веднага ще идвам като те видя,че ти изчезваш мистериозно,като в "Матрицата"  newsm62

# 157
 Ехеее, Бейби Мони, няма 4 месеца и вече си имате 2 зъбчета!!! Направо ме разби!  #Crazy Браво на детенце! Дано леко се появяват и следващите.  Peace

Моята лигла все гледа да напъха нещо в устата, ама май сме далеч от зъбоникненето  Thinking

Щастлива мама, за кръчме с детски кът не се сещам, но в парка Марно поле отвориха една пицарийка, която на мен много ми допада - на открито е, няма коли, обслужването досега е било перфектно (за пръв път от много време ми казват "добре дошли" и "пак заповядайте"  bowuu), а и мисля, че име 1-2 надуваеми замъчета (малки, безплатни за гости на заведението). Иначе Сиска79 е права, че в Арбанаси има тук-таме местенца за подобен род тържества. Последно ходихме в Севастократор с моарейн и беше хубаво. Минусите му бяха, че беше адски тясно за количките и духаше доста силно - иначе мелбите са екстра  Peace

Мама Верче, страхотен празник сте си спретнали! Поздравления   bouquet

Да не пропусна да поздравя и Верте за празника на нейната малка-голяма госпожица  Hug

Слънчев ден на всички!

# 158
За заведение с детски кът препоръчвам Джурасик в парк Габровски. Имат си люлки с пързалка, надуваем замък, количка с монетки и разбира се не лош парк "под носа"  Grinning
От Kasa mia 2 и аз съм мнооого разочарована, количките им с монетки вече два пъти ми гълтаха левчетата, развали ли са качеството на пиците, но най-лошото, което се случи миналата седмица е на надуваемото чудо вътре. Съоражението не беше добре надуто и Ради пропадна до земята и едва да излезе от образувалата се дупка, а за капак докато се измъкваше и се зъби стъкалце в ръчичката.  #Cussing outБях бясна, момичето което събираше парите не знае кое е собственика. Управителя на ресторанта беше абсолютно незаинтересован . Скоро няма да стъпя там. #2gunfire

Да се похвалим и ние имаме си зъб .

# 159
  • Велико Търново
Добро утро!

Мони,да са му честити първите зъбета на сладкия Тео.
Да кажа,че Мони е една малка сладурана,а Тео голям сладур.
Ще ги нацелувам като се събудят.

Весе,аз разбрах,че Щастлива мама Mr. Green търси заведение в което да заведе родата и ако може и детски кът да има Crazy та в този ред Джурасик не ми се вижда подходящо Blush

Това с Рада е ужасно неприятно Sad

Хубав ден от мен!

# 160
Усещам раздвижване сред мамите.... Mr. Green и все повече жедлания за срещи-горещи....Бързам да приключа с багажите и днес към обед заминаваме за моренцето....Още не знам как ще се оправя и двете фъстъчета, но не се предавам, достатъчн о съм луда...  Joy
Честити зъбчета на baby_moni, както и на Egishora..  :love, на мама Верче-да вземем вече на теб да поръчваме торти за дребосъчетата..., супер е!, на iva.vt-едно конско и от мен, ще ти дам аз едно натрапване.... box rotfImbo Two HeartsАко съм забравила някой-извинете ме! До скоро!

# 161
момичета,благодаря ви за топлото приемане,вече мога да се похваля,че и аз познавам някой от търновския форум Rolling Eyes

# 162
  • някъде там
ние следобед ще щуреем из парка на Триъгълника, ако има желаещи  Hug

# 163
Момичета, продавам столче за кола 0-13 кг, което може да се ползва и като кошница, става в летен и в зимен вариант. Спешно ми е! newsm17
Пишете ми на лични ако някой прояви интерес

# 164

Дайте ми идея за ник,че Сиска се скъса да ме бъзика.
Сисе чакам твоето предложение с интерес Laughing

Общи условия

Активация на акаунт