Велико Търново и региона се гласи за среща-гореща

• 16 155
  • 298
  •   1
Отговори
# 165

Дайте ми идея за ник,че Сиска се скъса да ме бъзика.
Сисе чакам твоето предложение с интерес Laughing
Според мен Щастлива мама си е супер!!!

# 166
Здравейте момичетааа    Hug   

baby_moni  - ха добре дошла тука   Hug  ами ти защо не се обаждаш ,като си в парка ??? 
ама ти ме смая с тия зъби - лелеле  ooooh!  Честито    Hug    / той и моя изпада в едни нервни състояния - дали са зъби   newsm78  /
той освен ,че се протяга ами и иска все седнал да стой - нищо ,че е още като пияно детето   hahaha  олюлява се наляво надясно   Crazy 

Веси - честито и на вас   Hug 

Дайте ми идея за ник,че Сиска се скъса да ме бъзика.
Сисе чакам твоето предложение с интерес Laughing
Според мен Щастлива мама си е супер!!!

и на мен ми харесва     Peace   Peace    Peace

iva.vt - ами бой???  Joy

хайде лека и мека от мен   Hug

# 167
Трябва да зарежа някъде Mr. Green,днес и аз ходих в парка.Косето беше много доволен Peace,само не знам как ще издържа финаносово ако всеки път ми къса по един чифт гащи на пързалката.

# 168
Трябва да зарежа някъде Mr. Green,днес и аз ходих в парка.Косето беше много доволен Peace,само не знам как ще издържа финаносово ако всеки път ми къса по един чифт гащи на пързалката.

ние да стягаме портофейлите от сега ooooh! Mr. Green

Мони аз бях с куп майчета в кафето в парка,преди това бяхме на ортопед,реших да се разходя и да му купя шапчища,ето го и резултата   

сега остава само хубаво да се покажат зъбките,и вече ще минаваме на луканка tooth
ние на 27 сме на консултация,вие кога сте записани? newsm78

лека от нас Hug

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 22:43 от baby_moni

# 169
реших да се разходя и да му купя шапчища,ето го и резултата   

Хаха ние имаме същата. Laughing

# 170
Baby_moni - ами аз нали съм си отвеяна - нищо не съм видяла   Rolling Eyes  шапката ви е супер   Peace  аз на Валерчо не му слагам шапка сега,че с тази коса му е достатъчно топло,остава и шапка да му сложа - пък и нали трябва да си показваме гривата   Mr. Green

днес май ще се излиза късно   Rolling Eyes   

хайде по едно кафе от мен ,нищо че вече е обяд   Wink 

# 171
Айде пак аз   Crazy   

с добра новина - 3des е родила момиченце - Сияна - 3,200кг   

Да й е жива и здрава и много,много да я радва и дарява с усмивки    bouquet    bouquet    bouquet

# 172
Ние имахме рожден ден на скоро и го правихме в Каза Мия 2.  Децата се нащуряха ама хич не съм доволна от обслужването. И цените са едни надути в сравнение с др пицарии. Ние най  си харесваме онази в парка на триъгълниа, че сега ми изхвръкна от акъла как се казваше. Ама за съжаление през лятото не искат да правят детски рожденни дни там.

# 173
Ние имахме рожден ден на скоро и го правихме в Каза Мия 2.  Децата се нащуряха ама хич не съм доволна от обслужването. И цените са едни надути в сравнение с др пицарии. Ние най  си харесваме онази в парка на триъгълниа, че сега ми изхвръкна от акъла как се казваше. Ама за съжаление през лятото не искат да правят детски рожденни дни там.

Уно се казва пицарията.Но защо не искат да правят рожденни дни там.Аз нашия вече твърдо реших че ще го правя в Каза миа 2.Не ми се сториха много надути цените.4 лева е една шопска салата.6,60 е пилешка пържола с гарнитура.Ако има някъде по евтино моля споделете.

# 174
 Eeee, прекрасна новина ни донесе Симонка !!!

Да са здрави и много щастливи и мама 3дес и малката принцеса Сияна!   bouquet  bouquet  bouquet

Щастлива мама, идете на по биричка и в пицарията в Марно поле. На мен много ми допадна там и като обслужване, и като храна  Peace

# 175
  • Stuck in a moment
Привет и от мен!
Ние вчера се прибрахме от Плевен, затова няколко дни не писах.
Да честитя щерката на 3des, да е жива и здрава и много да я радва   bouquet!!!
Много съм впечатлена от сладкарските умения на Мама Верче, браво, страхотна торта  Simple Smile
Весел ден момичета Sunglasses

# 176

Щастлива мама, идете на по биричка и в пицарията в Марно поле. На мен много ми допадна там и като обслужване, и като храна  Peace

А като цени как е?

# 177
 Не ми е направило впечатление да е скъпо, но точни цифри не мога да ти кажа. Виж, порциите обаче са доста големи.
 А сега се сетих - вчерашната ни сметка с една мацка там беше 8,80 и включваше 2 малки бири, картофки със сирене и капкавалчета в бекон.  Peace

# 178
За пилешката пържола не знам, защото не съм погледнала. Но ми направи впечатление нат сок, който е с около 0,50 ст по-сскъп, пърленката, която дъщеря ми яде редовно /защото й е любима/ в Уно е 1,50, а в Каза Миа е 3,40. Голяма Пица в  уно е с около 2 лв по-евтина и такива неща. За салатките незнам. Бирата също е доста надута от към цена.
Абе нали детето веднъж има рожден ден. Да е живо и здраво. Пари се печелят.

# 179
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте! Ние вчера се завърнахме. Поошетах, поотпочинах и от утре съм отново на работа, но днес ми е ден за релакс  Wink.

Verte, със закъснение  - Честит рожден ден на Ида! Нека има много щастливо детство!
Харесаха ли й подаръците? Давай снимки от морето!

Ками, снимки от Тасос не видях... Crazy

Честито щастие на 3des! Бързо възстановяване и много прекрасни мигове с малката кукла!

Разказите за детските заведения понякога наистина са ужасяващи. Но, както Ками е писала, не можем цял живот да им треперим на децата и да ги предпазим от всичко. За мен едно от  най-неприемливите неща там е лелките да посягат на децата  Naughty.

Да кажа на кратко за екскурзията:
Изкарахме много хубаво. За първи път присъствах на сватба в чужбина. Църковния ритуал беше в католическа църква и после, по чисто немски обичай, имаше коктейл със сладки, кафе, шампанско. Вечерта беше презненството в ресторанта, което, благодарение на българите, протече доста весело. Германците се учиха да танцуват хора, а българите-дискофокс    newsm68.

На следващия ден имахме късмета да присъстваме на Парад на гейове и лeсбийки – беше страшно забавно.
Ще кача снимки през идните дни.

Имах и доброто желание да  гласувам, пътувахме специално до Бон, за да упражним вота си...обаче имаше страшно дълга опашка пред посолството, хората чакаха по 3 часа, докато стигнат до урната. Беше голяма гавра с народа – една секция за толкова много хора    #Cussing out.

Приятни разходки на всички!

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 11:33 от pepi111

Общи условия

Активация на акаунт