Поп-легендата Майкъл Джексън почина!!!

• 74 012
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 2 145
Моят съпруг е американец и е доста краен в негативното си мнение към Майкъл. Опитах се да му обясня какво виждам и чуствам, но не ми се спори с него. Много жалко, толкова много хора са с такова негативно мнение,, а това би наранило и най-големият непукист.
Tолкова много хора са на това мнение по една единствена причина - съгласявайки се да изплати сумата по извънсъдебното споразумение, за хората това значи само едно - виновен съм. Той го обяснява във филма, че не му се е искало да води безкрайни дела, но обикновените американци не биха разбрали подобна ексцентричност да се разделиш с няколко милона само, за да си спокоен.

# 2 146
Започва. Началото, стъпките....публиката и Майкъл пее и капчици пот се стичат по лицето му...бях само на 10, идея си нямах кой е този мъж, но гледах като омагьосана...
И аз някъде там ,а сега ми направи впечатление ,че казаха ,че филма не се препоръчва за деца под 12г.  Crazy

# 2 147
Не знам дали сте гледали тези но  са страхотни ,Майкъл разказва за концертите си, за живота си ,показват 1вата му коледа ,защото неговата религия Йехова не е разрешавала да се празнуват рожденни дни ,коледа и каквито и да било празници в които се подаряват подаръци,той никога като дете не е имал коледа и РД...
Ще видите страхотни неща :

Michael Jackson Private Home Movies

част 1 http://www.youtube.com/watch?v=-6IzRz1pD6M

част 2 http://www.youtube.com/watch?v=ukg7XX4wAjY&feature=related

те са 8 части мисля ..търсете ги отстрани като изгледате тези Heart Eyes

Моят мъж е американец  но е със много положително мнение за него ,но той може покрай мене да е така,
няма да забравя когато се запознахме и той дойде да ме вземе с колата на 1ва среща "date"
  и за целта си беше купил 2ния албум на Хистори за да слушаме Майкъл в колата  
щях да падна тогава Heart Eyes

# 2 148
kiara, ето го записът, който чух в злополучния ден:

http://www.youtube.com/watch?v=cHw4uUf439Q

1:31 - 1:36 min.

Не съм цитирала точно, думата не е шок, а "panic". В линкът, който ти постна от разговора, тази част липсва.

думата е "Responding" а не  "panic" и "he" се отнася до Майкъл а не докатора

Ето тази част от записа:

- Did anybody see him?

- Yes, we have a personal doctor here with him, sir

- Oh, you have a doctor there?

- Yes, but he is not responding to anything to no…. no… not responding to CPR or anything, sir

- Oh, ok. Well, we’re on our way there. If you gays are doing CPR as instructed by a doctor.., he has more authority than me and he is there on scene. Did anybody witness what happened?

- Ah, no, just the doctor, sir. The doctor’s been the only one here.

- Ok, so the doctor sees what happened?

- Aaaah… Doctor! Did you see what happened, sir? (тук лекаря мърмори нещо в далечината)
Ah, sir, if you can just… if you can please, sir…

# 2 149
Благодаря ви, момичета. Гледаме филма. Синът ми се захласна и не откъсва поглед, особенно когато Майкъл пееше "Мъжът в огледалото".  Cry

# 2 150
Момичета ако видите синчето как клати дупе ... Heart Eyes Благодаря ти Майкъл ... Heart Eyes за всички изживени и неизживени емоции
оф пак ми стана плачливо  Sad

# 2 151
аЗ снощи гледах по Е! THS филм за МД и беше страшно интересно, някъде 2 часа, животът му е проследен до 2005та.
Ако го намерите някъде го гледайте, направен е с много обективност, не бяга от нито един етап от живота му, вкл. и най-скандалните моменти...

# 2 152
  • Варна
аЗ снощи гледах по Е! THS филм за МД и беше страшно интересно, някъде 2 часа, животът му е проследен до 2005та.
Ако го намерите някъде го гледайте, направен е с много обективност, не бяга от нито един етап от живота му, вкл. и най-скандалните моменти...

Това каква телевизия е?

# 2 153

Това каква телевизия е?
и как се казва филма?

# 2 154
  • Между гори и планини
Момичета ако видите синчето как клати дупе ... Heart Eyes Благодаря ти Майкъл ... Heart Eyes за всички изживени и неизживени емоции
оф пак ми стана плачливо  Sad

И моя син макар и на 3г. гледа като омагьосан. И то не само сега, а всички клипчета които пускам. На песента от подписа ми, направо застина.

# 2 155
NSNBS в момента дават филм за Майкъл. Все още говорят за началото на кариарата им

# 2 156
Aми нали има една поредица True Holywood Story... и има епизод за Майкъл, к е 2 часа.
http://it.eonline.com/on/it/shows/ths/index.jsp

ето това е поредицата, само че на мен автоматично ми се отваря италианския вариант на страницата, има и американски..

# 2 157
аз нямам сили да гледам филма по телевизията. просто като видях ретроспекцията отначало и само дето пак не се разревах.

victoria, от кога живееш в САЩ? (извинявай, но ми е любопитно)  bouquet до колкото разбрах от разказите ти по-рано в темата 2000г. си била още в Бг, ако не се лъжа Thinking

А тоя Башир как не са го гръмнали още, не знам!

някой може ли да даде клипче където Майкъл е снимал със собствената си камера, където има отрязани сцени и Башир му се подмазва??

# 2 158
 #Cussing out Какво става? Прекъснаха филма.  #Cussing out

# 2 159
  • Варна
Моя филм върви

Общи условия

Активация на акаунт