ПЛЕВЕН - 108

• 12 358
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Миленче, тва за кърмата беше риторичен въпрос нали?  Mr. Green

Всъщност никое друго животно на планетата не яде мляко от друг бозайник, освен, ако не иде реч за оцеляване и липса на майка от вида.

# 226
Много се взирате в тези млека и захранвания   Wink
Имам жив пример пред мен на отгледано от първия ден дете на прясно мляко. Нищо му няма, нито алергии, нито нищо, а вече е над 30 годишен мъж.  Никола също съм му дала рано кисело мляко. На 2 месеца съм започнала със сокчетата, на 3 с пюретата, преди няма и 6 години не беше така модерно късното захранване. Нямаме и се надявам да нямаме проблеми с това   Hug

# 227
Оххх, ама сте се разписалиииии! Не мога да ви изчета!
За млякото, за пореден път се съгласявам с ДеЩо! Направо ме е срам вече, тя напише нещо и хоп и аз съм съгласна!!! Crazy Моя син като го гледам с това кърмене на 2 часа, скоро друго мляко няма да иска! Whistling

За праскови и кайсии-дадох скоро, диня днес опита, ама не смятам да му давам много, все пак не  е толкова ценна!

Дани за 2 дни има 2 падания с проходилката и две синини на главата! ooooh! Голям е дивак!

Ох, Тина, дано нищо да му няма! Всре пак не е предразположен, най-вероятно! Аз цял живот имам хрема, все влача салфетки, кихам по милион пъти на ден, очите ми сълзят...алергична съм към доста лекарства, косми, прах, растения.....не искам да продължавам! Е, как да дам прясно мляко, ми шубе ме е! Wink

# 228
Много се взирате в тези млека и захранвания   Wink

newsm10

Аз цял живот имам хрема, все влача салфетки, кихам по милион пъти на ден, очите ми сълзят...алергична съм към доста лекарства, косми, прах, растения.....не искам да продължавам!

smile3518 AniDani ... това е достатъчно. А изглеждаш запазена  newsm12

# 229
Дани за 2 дни има 2 падания с проходилката и две синини на главата! ooooh! Голям е дивак!
О, Ани на Дани му е простено на 10 месеца е. Ако ме прегледат мен, не две ами двайсе синини имам, половината от които на главата. От дето мина все се блъсвам в нещо, трясвам или направо пресрещам пръсти, колена и квото ми се подава.  Laughing Laughing Laughing

# 230
О' синини, О' кръвонасядания.......
В неделя паднах с един скутер. Ама голям скутер. По-точно блъснах се в спряла кола в сервиза на Емо. Добре, че нито на нея (защото се спрях в гумата й, нали скутера е по-нисък), нито на въпросния скутер им има нещо. Но моите бедра от вътрешната страна са морави. Аз стисках с кълки и с все сили този мотор да не паднем заедно.
Показаха ми от къде се дава газ и от къде се отнема газ, ама никой не ми показа къде са спирачките. Crossing Arms  А и аз изобщо не се сетих да попитам. Затова се наложи да спра в колата иначе излитах на шосето  Mr. Green
Един вид си жертвах бедрата, за да си спася живота  Laughing

# 231

Всъщност искам да ги кръстя двете, но съм с претенции, искам да им е кръстник някой, от който може да взимат пример, готин човек, а не кой да е

Ей ме, на, готова съм! Mr. Green Шегичка  Laughing

Номадка искаш да се скараме, че да имаме и ние две теми ли: "Много готини плевенчанки" и "Много готини плевналийки"  Mr. Green

За сиренето, аз лично бих дала, много малко, само за опитване. Сега да се връзваме ли, кой крава, кой овца, кой коза.

# 232
Срамота е Плевенската тема да минава на втора страница! Стегнете се  Angry

Айде да не прилича на "запис" - цък

# 233
Здравейте и от мен. ))))

И днес ми свърши работният ден, в четвъртък пак. )))))

Калина е станала невъзможна, постоянно мрънка и реве за мен от както съм се прибрала. (((

# 234
  • Плевен
За синини си говорите. Аз имам към 5-6 по краката. Сега обаче съм решила да се довърша като си купя ролери  Mr. Green. Голям ми е мерак. За да не се смеете много в градската ще ги карам в Кайлъка. Дано не пребия детето. Laughing
С ролери се оправяла фигурата. И ако има някой мераклия да се пребива с мен,да се обажда.

# 235
Ftall,от къде изкопа това старо мое видео? newsm78 #Crazy
АниДани,Хриси има проходилка от малко бебе,но аз съм я сложила в нея точно за 10 мин и повече няма да я сложа.Не ме кефи.
За сметка на това днес ДеЩо ме заведе да купя на момата патъци,след като отъпка с чорапи зелените площи на Градската градина ooooh!.Та мома Христина има с какво да ходи и го прави много смело,особено щом майка й я държи.Следващото в списъка с покупките е един Космодиск за мен или както предложи Христо направо точилка-ама от по-големите.
Пламси,аз ще се вталявам със Салса,хем ми е кеф,хем ще науча нещо. Praynig
Номадка,Хриси е опитвала домашно овче сирене-голямо млящене пада,ако й дам краве не му се кефи толкова,за това ме снабдяват редовно Peace
Офффф,пак забравих да напиша нещо.
Ама за да не оставам назад аз ще пиша вече само в "Клуб на готините Плевенчанки" hahaha hahaha
П.П. Миленитка,ела някой ден до Плевен със зетя,че Христина ми се е наканила тия дни пеш до увас да ходи Whistling Joy

# 236
  • плевен
Здравейте имате ли си на представа откъде мога да купя столче за кола до 36кг но на по-приемливи цени?И там магазина на Дойран заслужава ли си? newsm78

# 237
Здравейте имате ли си на представа откъде мога да купя столче за кола до 36кг но на по-приемливи цени?И там магазина на Дойран заслужава ли си? newsm78

колко приемливи цени?
Виж в Аз Бебето, там могат да ти поръчат и по каталог.

# 238
Музо напрайх сладкиша, ма пак стана грозен ве. Иначе сладък диабет да хванеш, обаче грозен. Това над главата ми да седиш и яйцата да чупиш, все няма ми се получи сладкиш като по картинките.  Crazy За расотка съм се писала утре, а дано е леко не валежно. Тамън тая вечер гледах из нета за буйки ама вие много бързи.  Thinking
Грета на която и от двете теми да се разцепите въобще няма да ме брига - тъй или иначе не съм от тука.  Mr. Green Но ме фана яд някви по месечен цикъл разграфени да са напраят на толко важни.  Laughing Laughing Laughing
Пламси ако ще можеш да влачиш след тебе ръчна количка аз се наемам да се учим заедно.  Twisted Evil
Дикси вече си мисля, че сме роднини.  Laughing Laughing Laughing

Абе ко стана с операта в Плевен? Тая вечер слушам "алегро виваче" по БНР, докато пържех яйца на двора и дават репортаж от Германия. Та там в няква опера имало супер лукс места, на които предлагали освен шампанско и хайвер и вечеря. На мен леко просташко ми се видя докато слушаш опера да млящиш насреща, ама имало хора за тоА лукс плащат 300 евро.  #Crazy

# 239
Имахме гости, тъкмо се оправих и седнах да пушна цигарка с вас, ма вие сте си легнали  Crossing Arms

За операта нищо не знам. Даже никога не съм ходила на опера. И честно казано май и не ме влече. Но знам ли...ако отида някой ден и взема та се запленя  Thinking И на балет не съм ходила. А те често вървят ръка за ръка.
Но баба, лека й пръст, навремето ме водеше на оперети. Тя обожаваше да ходи на тези представления и ме взимаше често с нея.Тогава учех в София, гледаха ме с дядо ми , че нашите бяха в Алжир.
Така, че Арон Аронов поне съм гледала и слушала в "Царицата на чардаша", "Цигански барон", "Хубавата Елена"....

Общи условия

Активация на акаунт