ПЛЕВЕН - 108

• 12 351
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
  • Плевен
Валенце, не е лесна твоята. До последно в невидение. Ангел е започнал работа?

# 256
Здравейте, извинявайте че нахлувам само за да питам от къде мога да си купувам пюрета, нова съм в града и непознавам почти никого, та има ли в града някъде да се предлагат пюрета на Нестле Алете?

# 257
  • София
Ох,тръгваме за морето тази нощ Laughing.Сега казах на децата,не е истина какъв кеф е вкъщи.Хвърчат бански на поразия. Laughing
Ели,не мога да помогна за пюретата,майките с бебета ще ти кажат.Но в Билла и Кауфланд няма ли?

# 258
Има Нестле, но Нестле Алете не съм виждала, а много ми се иска да ги пробваме.
И ние ще бъдем известно време по морето, преди две седмици пак ходихме и топнах крачетата на малкия, ама той нали е още бебе - никак не реагира. Чудя се като отидем този път дали мога да му напълня басейче с вода и да го оставям да си рита там, дали му е още рамо за морска вода?!

# 259
Ох,тръгваме за морето тази нощ Laughing.Сега казах на децата,не е истина какъв кеф е вкъщи.Хвърчат бански на поразия. Laughing

Да ни донесете мидички  Simple Smile

Приятно изкарване  thumbsup

# 260
Валенце браво Hug
Весело изкарване Peace
Малко снимчици,че скоро май не сме се показвали Sunglasses
Как спим Mr. Green
Къде си чешем венците Mr. Green
По малко почнахме да стоим седнали.
Една слънчева усмивка с 2-ве зъбчета Crazy
Много са интересни пликчетата от солетки Mr. Green
Лек и слънчев ден,а аз продължавам да чистя,излизах почти цялата къща Mr. Green Hug

# 261
Валенце,много ти благодаря за бързия отговор smile3525...утре ще запишем малкия юнак...Весело изкарване на морето Crazy

# 262
# 263
Хаха, много смешно ми стана как Номадка пържила яйца и слуашала опери  hahaha
Аз много обичам Хоризонт да слушам, но ако щее такава музика - без опери и оперети моля, по-скоро симфонии разни или други изпълнения на класически инструменти...

Джина, не знам какво да ти кажа. Пак ще почна много да се обяснявам. Знам, че на децата не им трябва много, за да се забавляват и играят - по-скоро идеи, отношение и внимание, ако учителките им го осигуряват съм склонна да си затворя очите за материалната база. Иначе си права. За Снежанка какво да ти кажа, не мога да се оплача, имат и дървени играчки, имат и лото - от едно време, имат много запазени хубави образователни игри от мое време още, като ги видях и си ги спомних. Имат дървени пъзели, разрешават на децата да си носят и от вкъщи играчки. Стаичките им са раздлени на пет центъра и те си играят вътре на групи - кой където го влече - център Ограмотяване е с книжки, там разиграват и театри, център Семейство са тия къщи и кухни, куклите, количките, ютии, посуда и прочие.. Център Наука имат - там правят опити - показват им за кръговрата на водата, покълват семена, други неща, физико-химия за деца общо взето... Имат център пясък и вода - там почти не играят заради РИОКОЗ - в едни поставки би трябвало да се слага пясък вътре в стаята, но обикновено седи празно това. И Център Манипулатимни игри - там са пъзелите, конструкторите. много оцветяват, апликират, рисуват - но всичко това през есента и зимата, сега си играят навън. На клипчето не се вижда много, те сега се преместиха в тази стая и е доста гола, а и повечето неща стоят прибрани и се вадят за игра, предполагам и в другите градини е така.

Според мен не толкова на базата трябва да се наблегене, ами на това детската градина да не я превръщат в училище, а просто да оставят децата да си играят. В Япония много ги занимават с оригами например. Тук не бе Моливко, оцветяване - някакви механични движения и толкоз... А за базата - общината е бедна, според мен родителите е хубаво да се организират - преди няколко дни едни познати бащи боядисваха в Слънце. Разни родители бизнесмени могат да даряват по-интересни неща и играчки, да се организират и да осигурят по-нови катерушки или да боядисат старите и така. Всеки офис може да дари офис консумативи или наполовина използвани листове, на които децата да рисуват...

Много се извинявам за дългия пост.  Peace

# 264
  • София
Джина,в на Мими забавачката няма играчки,съвсем сериозно говоря.Няма кукли,камиони и подобни.Имат едно гоолямо помещение и едно по млако.Голямото и то е с няколко отделни крила така да се каже.Е,никога не се е оплаквала Мими че и е скучно или че ги карат да учат или нещо друго.Голямо забавление пада,самите деца поощрявани от учителките играят на всевъзможни игри и то без играчки.Не знам как го правят но е факт.

# 265
Валенце, забравих да ви пожелая приятно изкарване на морето!  Hug
така като гледам ние нищо чудно да се разминем, няма кинти. Но може и да се понапънем де, аз много искам. Алтернативата е Чифликът, ама аз там не обичам да се къпя в ония басейни и само Яна ще намаже.

# 266
  • София
Благодаря,Деси!
Фтал,ще ти донеса мидички!
Деси,там ,дето отиваме ние ,не трябват много пари.Направо ме е срам да кажа миналата година с колко пари изкарахме морето. EmbarassedАма ние сме си по природа стиснати.Или по приятно за да звучи-ценим парите Laughing.Нощувката в апартамента ще ни е 30лв,за две стаи с баня и тоалетна в много приличен вид.Единственния минус е,че не сме точно до плажа.Може и пеша,но с децата е абсурдно,защото пълним колата с пояси,жилетки и така.

# 267
Ти нали беше писала колко ви е излязло, добре е така. И на нас няма да ни излезе много, само за път и храна, ама те си вървят и други харчове там. Марто много се чуди заради Елена, тя напоследък си свикна в кошчето да е вързана, не мрънка, но май ще се наложи да разделим пътя на две, поне аз за това ще настоявам. Да съчетяем едно следобедно пътуване до търново със единият и сън и едно сутрешно към морето...нещо такова си го представям..

# 268
 bowuu
Валенце,  Hug и приятно изкарване!
Кажете някакво подходящо мазило-паяк е нахапал Божидар.Едно време алергозан знаех,но дали е за дете подходящо?

# 269
  • Плевен
Fenistil gel

Общи условия

Активация на акаунт