В АВГУСТовските редици радост е голяма - Слънчогледка пак ще става мама

• 14 930
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас/Пз
аааа, Крис, какви са тези черни мисли, е сега като се стегнем ще видиш колко бързо ще я изпишем, така че ще ни трябват и нови заглавия!

Благодаря са филма сега ще го изтегля и довечера се зареждам да го гледам!

Утре ще записвам Калоян на кухня, надявам се че ще я яде!

Тези дни големи жеги в Бургас и следобедите гледаме да сме вкъщи! Дребното обикаля като тернит, после малко спи и после хайде пак навън!

# 76
Верче, ето ти линк http://www.white-house-varna.com/index.php

Ние там често празнуваме различни поводи а и без поводи де, та кухнята е чудна и е доста приятно.

# 77
удави ни този дъжд, а и гръмотевиците събудиха Ния. Добре че пак заспа/..... Кога ще се оправи това време>??????????? Ако и юли и август са така, ще трябва да мисля за рожден ден в парти център  newsm78 #Crazy

# 78
Граци, специално заради теб се включвам, много хубава снимка, а Калин май доста на серизоно се взема с Формулата и Ния Laughing

# 79
Граци, специално заради теб се включвам, много хубава снимка, а Калин май доста на серизоно се взема с Формулата и Ния Laughing
благодаря... Той и велики планове да има, може и без тях да остане.... лъвица е все пак Simple Smile Simple Smile

# 80
Чакайте да ви се похваля.Мойта щерка за пръв път без никой да я вика от креватчето дойде до  мен ходейки.Направи 4крачки самичка.Голям кеф,преди правеше по 1-2 и клекне да лази,а сега не Party

# 81
Чакайте да ви се похваля.Мойта щерка за пръв път без никой да я вика от креватчето дойде до  мен ходейки.Направи 4крачки самичка.Голям кеф,преди правеше по 1-2 и клекне да лази,а сега не Party
Браво на Димана... колко бързо растат децата....Моето показва колко голямо ще порасне Simple Smile

# 82
Чакайте да ви се похваля.Мойта щерка за пръв път без никой да я вика от креватчето дойде до  мен ходейки.Направи 4крачки самичка.Голям кеф,преди правеше по 1-2 и клекне да лази,а сега не Party

smile3501 Честито ти Бубе! Няма по-голяма радост от това, да видиш как детето ти успява Simple Smile)

Точица вчера извика няколко пъти татко си на холандски и аз се просълзих Simple Smile) Забравих да кажа, че сподели храната на кучето, засега нищо и няма. Praynig

# 83

smile3501 Честито ти Бубе! Няма по-голяма радост от това, да видиш как детето ти успява Simple Smile)
честито и от мен!  smile3501

Цитат
Точица вчера извика няколко пъти татко си на холандски и аз се просълзих Simple Smile) Забравих да кажа, че сподели храната на кучето, засега нищо и няма. Praynig
Бритче, честито и на теб! smile3501  а как е тати на холандски?

айде и аз да с епохваля, че да не остана по- назад  Mr. Green от извесно време Венци идва при мен и ми казва "Ам", когато е гладен, а, когато му се ходи на гърнето, отива и сяда до гърнето. ако дойде при мен или баба си и започне да повтаря "мама, баба" работата е ясна- или е жаден или му се ходи на гърнето.  Mr. Green постояно дърдори разни неща, ама само "мама", "баба" и "ам" се разбира  Laughing аз и баща му сме "мама", а баба му и дядо му - "баба"  Laughing Laughing Laughing

# 84
Браво на Диманка калпазанка  Hug, на Венци и Ния. Прие нас забелязах че Мон се отприщи изведнъж. Както не искаше да прави нищо и изведнъж започна да казва чао, да показва колко голям ще стане, къде са ушичките, крачетата, да прави Браво, показва как ще духне свещичките и т.н. В никакъв случай не се старая да го дресирам, но е приятно как попиват като гъбки а и това всъщност е част и от израстването.

И дано не разваля добрия тон и настроението, но има клипче от което ме втресе като го видях. Съвсем не е свързано с политически пристрастия или пък пропаганда и както винаги съм казвала монетата има разбира се и две страни. Който желае нека гледа. http://www.vbox7.com/play:6c61a679

Лека вечер на всички!  bouquet

# 85
Ехооо,здравейте!  Hug
Нищо не съм чела, много съм назад с материала, но ще се поправя като пуснат нета в работата. Тя темата си казва всичко - ЧЕСТИТО на Слънчогледка!!! Мила пожелавам ти много лека бременност и най-прекрасното бебе на финала. Поклон за смелостта ти   bouquet Аз бях 10 дни при Денис и се заредих супер. Показва колко голям ще порасне, на колко годинки ще стане, казва браво и пълзи като хлебарка. За секунди обикаля апартамента  Mr. Green Водих го на фризьор след неуспешни опити с баба му да го подстрижеме - държа се геройски и с машинката и с ножицата. Дори е с филиран бретон  Mr. Green Скоро ще пусна снимки! Страшно съм изморена и сдухана, извинявайте  Sad Скоро пак ще пиша. Дано пуснат нета  Praynig

# 86
Мили мамчета,
Влизам да ви се похваля и да благодаря за здраво стиснатите палци Simple Smile

От днес вече съм официално Инж. с главно И  Mr. Green

Толкова съм изтощена, че нямам сила да се довлека до леглото. Не мога се сетя от колко време не съм спала нормално и смятам да правя това в близките няколко дни  Mr. Green В следствие на това установих колко съм разсеяна и се вкарах в някакви много смешни ситуации  Mr. Green

Утре след обед сме на консултация и след това вече ще се включвам по актуалните въпроси, защото въпреки, че учех плътно и неуморно вие ми бяхте голямо развлечение, докато ви четях   bouquet

PS. На Слънчогледка лека бременност и здрава девойка на финала.

# 87
  • Бургас
Добро утро!

Честито дипломиране, Светле!

Крис, не съм забравила, но не съм срещала това момиче. Иначе разбрах, че поръчката е станала чрез Детство мое. Там в Специални поръчки има сайтове, от които може да се поръчва на техен адрес. Трябва да видиш обаче къде го продават  Wink

Браво на всички дечица за постиженията!   Heart Eyes

И ние сме в чуденка къде да направим рождения ден, то и кръщене ще правим тогава де.
Вчера бяхме на консултация и Христо вече е 8,830кг (+330г) и 71см.(+1см). Вече се пробва по 2-3 крачки да прави сам, но го е страх още и гледа да се хване бързо за нещо. Иначе пълзи като стрела и обикаля хванат по стените и мебелите. Каквото докопа се хвърля на земята. Все още е с два зъба и гледам, че отгоре му се белее венеца. Научи се да слиза от дивана и спалнята. Хапва си от детската кухня.

Лек ден на всички.

# 88
На Венци му е избил кучешкия зъб долу вдясно  Shocked сигурно за това се събуди в 5ч сутринта и все гледа да е залепен за мен  Rolling Eyes

# 89
Бритче, честито и на теб! smile3501  а как е тати на холандски?
Мерси Simple Smile За гърнето и на мен ми се иска да започнем леко да се учим.
Това, което Точица каза е Хайт, но на холандки традционно е Папа.На българския си дядо вика Дия-дия, за ядене АМ, на мен ми вика МАМА, а когато и кажеш НЕ, тя клати глава и казва ДА, ДА, ДАа..
Имам чувството, че разбира, когато и говориш на различен език.

Общи условия

Активация на акаунт