Ха сега се стягаите, че подарък на свекървата не съм измислила.. чакам идеи.. и каква е тази слаба активност
я, се стягайте, мацки и бързо всички на отчет 
Асе, я кажи коя е тази частна ясла

я, се стягайте, мацки и бързо всички на отчет 

.
.
. Тук пък върлува гнойна ангина, дори Бобо на Атаклизарб е болен горкия. Аман от тези вируси.
.
. Я сега си признайте кой продължава да се "гаври" с детето си
.
)...

(за анкетата)дали трябва да се притеснявам нещо......
мила Слънчогледке честито за радостната вест
Днес трябваше да сме на РД на един 2-годишен батко,ама ще пропуснем

-за анкетата: няма зъби, за к'во са й???
.Искам да я отбивам-помагайте
Смятам, че "гавра" е доста грубо и не на място определение, но и аз не съм фен на ходещи и говорещи кърмачета. Не твърдя, че съм права, както и не упреквам тези, които кърмят до 2-3-4 години..., напротив, но просто моето виждане за нещата е различно и затова смятам, че е крайно време да спра. Останаха само нощните кърмения, или по-скоро-утехи(тя си ме ползва като жив биберон), но те са през час-два напоследък и положението е нетърпимо
Осван това, като реша да се правя, че не я чувам, тя почва така неистово да се дере, че вдига на крак Балчик и Албена
Ани-моля те, сподели Калоян вече отказа ли се от нощните кърмения и ако е "да" колко време му отне и колко нерви-на теб? Аз съм готова стоически да понеса истериите й, докато прежали цицата(или поне така си мисля), но не съм сигурна как ще се отразят на майка ми и баща ми, а и на мъжа ми...Общо взето-разбиране не срещам. Майка ми подхвърля мнение, че вече е крайно време да спра да кърмя, но като понат нощните ревове, на сутринта чувам как аз не съм била оставяна да се дера така като бебе
Колко бързо се забравя, боже!!!
не бях много сигурна ,но мпреди малко заспа и се закашля и вече нямам никакво съмнение,ще чакам мъжо да се прибере и ще го заведем на лекар,вечерта ще пиша какво е станало!
/мале, как го казах само 

През нощта по 2-3-n пъти
А и през деня...Особено, като беше болна сега караше само на кисело мляко и кърма. Какво и става в корема не знам
И на мен ми се иска вече да спираме и ако може да е доброволно 

Все пак децата на първо място са любопитни и ще види, че това е удачен начин за придвижване 

Аз също кърмя все още, по обясними причини ситрин, вечер и през нощта. Подкрепа срещам единствено от мъжО, но и от никого др. не търся
Гого през деня не иска да яде много, заради което съм упреквана от майка ми /с кърмата съм го била залъгвала сам/ Ама въоще не и се връзвам

А майка ми постоянно ме дразни с това опяване, че "горкото дете" е почти изцяло на кърма. Ами давам и храна, яде колкото и се яде. Единствено плодовете хапва с удоволствие.
), а и е много близо до прохождането. Два дни я водих по малко в градинката (за да не пълзи докато играе с децата) и такъв напредък.. още един-два опита и сигурно за една ръка ще тръгнем. Мисълта ми е, че скоро може да се озова с ходещо и говорещо кърмаче.
Аз обаче амбиции нямам по отношение на кърменето. Да се кърми докато сама не си реши да се отбие.
Нашата дивачка е от беля на беля. Преди малко изсипа една кана вода в телевизора и намаза холната маса с кисело мляко. Иначе е перфектна само когато има музика- то са песни, то са танци. Върти дупе, поклаща се.. смях.