137 DE - Кой пръв ще се изкъпе в калното море?

• 16 699
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • в сърцето на един мъж...
Вики, да ти е жива и здрава, много щастлива и умерено послушна!  bouquet

# 241
Честит рожден ден на чаровницата Виктория! Здрава да е и прекрасно детство пожелавам. Целувки от цялата банда!

Тук е такава жега, че ми изсъхна тревата в градината. Поливаме всяка вечер, ама... Навън ако не е напълнен басейна, Ники не иска да излиза. Добре, че апартамента е хладен, та се живее вътре.

# 242
viki_hrisa, да ти е жива и здрава госпожицата. Все така аровна, усмихната и с блеснали очички. Наздраве  bouquet.

Пепе, давай списъка за кутията Wink.
п.п. Ако много се ядосаш можеш направо да минеш към Нюрнберг - хем хубави вурстове и бира имаме, хем пране за гладене в къщи дал Бог - ще си гладиш, ще си пием и ще се успокояваме по женски Mr. Green.

# 243
  • Варна
Вики,честита ти рожденничка  bouquet
Да расте много здрава,щаслива и все така хубава bdbaloni

Аз пък мисля,че малката е одрала кожата на Гея Wink

Ние сменихме ламината и дори новия,който си избрахме ни хареса много повече
и по-добре ще пасне на мебелите,които поръчахме.
Но прясно боядисаните стени,отново започнаха да се покриват с произведения на изкуството от
моите малки художници Laughing

# 244
Еее, Дианджели, дано си права Mr. Green И аз искам да прилича на мен Laughing

# 245
e как да прилича на теб бе гейски Mr. Greenслед като не е от теб, а от съседката Joy
хихихи, този виц много ме кефи все още Wink дето пияният мъж искал да затапи жена си и и казал, че децата не са от нея hahaha
на когото и да прилича, ще има страхотна коса, това е сигурно.

момичета, оперирали са филип. махнали са 70 процента от тумора.........дето нашите не са посмели да го пипнат, ама отказаха пари за лечение, щото имало и в бг много добри специалисти. нейсе......едне гут, алес гут.

аз вчера полудях. щях да ходя да ми присаждат телефон на ухото. пришки ми излязоха от говорене, ама сто задачи свърших.
между другото и сготвих за нас, за семейството на приятелката ми, за един друг приятел..........за него имаше гебакене калбсфюсе. много гадно звучи, ама опитах, благо е..........
сбъдваща, ти прочете ли за таджинето бе душко. може да замени сача.

# 246
Но прясно боядисаните стени,отново започнаха да се покриват с произведения на изкуството от
моите малки художници Laughing
Ако не държиш на техните проиzведения по стените препоръчвам
Meister Proper Magischer Schmutzradierer . От 5 год. стените в къЩи са беz мръсотия и рисунки, благодарение на таzи гъба.

# 247
Мате, неам нищо напреки да прилича на съседката Mr. Green Само ако може дебелия гъз и цепнатия корем да си ги вземе обратно тая съседка Twisted Evil че мен не ме кефят Crossing Arms

# 248
Честит рожден ден на Вики   bouquet Да е жи3нена, весела и находчива... Wink

# 249
Честит Рожден Ден на Виктория newsm59

Гея, големи са сладурковци. И пораааснали...

Не можах да проследя темата, та докъде мюнхенчанки я докарахте с изборната среща в неделя на 05.07 newsm78

# 250
Мато, мозъка нали изтичал с кърмата... 5 години кърмене не прощава.

Върнах се, прочетох, гениално!,ще се пробва. Благодарско!

# 251
абе аз не кърмя, пък мозъкът ми е кат дете на швейцарско сирене и цедка Mr. Green

на толвуда има таджинета по 15 пари, смятам да си закупя едно да ми се намира.........

# 252
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

на толвуда има таджинета по 15 пари, смятам да си закупя едно да ми се намира.........

за 15 Е и стават за индукцион?  newsm78
аз имам глинен...
какъв е този толвуд?

# 253
йок, за индукцион не стават, ама има адаптори са индукцион. виж в амазон........

ето го толвуда http://www.tollwood.de/

# 254
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мерси Мате...

аз тажина го ползвам във фурната...
иначе катмите ги правя на чугунен тиган.
баба ги правеше също на чугунен сач Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт