, знам за тези неща и отдавна имаме еднообразно ежедневие и се старая да обградена винаги с познати неща- било играчки, било дори само мястото на което стои денем и нощем, почти всичко, което правим е по едно и също време!държа да отдебележа, че понякога има проблясъци и не плаче на яденето, което ме навежда на мисълта, че едва ли е ушенце или гъбички в устата, например на нощното хранене не реве и понякога през деня също!Иначе ако не яде, не винаги реве, играем, гука много, пее, усмихва се, такава ми е кукличка, много ми е красива!
Също е много подвижна, непрекъснато се движи и маха с ръце и крака, днес даже почти направи свещ с крачетата, и това го прави без да реве, просто си ми е гимнастичка! 
Коремните колики са особено силни у някои по-нервни деца, чиято чревна двигателна дейност се възбужда, щом захванат гърдата. Скоро след това те я изпускат, присвиват се, заплакват и изпускат газове или се изхождат по голяма нужда.

За биенето по главичката не знам, но пък осъзна че има уши които са идеално средство за разпъване

!