Рони, и мен редовно ме питат дали са две момчета та дори и двете да са облечени от глава до пети в розово.
Другият въпрос е дали са момче и момиче като за момче обикновено набеждават Йоана. То и аз все я обличам в зеленко, синичко, жълтичко де. В квартала с най-набито око са дядовците, които веднага познават, че са две девойки. Единият даже си заплю Йоана за снаха - има внук с 3 седмици по-голям от моите. Между другото се оказа, че е пълно с мартенски бебета около нас, като едно девойче дори е родено в същия ден като моите, в същата болница и само час и половина след тях. Амбалажната хартия ми трябва за да пратя едно колетче с подарък за племенницата. В пощата ми казаха, че трябва да е опаковано с едноцветна хартия и затова търся, а наоколо нямаме никакви книжарници да му се не види. А и с дребните няма как да ходя по магазините - количката или не влиза в повечето или няма как да я оставя пред вратата и да вляза вътре.

Голям КЕФ! 
,при положение че количката е розова и дрешките са преобладаващо розови.Сашко пък все го мислеха за момиче
.
.
Иначе надлежно разбрах, че амбалажна хартия има на слатинската борса в клетка 206.
Сега на двата акта за раждане на гърба имам печат, че е изплатена помощ за първо дете. Заради малцинството нормалните данъкоплатци да си гледат работата.

И... знаеш ли какво съм забелязала? Когато се оплача от Елина тук във форума, тя се променя коренно.
Пу пуу. Поради тази причина 

а аз и на работна се правя!!!! без кола съм си направо за отпуска!