. По два дни не ака и на третия се налага клизмичка. Другата седмица ще ни е втората ваксина пентаксим. Първия път добре я понесе, имаше малко Т 1-2 дена. Незнам от кога да започна да давам сокчета и да захранвам. 

, а и май сме свободни!
, ще го отмъкнат Ицко под носа на тази поспалива Каролинка
! Пу , за нас си
да има промяна във формата на главичката и леки сплесквания в зависимост от позата на главата при сън .
! 
.... Ето, че пак напикала памперса и сега се кефи, че й го махам. Ама то голямо харчене на тези памперси. 80-90 броя на седмица отиват.

...а на това дали мама го е научила ... се пази в тайна..че татито много нервничи 
, последния път бяхме и на ДК във времето за среща
А така ми се иска да се запозная с варненските мами
Ще чакам следващата такава...но не е ли топличко към 15ч когато ги правите или в морската е прохладно? Че аз нали на три пъти претолях съкровището си и вдигахме температура и сега много не смея да го извеждам по горещините.
... Аз със сигурност съм захранена със сокчета и съм силно алергична към целият свят...което ме навежда на мисълта да държа малкият далеч от всякакви сокообразни вещества 
не ще нито на една страна нито по гръб...реве докато не го обърна по корем и заспива веднага...все едно припада...тръш и хър
Педи каза че така е по- добре за дробчетата му и ме успокои, но бях силно притеснена в началото да не се повреди това дете.
Ако не го вдигна на ръце когато на него си му е кеф може да си кряка с часове 
поритите ми опити да го науча да спинка до обяд дават плодовете си сега- днес малкият човек спа до 10 сутринта , а сме имали и няколко пъти спинкане до 14ч 

и сега сме 5500кг,-59см. Биха ни пентаксим поплака малко и сега е спокойна пу-пу. Имаме си и две първи братовчедки (близначки) родиха се на 15.06. вчера си ги прибрахме от болницата
дано ме разберете 

Например от коментарите след статията изрових това, което ми се струва много полезно, особено за моя случай с двете глезли, които обичат да имат на разположение мама+цица за приспиване.
Ще ми е интерено да ми опишеш как, защото често мамите с голям бюст, то почти всеки е по-голям от моя се оплакват че тази поза не става за тяхния случай 
Препоръчани теми